We zijn goed geholpen door Dave en alles was snel en goed geregeld. De persoonlijke benadering sprak ons erg aan.
Beste Simon, Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring. Wat fijn dat u zo goed geholpen bent. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Doornspijk
Hele vriendelijke mensen. Je wordt daar goed behandeld. Zeker een aanrader!
Bedankt voor uw review en het delen van deze mooie woorden. Dit waarderen wij enorm. Het doet ons goed om te zien dat u naar aanleiding van uw ervaring bij ons in Doornspijk Broekhuis aanraadt. Bij een volgend bezoek staan wij graag weer voor u klaar, tot dan! Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Doornspijk
Gewoon een hele goede auto
Wat een mooie beoordeling, bedankt! Wanneer u ons nodig heeft dan zullen wij graag weer voor u klaar staan. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Doornspijk
Fijne relaxete sfeer,waar je je welkom en op je gemak voelt.
Bedankt John, voor uw mooie beoordeling. Wij zijn blij te zien dat u zich altijd welkom voelt bij ons in de vestiging. Wij zijn u graag de volgende keer, tot dan! Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Doornspijk
Niets dan lof.
Bedankt Jenny, voor uw mooie beoordeling. Daar doen we het voor. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Doornspijk
Klantvriendelijk: de verkoper nam alle tijd voor ons, ook na werktijd. Betrouwbaar: - reële inruilprijs voor bestaande auto. - een beschadiging die ook door mij niet gezien was, wordt alsnog hersteld.
Wij bedanken u voor uw bezoek en het delen van uw ervaring bij ons in Doornspijk. Uw feedback is heel waardevol voor ons. Gefeliciteerd met uw aankoop en veel mooie kilometers gewenst! Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Doornspijk
Ging zeer voorspoedig de koop. We kwamen snel tot een overeenkomst. Zoon blij met zijn nieuwe fors fiesta.
Beste Liselotte, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Wij zijn blij te zien dat u het verkoopproces zo positief heeft ervaren. Wij wensen uw zoon veel mooie kilometers in zijn Fiesta. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Doornspijk
Zowel tijdens het 'onderhandelmoment' als tijdens het 'daadwerkelijk inruilen/ophalen' van de auto('s) zakelijk, maar vooral ook prettig contact met de verkoper.
Bedankt voor deze mooie review! Wij zijn blij te zien dat alles naar tevredenheid is geregeld. Veel mooie kilometers gewenst en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Doornspijk
Wij hebben onze andere auto hier gekocht, en zijn zeer goed geholpen door Dave Goede service, geen vraag is te gek, en heel hulpvaardig
Beste Marga, Bedankt voor deze mooie review. Wij zijn blij om te lezen dat u een goede ervaring heeft gehad met onze collega Dave. Veilige kilometers en veel rijplezier gewenst. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Doornspijk
Zie boven
Beste Jolande, Dank u wel voor het delen van uw positieve ervaring. Wat fijn dat u zo goed geholpen bent. De volgende keer staan we weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Doornspijk
Zie bovenstaand... Auto was vanbinnen keurig uitgezogen ... Prima service...
We zijn erg blij met deze mooie review, bedankt! Wat fijn om te zien dat u onze service als uitstekend ervaart. De volgende keer staan wij graag weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Doornspijk
Prima geholpen, goede service bij aankoop en nazorg.
Beste Attila, Gefeliciteerd met uw aankoop. Wat fijn dat u zo goed geholpen bent. Veilige kilometers en veel rijplezier gewenst. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Doornspijk
Ze bieden een goede service, ze zijn vriendelijk en ik heb het idee dat de prijs niet het maximum is wat ze kunnen vragen.
Bedankt voor uw complimenteuze beoordeling! Wat fijn dat u zo tevreden bent over de service die wij aanbieden. Wanneer u ons nodig heeft dan zullen wij graag weer voor u klaar staan! Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Doornspijk
dit is mijn eerste onder houd beurt hier ivm. dat ik altijd een auto van mijn werk had. en dat is mijn goed bevallen.
Bedankt Gijsbert, voor uw review! Wat fijn om te zien dat onze service u goed is bevallen na uw eerste onderhoudsbeurt bij ons op de vestiging. De koffie zal altijd voor u klaar staan, graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Doornspijk
Goede service en alle aandacht
Bedankt voor uw mooie beoordeling! Daar doen we het voor. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Doornspijk
We wilden graag een Ford. We za gen er 1 op Autotrack staan bij Broekhuis in Doornspijk en maakten een afspraak. We konden meteen ķomen en na een proefrit waren we er snel uit.
Hartelijk dank voor uw bezoek en het achterlaten van uw review! We zijn erg blij om te zien dat alles naar volle tevredenheid voor jullie was geregeld. Veel rijplezier en veilige kilometers gewenst! Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Doornspijk
Geen moeilijk gedoe en zeker geen mooie verkooppraatjes. Gewoon zoals het is. Kort voor de inruil ben ik de linker spiegel verloren. Broekhuis Apeldoorn heeft mij uit de brand geholpen met een noodspiegel. Dit als service zonder kosten !! Bij de inruil nam de verkoper deze kosten post voor zijn rekening. Ging niet om een groot bedrag maar zegt wel iets over de manier van handelen.
Bedankt voor uw mooie review en beoordeling. Wat fijn om te zien dat alles naar tevredenheid voor u geregeld is. Uiteraard staan wij bij een volgend bezoek graag weer voor u klaar, tot dan! Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Doornspijk
prima service, zeer attent.
Bedankt voor uw beoordeling Dit waarderen wij enorm. Wanneer u ons nodig heeft dan zullen wij graag voor u klaar staan. Tot dan! Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Doornspijk
Beste Raffi, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te lezen dat het bezoek is bevallen. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Doornspijk
Zie hierboven4
Bedankt voor je complimenteuze beoordeling voor onze verkoper. Wat fijn dat je zo goed geholpen bent. De volgende keer staan we weer voor je klaar. Groet, Team Broekhuis Doornspijk
We hebben bij Broekhuis een mooie tweede hands auto gekocht. De verkoper was klantgericht en vriendelijk en in vergelijking tot andere ervaringen met autoverkopers niet opdringerig of betweterig. Gewoon ongedwongen en relaxed en aandacht voor vragen en gerichte adviezen. Wij zijn erg tevreden over de gang van zaken en de persoonlijke aandacht.
Bedankt voor deze mooie en complimenteuze beoordeling. Wij zijn blij te zien dat alles naar tevredenheid is geregeld. Gefeliciteerd met je aankoop en veel rijplezier gewenst. Groet, Broekhuis Doornspijk
Vanwege de afstand was het voor mij een probleem om de auto bij Opel Broekhuis te Doornspijk te krijgen. Graag wilde ik de bij hun gekochte auto ook in onderhoud hebben. Zij hebben gezorgd dat mijn auto werd omgeruild en alsnog het onderhoud en de APK in Doornspijk konden worden uitgevoerd. Vanaf het begin een correcte behandeling en alle afspraken zijn nagekomen. De afspraak maken, de terugkoppeling via een mail en telefonisch en de aflevering waren correct en vriendelijk. Nogmaals dank.
Bedankt Ron, voor je mooie beoordeling. Wij zijn blij te zien dat alles naar tevredenheid is geregeld. De volgende keer staan we weer voor je klaar. Groet, Broekhuis Doornspijk
Prima service, vooral het halen en brengen vind ik super!
Bedankt dat je tijd hebt genomen om onze service te beoordelen. Dit waarderen wij enorm. De volgende keer staan we weer voor je klaar. Groet, Broekhuis Doornspijk
Aflevering van mijn auto werd op voortreffelijke wijze door de verkoper gerealiseerd. Alle tijd werd er uitgetrokken om instructie van de vernieuwde onderdelen over te brengen.
Bedankt Jan, voor je mooie beoordeling. Wat fijn dat je zo goed geholpen bent. Gefeliciteerd met je aankoop en veel rijplezier gewenst. Groet, Broekhuis Doornspijk
We kopen natuurlijk niet iedere dag een "nieuwe" auto, maar het was een prettig "avontuur"! De auto gevonden op internet en na telefonisch contact, 1.5 uur gereden naar Doornspijk. Op prettige wijze ontvangen door de verkoper, uiteraard met koffie. Om een lang verhaal kort te maken, alles ging "vanzelf" op een rustige, ongedwongen manier. Goede afspraken gemaakt over de aflevering. Zeer tevreden over deze aflevering en de service om de auto rijklaar te maken. Oké, het zal zo horen, maar 4 nieuwe banden, distributieriem vervangen, volle tank benzine......gewoon top!
Bedankt voor deze mooie review! Wij zijn blij te zien dat alles naar tevredenheid is geregeld. Veilige kilometers en veel rijplezier gewenst. Groet, Broekhuis Doornspijk
Zuiderzeestraatweg West 132
8085AJ Doornspijk