Filters

10

Deskundige dealer

Prima geholpen door het verkoopteam Auto naar tevredenheid uitgezocht en op de afgesproken datum afgeleverd

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfecte vestiging.

De medewerkers staan je altijd te woord maakt niet uit wie. Daarom kom ik graag even vanaf uit Edam naar Enkhuizen. Ik stuur graag vrienden en bekende naar die vestiging.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima garage voor vlotte en vaardige service

Jarenlang een vertrouwd adres, waar ik tot volle tevredenheid mijn auto laat onderhouden. Het contact met de monteurs is altijd goed en verzorgd. Adviezen zijn duidelijk en betrouwbaar. Een fijne vestiging. De afstand om er naar toe te rijden is daardoor geen bezwaar.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakkundig en service gericht.

Bij Broekhuis Volkswagen dealer in Enkhuizen wordt mijn auto altijd tiptop en vakkundig onderhouden. Het personeel is heel erg erg vriendelijk en dienstverlenend ingesteld. Voor mij is het belangrijk dat mijn auto altijd in goede handen is en ik een goede relatie heb met de onderneming die mijn auto onderhoud. Ik beoordeel Broekhuis in Enkhuizen daarom met een 10.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima service

Toen wij de auto brachten voorheen servicebeurt kregen wij 2 gratis fietsen voor een heerlijke middag fietsen in Enkhuizen ,terwijl wij telefonisch op de hoogte werden gehouden van het werk aan de auto! Bij terugkomst een goede uitleg en nog wat nuttige tips bedankt

 • Aanbevelen? Ja
8

prima geholpen

prima

 • Aanbevelen? Ja
5

De afspraak zoals altijd stip en werk uitgevoerd maar.....

De auto was snel klaar (binnen 3 uur) met een rekening van EUR 405. Voor dat bedrag had ik wel verwacht dat de auto even gewassen was. Dat is echt een gemiste kans.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Geachte heer, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Helaas is er geen wasstraat in Enkhuizen, vandaar dit uw auto niet gewassen weer klaar stond. Wel kunnen wij u de service aanbieden om uw auto uit te zuigen, dit hebben wij daarom voor u uitgevoerd. We zien u graag een volgende keer weer bij ons op de vestiging. Met vriendelijke groet, Broekhuis Enkhuizen

10

Alles op tijd en volgens gemaakte afspraken

Top allemaal

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed uitgevoerd en goede communicatie

Goede uitvoering van wat er aan de auto moest gebeuren

 • Aanbevelen? Ja
8

Redelijk

De auto stond voor € 7900.- te koop. Het viel ons af dat er nog €595.- bij kwam voor afleveringskosten.

 • Aanbevelen? Ja
10

Gewoon een garage waar je op aankunt.

Vriendelijke mensen die met je mee denken. En goed werk afleveren.

 • Aanbevelen? Ja
8

Kan altijd beter

Auto voor een kleine beurt geweest. Alle punten doorgelopen en zo te zien zijn ze allemaal aangevinkt. Merk gelijk bij het rijden dat de beurt weer is gedaan. Bij de receptie genoot ik niet van de ontvangst. Erg koel en koud en erg nuchter.. Geen goed gevoel aan overgehouden. Aanbevelen ja maar kom dan iets vrolijker over.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Peter, Bedankt voor uw reactie. Fijn dat we hier met u over hebben kunnen spreken. uw opmerkingen zijn binnen ons team besproken. Met vriendelijke groet, Broekhuis Enkhuizen

10

Alle prima geregeld.

De beurt prima uitgevoerd, op het afgesproken tijdstip was de auto klaar. Vriendelijk personeel.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende service

Uitstekende service

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service

Alles perfect geregeld

 • Aanbevelen? Ja
10

We gingen voor een Mercedes maar kwamen met een VW thuis

Enorm vriendelijk geholpen, geen hijgende verkoper in je nek maar wel als je vragen had direct goed geholpen. Proefrit gemaakt en daarna de onderhandelingen. Ook hierbij geen haast, keurige antwoorden en goed voorstel.

 • Aanbevelen? Ja
8

Tot nu toe nog steeds tevreden....

Heb op 26 januari contact gehad via de app over een occasion en 28 januari had ik de eerste offerte binnen! Contact verliep op zich best prima en werd vriendelijk te woord gestaan, had nog wat vragen en opmerkingen over de auto en die werden tot op zekere hoogte allemaal beantwoord. Ik kreeg een goede inruilprijs voor mijn eigen auto en dat maakte voor mij de deal ook compleet. Ik had wat moeite met onvolledigheid in de afspraken en offerte maar uiteindelijk was dat prima te bespreken, mijn uiteindelijke bod is geaccepteerd en zonder de auto te hebben gezien en te hebben proef gereden werd mijn nieuwe bolide op 7 januari al geleverd door een over enthousiaste werknemer, wat een fantastische kerel was dat zeg!....12 maanden Bovag en ik mag in mijn eigen woonplaats voor eventuele 1e onderzoek naar een storing/manco of iets dergelijks naar Broekhuis partner. Auto is keurig afgeleverd (van buiten) helaas van binnen niet zo mooi als de buitenkant.....mistlamp deed het direct al niet, maar na excuses en een reparatie (staat ingepland) in mijn eigen woonplaats neem ik hier meer dan genoegen mee, ik ben niet heel moeilijk en kan bepaalde dingen tegen elkaar afstrepen....ik vind onvolledigheid in details wel lastig te begrijpen mbt afspraken maken (site staat prima aangegeven welke service er verleent word), dus voor mij is het moeilijk te verteren als hier wat wispelturig over gedaan word.....maar goed, ik vind het een klein minpuntje, daarom 2 punten aftrek. Ik heb niet voor niets de auto online gekocht, blijkbaar stralen ze dus toch genoeg vertrouwen uit dat ik die keuze heb genomen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Adequaat gehandeld

Broekhuis heeft mij weer super snel en adequaat geholpen met de storing in mijn auto

 • Aanbevelen? Ja
10

Netjes en correct geholpen

Netjes en correct geholpen

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima garage

Ben goed geholpen. Duidelijke afspraken gemaakt. alles goed door genomen voordat men aan de slag ging.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede service

Vriendelijk personeel en goede communicatie

 • Aanbevelen? Ja
10

zoals elk bezoek aan Broekhuis zeer tevreden

Duidelijkheid na onderhoudswerkzaamheden bij Broekhuis !

 • Aanbevelen? Ja
9

Heel klant vriendelijk

Receptie : vriendelijke ontvangst Goede uitleg over de uit te voeren reparaties en kosten. Auto weer up to date! NB. Leenfietsen niet meer van deze tijd,

 • Aanbevelen? Ja
10

top team

deskundig personeel, zeer klantvriendelijk

 • Aanbevelen? Ja
8

Ik ben goed geholpen

Broekhuis Volkswagen heeft mij op de laatste dag van het jaar goed geholpen. T was even schuiven omdat ik weer op tijd weg moest voor werk maar dat was geen probleem. De adviseur van dienst kwam wat streng maar zeer betrokken over. En dat waardeer ik zeer.

 • Aanbevelen? Ja

Over Broekhuis Volkswagen/SEAT/ŠKODA Enkhuizen

Broekhuis is specialist op het gebied van mobiliteit in de breedste zin van het woord. Voor al uw mobiliteitsvragen kunt u bij ons terecht.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd