Heeft een totaal van 234 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,4
Review overzicht
Positief sentiment94%
Klanten geven consequent complimenten over het vriendelijke personeel, duidelijke communicatie en professionele service bij Broekhuis Emmen. Ze noemen transparante prijzen en betrokken begeleiding. De overdracht en nazorg worden als soepel en klantgericht ervaren. Samengevat laat de feedback een hoge tevredenheid en vertrouwen zien.
Sterke punten
Vriendelijk personeel en deskundige advisering
Duidelijke communicatie
Transparante prijsstelling en correcte afhandeling
Gebaseerd op 28 reviews
super tevreden en geweldige service!
Ik heb daar nu voor de derde keer een auto gekocht en heb het wederom als super prettig ervaren. Altijd een eerlijk, transparant en professioneel advies, waarmee ook echt wordt meegedacht in opties en mogelijkheden. Buiten dat is ook hun service echt uitstekend.
Kom graag weer terug!
17 September 2026
Thijs
Borne
Beste Thijs,
Bedankt voor uw enthousiaste reactie en het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat u ook bij uw derde aankoop weer tevreden bent over ons advies en onze service.
We waarderen uw vertrouwen en zien u graag weer terug!
Met vriendelijke groet, Broekhuis Volvo Emmen
Ben zeer goed geholpen door verkoper roy
bij aanschaf van een volvo xc 40
8 September 2026
hj almoes
Gasselte
Reactie van Broekhuis Volvo Emmen
Bedankt voor uw reactie en het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen door Roy bij de aanschaf van uw Volvo XC40.
Veel rijplezier gewenst en graag tot ziens!
Met vriendelijke groet, Broekhuis Volvo Emmen
Gewoon een hele fijne ervaring.
Je wordt heel deskundig en vriendelijk geholpen.
Ook een dikke pluim voor de after sales benadering.
4 September 2026
Joan
Zwartemeer
Beste Joan,
Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u de deskundigheid en vriendelijkheid als prettig heeft ervaren en ook tevreden bent over onze aftersales.
Wij staan ook in de toekomst graag voor u klaar.
Slecht
Zeer schimmige rekening. Er is een slechte uitleg van waarom dit inclusief APK 400€ moet kosten. Wat ook zeer teleur stellig is dat er een remolie verversing wordt aangeraden en dat bij 15000 km, terwijl Volvo aangeeft dat dit pas bij 60000 km uitgevoerd dient te worden. Maar een pollenfilter die erg vuil is van 5€ laat men zitten met de uitleg dat dit past gebeurt bij 15000km terwijl de auto 15000 heeft gelopen. al met al zeer teleurstellend.
met vriendelijk groet
F.J.J Hermans
Beveelt niet aan
27 August 2026
Frans Hermans
Weiteveen
Beste Frans,
Hartelijk dank voor uw feedback. Wij nemen uw opmerkingen in behandeling en komen hier zo spoedig mogelijk inhoudelijk bij u op terug.
Met vriendelijke groet, Broekhuis Volvo Emmen
Zeer tevreden over de aankoop en uitstekende service.
Erg tevreden over mijn ervaring met deze Volvo-garage. Hier heb ik mijn Volvo XC90 gekocht en vanaf het eerste contact ben ik prettig en professioneel geholpen. De communicatie was duidelijk, afspraken werden nagekomen en er werd goed meegedacht.
Ook na de aankoop is de service uitstekend en merk je dat klanttevredenheid serieus wordt genomen. Dat geeft vertrouwen bij zo’n grote aankoop. Ik ben erg blij met de XC90 en kan deze garage dan ook van harte aanbevelen!
25 August 2026
Tim
Beste Tim,
Bedankt voor uw uitgebreide en enthousiaste reactie. Fijn om te horen dat u zowel tijdens als na de aankoop van uw Volvo XC90 prettig en professioneel bent geholpen en tevreden bent over de communicatie en service.
Veel rijplezier gewenst met uw XC90 en graag tot ziens!
Met vriendelijke groet, Broekhuis Volvo Emmen
Vriendelijk, hulpvaardig en vakbekwaam.
Prettig bedrijf met fijne mensen die je het gevoel geven dat ze persoonlijk contact belangrijk vinden.
17 August 2026
Ger
Beste Ger,
Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u het persoonlijke contact en onze medewerkers als prettig heeft ervaren. Graag tot een volgende keer!
Personeel zeer vriendelijk
Ik ben zeer tevreden over Broekhuizen. Tijdens het onderhoud word ik altijd keurig op de hoogte gehouden van de werkzaamheden en eventuele onderdelen die aan vervanging toe zijn. Alles wordt duidelijk uitgelegd, er wordt niets zonder overleg uitgevoerd en de service is eerlijk en transparant. Een betrouwbaar bedrijf dat kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft. Zeker een aanrader!
6 August 2026
Peter Veenstra
De Welhaak 72a Erica
Beste Peter,
Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u onze werkwijze en communicatie tijdens het onderhoud zo waardeert. We vinden het belangrijk om u goed op de hoogte te houden en altijd duidelijk overleg te hebben over de werkzaamheden. Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot een volgende keer!
Met vriendelijke groet, Broekhuis Volvo Emmen
Prettige ontvangst en deskundig advies
Ik heb de aankoop van mijn auto als heel prettig ervaren. Ik werd goed geadviseerd de afhandeling verliep transparant en vlot.
27 July 2026
Gini
Erica
Beste Gini,
Hartelijk dank voor uw mooie review!
Wat fijn om te horen dat u de aankoop van uw auto als prettig heeft ervaren. Mooi dat u tevreden bent over het deskundige advies en dat de afhandeling transparant en vlot is verlopen.
Wij wensen u veel veilige en plezierige kilometers toe met uw nieuwe auto. Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot ziens.
Klantvriendelijk en vakkundig.
Zeer vriendelijk en deskundig personeel, nemen ook tijd voor je. En dat van Receptie tot werkplaats. Vooraf een offerte, zodat men weet waar men ongeveer aan toe is qua financiën.
14 July 2026
Johan
Klazienaveen
Beste Johan,
Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u onze klantvriendelijkheid en deskundigheid zo waardeert.
Met vriendelijke groet, Broekhuis Volvo Emmen
Werd optijd geholpen en het was klaar in de afgesproken tijd
13 July 2026
JM Pauw
Weiteveen
Reactie van Broekhuis Volvo Emmen
Hartelijk dank voor uw review!
Fijn om te lezen dat alles volgens afspraak is verlopen en dat u op tijd bent geholpen. Daar doen we ons best voor.
Graag tot een volgende keer!
Met vriendelijke groet, Broekhuis Volvo Emmen
Wat een fijne en persoonlijke benadering
Vriendelijkheid alom! Je voelt je welkom en wordt goed geholpen. Staat een nette auto voor je klaar en medewerkers maken even tijd om uit te leggen hoe en wat (was m’n eerste onderhoudsbeurt hier). Vooraf ook al een duidelijke offerte gekregen die achteraf accuraat bleek. Wat wil je nog meer?
13 July 2026
T.E.
Musselkanaal
Reactie van Broekhuis Volvo Emmen
Hartelijk dank voor uw mooie woorden en het delen van uw ervaring!
Wat fijn om te lezen dat u zich welkom heeft gevoeld en dat alles naar wens is verlopen. Het is prettig om te horen dat de uitleg, de duidelijke offerte en de service goed zijn bevallen, zeker tijdens uw eerste onderhoudsbeurt bij ons.
Bedankt voor uw vertrouwen. We zien u graag weer terug en wensen u veel veilige en plezierige kilometers!
Prima geholpen bij Broekhuis Emmen
Standaard onderhoud laten doen. Alles ging prima, duidelijke communicatie, auto zeer op tijd gereed en alles in orde na ontvangst.
3 July 2026
Sanda
Beste Sanda,
Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat het onderhoud naar wens is verlopen.
Mooi dat u tevreden bent over de duidelijke communicatie, de tijdige oplevering en dat alles na ontvangst in orde was. Wij waarderen uw vertrouwen en helpen u in de toekomst graag weer verder!
Met vriendelijke groet, Broekhuis Volvo Emmen
Vriendelijk en worden goed geholpen
Zeer positief
30 June 2026
ivo krul
Beste Ivo,
Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u vriendelijk bent geholpen en zo positief terugkijkt op uw ervaring.
Zeer positieve ervaringen
Personeel is erg behulpzaam en vriendelijk. Je bent er echt klant.
29 June 2026
Albert
Klazienaveen
Beste Albert,
Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u onze medewerkers als behulpzaam en vriendelijk ervaart en dat u zich echt als klant gezien voelt.
Met vriendelijke groet, Broekhuis Volvo Emmen
Zeer open, oprechte en klantgerichte service!!
Bij de zoektocht naar een goed alternatief van onze geliefde Volvo S60 kwamen we bij Broekhuis Emmen terecht. De verkoper gaf ons vanaf het begin direct het gevoel dat hij eerlijk, open, ter zake kundig en persoonlijk authentiek was. Geen verkoop praatjesmaker maar persoonlijk ter zake kundig en attent. De belangrijkste reden om daar onze auto in te ruilen voor een geheel elektrische Volvo was vooral dat de mensen attent, vakkundig en zonder ‘dikdoenerrij’ in de omgang waren. De afhandeling was zeer plezierig en effectief. De auto werd thuis afgeleverd door (ook) een hele plezierig chauffeur. Top!!!
26 June 2026
Bart
Leiden
Beste Bart,
Hartelijk dank voor uw mooie woorden en het vertrouwen in Broekhuis Emmen! Fijn om te lezen dat u onze persoonlijke, eerlijke en deskundige aanpak zo heeft gewaardeerd. We geven uw complimenten graag door aan onze collega’s én de chauffeur. Wij wensen u veel veilige en plezierige kilometers met uw nieuwe elektrische Volvo!
Met vriendelijke groet, Broekhuis Volvo Emmen
Uitstekend en alles volgens gemaakte afspraken.
Uitstekende service en correcte afhandeling van zaken.
23 June 2026
Jaap Blaak
EMMEN
Beste Jaap,
Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat alles volgens afspraak is verlopen en dat u onze service en afhandeling als uitstekend en correct heeft ervaren.
Met vriendelijke groet, Broekhuis Volvo Emmen
Zeer vriendelijk en goed geholpen
Zeer vriendelijk en goed geholpen, een goede inruilwaarde voor de auto gekregen en een mooie prijs voor de nieuwe auto zodat het snel beklonken was.
22 June 2026
Arjan
Nijverdal
Beste Arjan,
Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u vriendelijk en goed bent geholpen en tevreden bent over zowel de inruilwaarde van uw auto als de aankoop van uw nieuwe auto.
Wij wensen u veel veilige en plezierige kilometers toe en bedanken u voor het vertrouwen in ons. Graag tot ziens!
Super garage
Vriendelijk personeel en als er iets extra moet gebeuren keurig van te voren melding zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Leen fiets ook super
9 June 2026
Henk Stevens
Beste Henk,
Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u onze transparante communicatie en het vriendelijke personeel zo waardeert.
Goed om te lezen dat u ook tevreden bent over de leenfiets. Wij staan de volgende keer graag weer voor u klaar!
helemaal top
Helemaal top
3 June 2026
bas
sleen
Beste Bas,
Bedankt voor uw beoordeling!
Vriendelijke
Altijd vriendelijk luisterend goede uitleg
2 June 2026
Klaas-Jan
Beste Klaas-Jan,
Bedankt voor uw reactie en het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat u onze vriendelijke benadering en duidelijke uitleg waardeert.
Wij staan graag weer voor u klaar en zien u graag terug bij een volgend bezoek.
Met vriendelijke groet, Broekhuis Volvo Emmen
Als klant wordt je goed geholpen
1 June 2026
Ed
Beste Ed,
Bedankt voor uw beoordeling. Wij staan graag voor u klaar!
Met vriendelijke groet, Broekhuis Volvo Emmen
We hebben onze auto aangeschaft via Broekhuis Volvo Emmen. Het was voor ons een stukje rijden, maar vanwege de goede reviews hebben we toch besloten af te reizen naar Emmen voor een proefrit.
De ontvangst was prettig en gastvrij. Voor de proefrit was een route van ongeveer drie kwartier beschikbaar, wat wij erg fijn vonden aangezien we niet uit de buurt kwamen. Daarnaast kregen we een mooi inruilvoorstel voor onze auto.
Binnen twee weken stond onze nieuwe auto al klaar om op te halen. Ook het contact tussendoor verliep prettig via de app, met een vast contactpersoon.
We zijn ontzettend blij met onze prachtige Volvo XC40. Bedankt voor de goede service!
18 May 2026
Wendy
Leeuwarden
Beste Wendy,
Bedankt voor uw reactie en het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat u het gehele traject als prettig heeft ervaren en tevreden bent met uw nieuwe Volvo XC40.
Veel rijplezier gewenst en graag tot ziens.
Met vriendelijke groet, Broekhuis Volvo Emmen
Fijne garage en onderhoud is vakkundig uitgevoerd.
22 April 2026
Arnold
Beste Arnold,
Hartelijk dank voor uw mooie review.
Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze garage en het vakkundig uitgevoerde onderhoud. Wij stellen uw vertrouwen zeer op prijs en staan graag weer voor u klaar bij een volgend bezoek.
Goede eerste indruk
Van tevoren heel duidelijk de verwachtte kosten aangegeven via de mail. Nette herinnering via de app en bericht toen de auto klaar was. De auto werd schoon afgeleverd. Alleen de rekening werd niet helemaal doorgenomen zoals bij een andere garage. Dan weet ik als klant wat er allemaal gecontroleerd is en of alles uitgevoerd is.
Enige is dat het profiel probleem die ik heb met de auto is niet opgelost. Meteen de dagen erna bij opstarten stond het profiel weer op italiaans. Heel irritant.
1 April 2026
Michelle
Beste Michelle,
Bedankt voor uw review en het delen van uw ervaring.
Fijn om te horen dat de eerste indruk, communicatie en aflevering van de auto naar wens waren. Inmiddels hebben wij contact met u gehad om uw feedback te bespreken.
Mocht u nog vragen hebben of kunnen wij ergens mee van dienst zijn, dan bent u van harte welkom om contact met ons op te nemen.
Met vriendelijke groet, Broekhuis Volvo Emmen
Het duurde wel erg lang i.v.m. gekraak bij de kofferbak. Dat is nog niet opgelost.
31 March 2026
Arnold Habing
Beste Arnold,
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te beoordelen. Jammer om te horen dat het langer heeft geduurd en dat het probleem met het gekraak bij de kofferbak nog niet is opgelost.
Wij hebben hierover inmiddels contact met u opgenomen. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.
Review overzicht
Positief sentiment94%