Filters

10

Prima

We zijn als klant prima geholpen alle vragen werden beantwoord auto netjes afgeleverd

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor deze mooie review! Dit waarderen wij enorm. Graag tot de volgende keer. Groet, Broekhuis Enschede

5

Leuke verkopers maar de zaak is groot voor goede service

Met het kopen van de auto had ik niet verwacht dat we een maand moesten wachten. Alleen omdat er een trekhaak onder moest. Op dit moment hebben we problemen met het automatisch open en dicht gaan van de deuren en nu moeten we 2 weken wachten tot we terecht kunnen. We moeten ons laten brengen naar Enschede en laten halen. Dat is 120 km totaal. Want vervangend vervoer kost geld. We hadden eigenlijk een andere auto op het oog, maar de site was niet aangepast dus hij was weg. Niet erg netjes. Dus maar een andere gekocht die ook mooi is maar wel weer bijna 3.000 duurder. We werden ook niet terug gebeld over een vraag. 3 dagen over gedaan. Dit vind ik ook slecht, de zaken gaan blijkbaar te goed. Erg jammer.

 • Aanbevelen? Nee
1

Slecht

Een Peugeot 5008 besteld. Op de dag van de aflevering erachter komen dat er geen parkeersensoren geplaatst zijn in de fabriek, om de simpele reden dat deze niet leverbaar zijn op dat moment. "Helaas zijn wij vergeten u hiervan tijdig op de hoogte te brengen, we hebben het mailtje hierover over het hoofd gezien". Na veel verzoeken gaan ze uiteindelijk toch achteraf ingebouwd worden. Helaas enkel qua geluid en niet qua beeld. Dit is blijkbaar niet mogelijk. We kunnen dus mensen naar de maan brengen, maar het is niet mogelijk om iets goed te herstellen aan een auto. Inmiddels maanden voorbij gegaan en moest er nog steeds contact worden opgenomen vanuit Enschede. Zelf maar weer erachter aan gegaan. Vervolgens met verschillende bedrijven contact gehad om een afspraak in te plannen. Allemaal enorm slordig, slecht gecommuniceerd en als klant krijg je te horen: Dit is het, doe het er maar mee. Je moet als klant zelf overal achteraan gaan, ze komen afspraken niet na. Je moet overal achterna bellen. Men weet niet waar je auto naartoe is gebracht, nadat ze de auto hebben laten ophalen.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Berry, Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om onze service te beoordelen. Vervelend om te lezen dat dit je ervaring is geweest. Inmiddels hebben wij contact met je opgenomen en zijn ermee bezig om dit op te lossen. Groet, Broekhuis Enschede

9

Keurig geholpen

Afspraak maken simpel online, genoeg reminders voor de afspraak dag.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt dat je tijd hebt genomen om onze service te beoordelen. Wij zijn blij te zien dat alles naar tevredenheid is geregeld. Graag tot de volgende keer. Groet, Broekhuis Enschede

10

Prima bedrijf, uitstekende service

Prima geholpen en duidelijke uitleg over de gang van zaken. Vooral meedenkend met de klant.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hartelijk dank voor je bezoek en het achterlaten van deze mooie beoordeling! Wat fijn dat je zo goed geholpen bent. Graag tot de volgende keer. Groet, Broekhuis Enschede

10

Heel snel en uitgebreid geholpen

Ik kwam nog snel even voor een weekendje weg voor o.a. de bandenspanning. Na een check up kwamen er toch een aantal belangrijke zaken uit om veilig de weg op te kunnen en zelfs dat kon zonder afspraak voor het weekend nog geregeld worden.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring. Fijn dat we je weer snel op weg hebben kunnen helpen. De volgende keer staan we weer graag voor je klaar! Groet, Broekhuis Enschede

5

Onderhoud goed, service ontevreden

Al een paar jaar auto in onderhoud, de service was inclusief het updaten van de navigatie. Deze was vorig jaar niet goed of zeer onvoldoende uitgevoerd. Het toen al aangegeven. Bij het maken van de afspraak dit keer, ook weer aangegeven dat de navigatie niet voldoende is. Bij het ophalen van de auto bleek dat het weer niet gedaan is. Willen we het alsnog, dan even €200,- aftikken. Daarbij was de afspraak van hun kant verkeerd gepland en moest er iets anders verzonnen worden. Zo ontzettend jammer dit. We kregen wel een flesje wijn. Maar niet opgedronken voor het autorijden, daarbij we lusten geen wijn.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Herbert, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Spijtig om te lezen dat dit uw ervaring is geweest. Inmiddels hebben wij u gesproken en is er een afspraak gemaakt. Wij zien u graag op de afgesproken datum! Groet, Broekhuis Enschede

10

wordt altijd goed en prettig geholpen.

tot nu toe heb ik alleen telefonisch contact met U gehad. volgende week als het goed is kom ik op bezoek om de auto op te halen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Nog niet eerder zo'n manier service gehad

Via internet afspraak gemaakt, ging erg makkelijk. Maar ik heb dit nog niet eerder meegemaakt dat je foto's van de auto ontvangt via de mail, terwijl die in garage een beurt krijgt. Ook een kopie van de onderdelen die in deze beurt werden vervangen, plus de kosten hiervan. Ook foto's van de uitslag bepaalde testen en weet je vooraf wat de standaardbeurt gaat kosten. (Ook al schrok ik wel hiervan ). Ik begrijp ook wel dat alles duurder is geworden, maar toch ! Kreeg ook een Broekhuispas voor gratis kleine reparaties zoals lekke band, lampje vervangen and. Personeel was vriendelijk en behulpzaam.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring. Jouw feedback is heel waardevol voor ons. De volgende keer staan we weer voor je klaar! Groet, Broekhuis Enschede

10

positief

Er is altijd tijd voor een vraag en/of uitleg

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt dat je tijd hebt genomen om onze service te beoordelen. Wat fijn dat je zo goed geholpen bent. De volgende keer staan we weer voor je klaar. Groet, Broekhuis Enschede

10

Prima

Ik word altijd snel en vriendelijk geholpen. Uitstekende service

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Beurt naar volle tevredenheid uitgevoerd. Goed vooroverleg en duidelijke afspraken. Gewezen op aanvullende en wenselijke “handelingen” Slotconclusie: ZEER TEVREDEN !

 • Aanbevelen? Ja
10

Ontzettend goede service

Wordt zeer goed ontvangen en uitstekend geholpen

 • Aanbevelen? Ja
8

prima geholpen

Ik heb bij Broekhuis Enschede een auto gekocht en 2 auto's ingeruild. De inruilprijzen werd ik niet heel blij van. Verder werd ik echter wel netjes te woord gestaan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima vriendelijke behandeling en service.

Prima vriendelijke behandeling en service.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed

Uitstekend

 • Aanbevelen? Ja
10

Uit stekend.

Ik vind dat de prijzen van dé materialen vrij prijzig zijn Maar de afhandeling uit stekend.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vriendelijk geholpen

Goed geïnformeerd en vriendelijk geholpen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima service

Altijd goed geholpen

 • Aanbevelen? Ja
9

Erg prettig en vriendelijk en meedenkende medewerkers.

Goede service auto goed nagekeken en ook de nodige uitleg op mijn vragen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne service, mooie auto en goed gevoel

Paar weken terug via Internet een mooie auto gespot. Afspraak gemaakt en proefrit gereden. Goede afhandeling van zaken en auto gewoon thuis bezorgd. Perfecte service en prima afgeleverd! We gaan zeker van genieten van deze mooie 208 !!!

 • Aanbevelen? Ja
9

Nette en korrekte afhandeling van onze service beurt.

Zeer goed.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede ervaring met het bedrijf.

De prettige ontvangst en goede service. Tevens de vooraf gegeven prijsopgave en het telefonisch doorgegeven extra werkzaamheden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Supergoed gedaan

Prima communicatie over mijn jaarbeurt met goede adviezen.

 • Aanbevelen? Ja
9

ziet en netjes uit

alles is correct uitgevoerd. Vriendelijk personeel.

 • Aanbevelen? Ja

Over Broekhuis Peugeot/Opel Enschede

Broekhuis is specialist op het gebied van mobiliteit in de breedste zin van het woord. Voor al uw mobiliteitsvragen kunt u bij ons terecht.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd