Heeft een totaal van 96 beoordelingen met een gemiddelde score van 9
Review overzicht
Positief sentiment70%
De beoordelingen tonen gemengde ervaringen. Verschillende klanten waarderen het vriendelijke personeel en de duidelijke informatie aan het begin. Enkele opmerkingen betreffen follow-up en transparantie van de kosten. Over het algemeen wordt het verkoopproces positief ervaren, met ruimte voor verbetering in follow-up en communicatie.
Sterke punten
Duidelijke informatie
Vriendelijk en behulpzaam personeel
Persoonlijke service
Gebaseerd op 6 reviews
prima ontvangst en zeer positieve behandeling
Wij hebben een tweedehands auto gekocht met duidelijke voorwaarden en een goede prijs ook voor de inruil van onze oude auto
13 August 2026
Martin
Zwaag
Beste Martin,
Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de voorwaarden, de prijs en de inruil van uw oude auto. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe auto!
Met vriendelijke groet, Broekhuis Volkswagen Enkhuizen
Kom graag bij dit filiaal in enkhuizen.
Hier staat de klant nog hoog in de vaandel, het persoonlijk contact met alle medewerkers van deze garage en de klant is een groot plus punt.
Of het nu gaat om aankoop of onderhoud.
11 August 2026
Kees Mus.
Edam-Volendam
Beste Kees,
Bedankt voor uw reactie en het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat u het persoonlijke contact en de service in Enkhuizen zo waardeert, zowel bij aankoop als onderhoud.
We zien u graag weer terug bij een volgend bezoek!
Goede ontvangst
23 June 2026
Marian
Hoogkarspel
Beste Marian,
Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u zeer tevreden bent en dat u een goede ontvangst heeft ervaren.
Wij waarderen uw vertrouwen en helpen u in de toekomst graag weer verder!
Met vriendelijke groet, Broekhuis Volkswagen Enkhuizen
Geweldig goed geholpen bij de aankoop van onze auto
We zijn zeer tevreden met de behandeling bij de aankoop van onze auto. De geleverde informatie het geduld en de uitleg door de betrokken personen hierbij. TOP
23 June 2026
Albert
Andijk
Beste Albert,
Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen bij de aankoop van uw auto en tevreden bent over de informatie, het geduld en de uitleg van onze medewerkers.
Wij waarderen uw vertrouwen en wensen u veel veilige en plezierige kilometers toe!
Met vriendelijke groet, Broekhuis Volkswagen Enkhuizen
correct en vriendelijk en uitstekend behandeld.
Na onderhoud en belangrijke reparaties, voelt de auto weer als nieuw.
Volkomen eens met de ontdekte afwijkingen.
Zeer tevreden klant.
15 June 2026
Anton Lonis
Beste Anton,
Bedankt voor uw reactie en het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat u zich correct, vriendelijk en uitstekend geholpen voelt. Mooi dat het onderhoud en de reparaties naar tevredenheid zijn uitgevoerd en dat uw auto weer als nieuw aanvoelt.
Wij waarderen uw vertrouwen en zien u graag weer terug bij ons.
Met vriendelijke groet, Broekhuis Volkswagen Enkhuizen
Niet goedkoop, maar wel effectief
De problemen die ik had met de laadklep en de storing aan de CO2-sensor van de airco zijn goed opgelost.
8 June 2026
John Kunis
Heerhugowaard
Beste John,
Bedankt voor uw reactie en het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat de problemen met de laadklep en de CO2-sensor naar tevredenheid zijn opgelost.
Wij waarderen uw vertrouwen en staan graag weer voor u klaar bij een volgend bezoek.
Met vriendelijke groet, Broekhuis Volkswagen Enkhuizen
Op de dag zelf gerepareerd én nog binnen de garantie
Na de jaarlijkse controle eerder deze week hoorden we toch nog een gek geluid. Na bellen mochten we meteen langskomen en met een proefrit werd meteen duidelijk wat het probleem was. Ze baalden dat ze het niet meteen hadden opgepikt. Maar het fijne was: het kon meteen die dag gerepareerd worden (ondanks dat ze helemaal volgeboekt zaten) want ze hadden sympathie voor de situatie (niet uit de buurt, kleine baby en binnenkort op vakantie). En toen vielen de kosten ook nog eens binnen de garantie. Superfijne service en ontzettend aardig personeel. Dank Matthijs, Sanne en Edwin!
1 June 2026
Anne
Leiden
Beste Anne,
Hartelijk dank voor uw mooie review.
Wat fijn om te lezen dat het probleem na uw melding snel kon worden vastgesteld en direct is opgelost.
Wij wensen u veel veilige en zorgeloze kilometers toe en alvast een fijne vakantie!
Met vriendelijke groet, Broekhuis Volkswagen Enkhuizen
Vervolg op antwoord eerdere review
Ter aanvulling: Broekhuis Enkhuizen heeft mij eerst telefonisch benaderd en een voicemail achtergelaten omdat ze contact wilde na mijn review. Vervolgens heb ik op 20 maart teruggebeld. Daarbij is aangegeven dat Niels mij zou terugbellen. Tot op heden ben ik niet teruggebeld.
Ik blijf ontevreden over de gang van zaken, zowel over de oorspronkelijke ervaring als over de opvolging daarna.
15 May 2026
Hoorn
Beste Jenny,
Hartelijk dank voor uw feedback. Wij nemen uw opmerkingen in behandeling en komen hier zo spoedig mogelijk inhoudelijk bij u op terug.
Update 21-5:
Beste Jenny,
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Wat vervelend om te lezen dat dit uw ervaring is geweest.
Naar aanleiding van de update in uw review hebben wij contact met u opgenomen, maar helaas hebben wij u nog steeds niet kunnen bereiken.
Mocht u in de gelegenheid zijn, dan komen wij graag met u in contact om dit verder te bespreken.
Met vriendelijke groet, Broekhuis Volkswagen Enkhuizen
Gebrek aan transparantie over kosten en toestemming
Ik heb een afspraak gemaakt voor een APK-keuring en ging daarbij uit van de gebruikelijke kosten van ongeveer €50. Tijdens de keuring werd mij gevraagd of er aanvullend naar de remmen gekeken mocht worden. Daar heb ik toestemming voor gegeven.
Op geen enkel moment is aangegeven dat dit aanvullende onderzoek alleen al €250 zou kosten. Daarbij was er bovendien geen enkele zekerheid dat het probleem daarmee opgelost zou zijn. Pas achteraf werd duidelijk dat voor dit onderzoek een uurtarief van €175 voor de automonteur werd gerekend.
De auto is vervolgens afgekeurd. Daarna ontving ik een prijsopgave voor de reparatie die buitensporig hoog was. Bij een ander bedrijf kon dezelfde reparatie namelijk voor ongeveer een vijfde van dat bedrag worden uitgevoerd.
Daarom heb ik duidelijk aangegeven dat er niets meer aan de auto gedaan mocht worden en dat ik deze alleen zou komen ophalen. Toch is er daarna zonder mijn toestemming een stadslampje vervangen voor €48. Volgens hen hoorde dat bij de ‘volgorde’ waarin zij werkten.
Het uurtarief verklaart misschien hoe men op €48 is uitgekomen, maar maakt dat bedrag nog niet redelijk. Voor het vervangen van een lampje dat hooguit een paar euro kost, vind ik €48 absoluut buiten verhouding.
Achteraf werd gedaan alsof 20% korting op het te betalen bedrag dit moest rechtzetten. Eerst werd echter slechts 15% aangeboden. Die 20% is uiteindelijk pas met moeite gegeven.
Dit doet niets af aan het feit dat wij alleen rekening hielden met een APK-keuring van circa €50.
Bij Broekhuis Enkhuizen is geen sprake geweest van transparantie over de kosten van werkzaamheden en de toestemming daarvoor.
19 March 2026
Hoorn
Beste Jenny,
Naar aanleiding van uw review hebben wij contact met u opgenomen, maar helaas hebben wij u nog niet kunnen bereiken.
Aardige klantvriendelijke mensen.
Nadat ik met mijn broer diverse garages had bezocht kwam ik toch bij de eerste garage terug. Goede en rustige informatie gekregen. Je koopt niet zo maar wat.
Proefrit gemaakt. Volgende dag terug en nu in bezit van een stoere auto.
Een Seat Arona, rood met zwarte accenten. Fijn gekocht bij een garage om de hoek. Ik ben nog een keer terug geweest omdat ik ergens niet uit kwam.
Thijs heeft me prima geholpen.
8 September 2025
Irene
Beste Irene,
Hartelijk dank voor uw mooie woorden en het delen van uw ervaring. Wat fijn om te lezen dat u bij ons de juiste informatie en begeleiding heeft gekregen en dat de proefrit u heeft overtuigd. Wij wensen u heel veel plezier en veilige kilometers met uw stoere Seat Arona!
Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Enkhuizen
Vriendelijk geholpen, een mooi aanbod en de auto werd gepoetst afgeleverd.
Vanaf het eerste contact voelde het meteen goed. De verkoper nam rustig de tijd, dacht met me mee en kwam met een mooi voorstel zonder gedoe. Na de koop werd de auto gepoetst, volledig nagekeken en keurig voor de deur afgeleverd zodat ik er meteen kon gaan rijden. Die persoonlijke service en zorg laten zien dat dit bedrijf om zijn klanten geeft.
6 August 2025
Baldwin
Raamsdonksveer
Beste Baldwin,
Hartelijk dank voor uw uitgebreide en lovende review. Wat fijn om te horen dat u zich vanaf het eerste contact goed geholpen voelde en tevreden bent over het aanbod, de service en de aflevering van uw auto. We streven ernaar om onze klanten persoonlijke aandacht en zorg te bieden, en het is mooi om te lezen dat dit ook zo is ervaren. Veel rijplezier gewenst en graag tot ziens!
Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Enkhuizen
Zeer tevreden over aflevering auto
Alles is perfect verlopen
5 August 2025
Olga
Beste Olga,
Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te lezen dat alles naar volle tevredenheid is verlopen.
Wij wensen u veel mooie en veilige kilometers toe!
prima geholpen
Ben een paar keer terugeweest met vragen betreffende de auto, ook via email-contact, werd altijd snel, vriendelijk en correct geholpen.
5 August 2025
Wim Boonstra
Wognum
Beste Wim,
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat u naar tevredenheid bent geholpen, zowel bij uw bezoeken als via e-mailcontact.
Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan wij uiteraard weer graag voor u klaar.
Overtreft mijn verwachting
Op zeer vriendelijke en behulpzame wijze ben ik te woord gestaan. Er was begrip voor mijn wensen en er is rekening gehouden met mijn mogelijkheden. Ik voelde mij als klant zeer gerespecteerd.
Het is niet mijn gewoonte om ongevraagd en onbezoldigd, goederen diensten of zaken aan anderen aan te bevelen. Ook stel ik dat soort ongevraagde aanbevelingen niet op prijs.
23 April 2025
Ja
Bovenkarspel
Reactie van Broekhuis Volkswagen/SEAT/Škoda Enkhuizen
Bedankt voor uw prachtige beoordeling! Het doet ons goed te lezen dat wij uw verwachtingen hebben kunnen overtreffen.
Wij zijn blij dat u zich op een vriendelijke en behulpzame manier te woord bent gestaan en dat er rekening is gehouden met uw wensen en mogelijkheden. Uw gevoel van respect als klant is voor ons van groot belang.
Wij waarderen het zeer dat u de tijd hebt genomen om uw ervaring met ons te delen. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en kijken uit naar een volgende keer!
Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Enkhuizen
prima geholpen bij de koop van mijn auto
zeer vriendelijke verkoper Thijs. Duidelijke uitleg bij alles. Broekhuis Enkhuizen is een wat kleinere compacter locatie; vind ik sowieso
altijd prettiger. Ook het overig personeel zeer vriendelijk.
25 March 2025
Lydia
Lelystad
Beste Lydia,
Van harte gefeliciteerd met uw aankoop! Wat fijn dat u zo goed bent geholpen door Thijs en dat alles naar tevredenheid is verlopen.
Wij wensen u veel rijplezier toe!
Duidelijke voorlichting en afspraken
Ik was altijd een Opel rijder. Omdat de Opel voor mij niet het geschikte model met voor mij belangrijke prestatief meer heeft ben ik op zoek gegaan naar een ander merk. Uiteindelijk is mijn keus gevallen op de Volkswagen Tiguan.
De informatie vooraf was duidelijk en goed zodat ik, voor mijn gevoel, een onderbouwde keuze kon maken over het aan te schaffen model. De onderhandeling was zakelijk en duidelijk. Ik wist waar ik aan toe was voordat ik het koopcontract tekende.
Bij de aflevering werd ruim voldoende de tijd genomen om aan mij de gebruiksmogelijkheden uit te leggen.
Dank aan verkoper Thijs de Goede.
25 March 2025
Gerard
Andijk
Beste Gerard,
Wij bedanken u voor uw positieve beoordeling.
Dat de voorlichting en afspraken duidelijk waren en dat u met vertrouwen uw keuze voor de Volkswagen Tiguan heeft kunnen maken, doet ons erg goed om te zien. Het is fijn om te weten dat Thijs u goed heeft kunnen begeleiden bij het aankoopproces.
Wij wensen u veel rijplezier en veilige kilometers toe!
Zeer positief
Zeer klantvriendelijk. Prima onderhoudsservice. Goede uitleg. Overleg als er extra kosten gemaakt moeten worden.
4 February 2025
Marianne
Lutjebroek
Beste Marianne,
Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring. We zijn blij te lezen dat u tevreden bent over onze klantvriendelijkheid, onderhoudsservice en de duidelijke uitleg.
Graag zien we u de volgende keer.
super goed
Goed geholpen door Niels. alles was zoals afgesproken en blij met mijn auto echt TOP
17 January 2025
A.J. Schrijvers
OOSTHUIZEN
Reactie van Broekhuis Volkswagen/SEAT/Škoda Enkhuizen
Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is geregeld en u zo goed bent geholpen door Niels.
Veel rijplezier gewenst!
Behulpzaam en bekwaam
Broekhuis Enkhuizen heeft het stapje extra gezet voor ons. Onze auto was snel beoordeeld dat het niet waard was om te repareren en daarna hebben ze ons zeer goed geholpen met de volgende auto.
8 October 2024
Jaap Schriks
Beste Jaap,
Bedankt voor uw mooie beoordeling. Wat fijn dat we u hierbij zo goed hebben kunnen helpen.
Wij feliciteren u met uw aankoop en wensen u veel rijplezier toe!
Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Enkhuizen
goed advies en goede service
Goed geadviseerd over de aankoop van een nieuwe auto. Bij aflevering duidelijke uitleg en begeleiding. kortom wij zijn heel blij met de auto en ook heel blij met de service van de medewerkers van Broekhuis Enkhuizen. Voor ons een dikke 10.
30 September 2024
Frieda Kretzschmar
Venhuizen
Beste Frieda,
Hartelijk dank voor uw bezoek en het achterlaten van deze mooie beoordeling.
Fijn dat u vanaf het eerste contactmoment bij aanschaf van uw auto tot aan de aflevering zo prettig geholpen bent.
Veel veilige en plezierige kilometers gewenst en graag tot de volgende keer.
Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Enkhuizen
Was goed maar nu ben ik daar weg
Via mijn garage had ik nog 2 jaar garantie en deze kon ik altijd uit laten voeren bij Broekhuis te Enkhuizen.
Ook mijn onderhoud deed ik daar en was tevreden, met name ook door de vriendelijke dame van de receptie, die altijd mee dacht en zeer servicegericht te werk ging!
Echter nu een hardnekkige storing in mijn auto wat te wijten zou zijn aan de trekhaak die ik elders had laten monteren.
Broekhuis had via een storingsdiagnose medegedeeld dat de trekhaakmodule de boosdoener was en dat die er af moest, ook ivm garantie e.d.
Was niet origineel VW en dat zou storing geven.
Storing was na het onderzoek daar kennelijk eruit gehaald.
Helaas kreeg ik geen uitdraai mee van het “bewijs”
De storing was dermate erg dat gebruik van de auto niet verantwoord was daar belangrijke functies niet meer werkten.
En een geheel nieuwe trekhaak zou een flinke kostenpost opleveren.
Na 3 weken kwam de storing weer terug en heeft het garagebedrijf die de trekhaak had geplaatst deze uitgelezen.
Resultaat was met verwijderen van de trekhaak module nog steeds storing, echter niet de trekhaak maar de stuurwielmodule.
Helaas kon deze niet gereset worden dus advies om naar Broekhuis te gaan om deze te laten vervangen.
Uitdraai van de storingsdiagnose meegekregen voor duiding.
Telefonisch contact met Broekhuis en mijn bevindingen gedeeld met de receptie medewerker, en gevraagd of dit verholpen kon worden, helaas niet de vriendelijke dame.
Het kon niet anders zijn dat het de trekhaak was, mijn verhaal van de uitslag diagnose werd totaal niet gehoord.
De andere firma moest zijn werk maar doen en de trekhaak verwijderen, de vriendelijkheid van deze receptionist was ver te zoeken!
Ondertussen had ik de storing al uit de auto gekregen (tikken op stuurwiel),verteld aan de geïrriteerde man maar die stond alleen maar op zenden en af te geven op zijn collega/concurrent die de trekhaak had geplaatst.
Mijn hulpvraag werd genegeerd en de trekhaak moest eraf gehaald worden.
Voor mij einde Broekhuis!
30 September 2024
Don
Stede Broec
Beste Don,
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Spijtig om te lezen dat dit uw ervaring is geweest.
Naar aanleiding van uw review hebben wij contact met u opgenomen, nogmaals onze excuses.
Mocht u alsnog gebruik willen maken van het aanbod, bent u van harte welkom.
Goed.
Personeel vriendelijk, behulpzaam en zeer aanspreekbaar.
27 May 2024
Corrie
Reactie van Broekhuis Volkswagen/SEAT/Škoda Enkhuizen
Bedankt Corrie, voor uw complimenteuze beoordeling. We zijn blij om te zien dat u onze service als goed omschrijft.
Graag tot de volgende keer!
Top ervaring
Goed geholpen met het uitzoeken van een andere auto. Zeer prettige medewerkers.
1 May 2024
Henny Spaan
Reactie van Broekhuis Volkswagen/SEAT/Škoda Enkhuizen
Bedankt Henny, voor uw positieve review. Wat fijn dat u zo goed geholpen bent.
Veel rijplezier gewenst en graag tot de volgende keer.
prima service
prima service
17 April 2024
edwin de vries
Reactie van Broekhuis Volkswagen/SEAT/Škoda Enkhuizen
Bedankt Edwin, voor uw positieve beoordeling. Dit waarderen wij enorm.
Klantvriendelijke en vlotte benadering
Broekhuis is een gastvrij bedrijf waar wij vlot en professioneel zijn geholpen. Ook de uitleg van de auto ging op een prettige wijze.
28 March 2024
Pieter
Van Baalen
Reactie van Broekhuis Volkswagen/SEAT/Škoda Enkhuizen
Bedankt Pieter, voor uw review en dit mooie compliment. Wij zijn blij om te zien dat u onze service naar volle tevredenheid heeft mogen ervaren.
Graag tot de volgende keer!
Review overzicht
Positief sentiment70%