Laden reviews...
15 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden consequent vriendelijk personeel en duidelijke uitleg. Afspraken en handelingen worden betrouwbaar uitgevoerd en de prijsinformatie is transparant. Over het geheel genomen wordt de service als professioneel en betrouwbaar ervaren.
Zeer klantvriendelijk en goede service Wederom goed en netjes geholpen, ook voor eventuele kosten wordt er altijd netjes even contact op genomen voor de eventuele kosten. Ook worden er foto's gemaakt om duidelijk te laten zien wat er eventueel moet worden vervangen. Vriendelijk personeel voel me er altijd welkom.
8 September 2026
Cor
Oldebroek
Beste Cor,
Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve review! Wat fijn om te horen dat u zich bij ons altijd welkom voelt en tevreden bent over de service en communicatie. Transparantie over eventuele kosten en duidelijkheid over de werkzaamheden vinden wij erg belangrijk. Graag tot een volgende keer!
Team Broekhuis Doornspijk
Goed en vriendelijk geholpen, en een goede prijs voor een mooie auto
27 August 2026
liesbeth
Enschede
Beste Liesbeth,
Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u goed en vriendelijk bent geholpen en tevreden bent met de prijs en uw nieuwe auto. Wij wensen u veel plezier en veilige kilometers toe!
Team Broekhuis Doornspijk
Wij worden altijd vroegtijdig gebeld voor een afspraak beurt. en een goede uitleg wat er gaat gebeuren.
26 August 2026
Albert Boschman
Beste Albert,
Hartelijk dank voor uw mooie review!
Fijn om te horen dat u onze communicatie als duidelijk en correct ervaart. Mooi dat u tijdig wordt benaderd voor het onderhoud en vooraf een goede uitleg krijgt over de werkzaamheden.
Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot ziens.
Team Broekhuis Doornspijk
Onlangs mijn auto gekocht bij Broekhuis Doornspijk en ik kan eigenlijk alleen maar zeggen: wat een geweldige ervaring! Vanaf het eerste contact voelde alles goed. Ik ben ontzettend prettig geholpen, er werd goed naar mijn wensen geluisterd en alles werd duidelijk en netjes uitgelegd. Je merkt echt dat ze de klant belangrijk vinden en de tijd voor je nemen. De auto bevalt supergoed en ik ben er ontzettend blij mee! De hele aankoop is dankzij de fijne service en het vriendelijke personeel een ervaring geworden waar ik met een goed gevoel op terugkijk. Een dikke aanrader voor iedereen die op zoek is naar een auto en daarbij goede service belangrijk vindt. Bedankt Broekhuis Doornspijk!
25 August 2026
Harrie
Zwolle
Beste Harrie,
Hartelijk dank voor uw prachtige en enthousiaste review!
Wat fijn om te horen dat u zo'n geweldige ervaring heeft gehad bij de aankoop van uw auto. Mooi dat er goed naar uw wensen is geluisterd en dat u de persoonlijke aandacht, duidelijke uitleg en vriendelijke service zo heeft gewaardeerd.
Nog mooier om te lezen dat de auto zo goed bevalt en dat u met een goed gevoel terugkijkt op de aankoop. Bedankt voor uw vertrouwen en uw aanbeveling!
Wij wensen u veel veilige en plezierige kilometers toe en graag tot ziens.
Team Broekhuis Doornspijk
Zeer klant gericht bedrijf ik kom er al jaren . En je betaald nooit 1 cent teveel omdat je akkoord moet geven als er iets gerepareerd moet worden. Dus een nette schone en goed georganiseerd bedrijf waar ik graag mijn auto breng
19 August 2026
Sijtze
Zuidveen
Beste Sijtze,
Hartelijk dank voor uw mooie en uitgebreide review!
Wat fijn om te horen dat u al jarenlang tevreden bent over onze service. Mooi dat u onze herinneringen voor onderhoud, de duidelijke communicatie en het werken met akkoord vooraf zo waardeert.
Ook uw complimenten over onze nette en goed georganiseerde werkwijze stellen wij zeer op prijs. Bedankt voor uw vertrouwen en fijn dat u uw auto graag bij ons brengt.
Team Broekhuis Doornspijk
Fantastische Opel-garage! Zeer klantgericht, vriendelijk en professioneel. Je wordt hier echt goed geholpen en er wordt eerlijk en duidelijk uitgelegd wat er aan de auto moet gebeuren. De kwaliteit van het werk is uitstekend en afspraken worden netjes nagekomen. Wat mij vooral aanspreekt, is de persoonlijke service en het gevoel dat de klant écht centraal staat. Geen onnodige werkzaamheden, maar gewoon betrouwbaar advies en vakmanschap. Kortom: een absolute aanrader voor iedereen die zijn Opel goed en vakkundig wil laten onderhouden!
18 August 2026
Leny Verbaas
Hulshorst
Beste Leny,
Bedankt voor uw uitgebreide review! Fijn om te horen dat u onze service, duidelijke uitleg en vakmanschap zo waardeert. Goed om te lezen dat u zich bij ons goed geholpen voelt en dat afspraken worden nagekomen. Graag tot een volgende keer!
Team Broekhuis Doornspijk
De begeleiding bij het kopen van deze gebruikte auto was zeer prettig en persoonlijk. Ondanks dat het een grote onderneming is, voelt het niet onpersoonlijk, wat ik erg prettig vind. Er is ruim de tijd genomen om een goede keuze te kunnen maken. Ben erg blij met deze occasion. Alle afspraken zijn netjes uitgevoerd.
2 August 2026
Femmy
Beste Femmy,
Bedankt voor uw uitgebreide reactie en het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat u de begeleiding bij de aankoop van uw occasion als persoonlijk en prettig heeft ervaren en dat alle afspraken naar wens zijn verlopen.
Wij wensen u veel rijplezier met uw auto en zien u graag weer terug.
Team Broekhuis Doornspijk
Heb goede ervaring , zeer vriendelijk Aflevering van de auto was ook prima
14 July 2026
Bert
Harderwijk
Beste Bert,
Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u de ontvangst als prettig en vriendelijk heeft ervaren.
Wij wensen u veel veilige en plezierige kilometers toe en helpen u in de toekomst graag weer verder!
Team Broekhuis Doornspijk
Terugkomend van vakantie kregen we een lekke band vlakbij dit garagebedrijf. Ze hebben ons direkt fantastisch geholpen,waarna we onze reis richting friesland snel konden hervatten!
22 June 2026
Sandra
Damwald
Beste Sandra,
Bedankt voor uw mooie review!
Wat fijn om te horen dat wij u snel hebben kunnen helpen toen u met een lekke band kwam te staan na uw vakantie. We begrijpen hoe vervelend zo'n situatie onderweg kan zijn, en daarom doen we ons best om onze klanten zo snel mogelijk weer veilig op weg te helpen.
Geweldig dat u uw reis richting Friesland zonder al te veel vertraging heeft kunnen vervolgen. Wij waarderen uw vertrouwen en uw positieve woorden enorm.
Graag gedaan en we wensen u veel veilige kilometers toe!
Team Broekhuis Doornspijk
Ik ben goed ontvangen en fijn geholpen bij de aankoop van een andere auto
24 November 2025
Gerrit Jan
Beste Gerrit Jan,
Hartelijk dank voor uw positieve bericht.
Wat fijn om te horen dat u goed bent ontvangen en prettig bent geholpen bij de aankoop van uw nieuwe auto.
Veel mooie en veilige kilometers gewenst!
Team Broekhuis Doornspijk
Alles netjes volgens afspraak . Bedankt!
19 November 2025
Simon
Zwolle
Beste Simon,
Bedankt voor uw mooie beoordeling.
Wat fijn dat alles naar volle tevredenheid is geregeld.
Graag tot ziens!
Team Broekhuis Doornspijk
Auto werd opgehaald en teruggebracht volgens afspraak en er werd overlegd voor extra handelingen
28 October 2025
Willy Boeve
Beste Willy,
Hartelijk dank voor uw positieve terugkoppeling. We zijn blij te horen dat alles naar wens is verlopen.
Heeft u in de toekomst nog vragen, dan staan wij graag voor u klaar.
Di(r)k Voor Mekaar !!
23 September 2025
Dirk
Oldebroek
Beste Dirk,
Bedankt voor uw leuke en originele review!
We hopen u snel weer van dienst te mogen zijn!
Team Broekhuis Doornspijk
Het kosten overzicht met foto's is echt fantastisch en geeft 100% Inzage en vertrouwen in deze garage.
23 September 2025
Johan van Engelen
Doornspijk
Beste Johan,
Dank u wel voor uw positieve reactie. Fijn om te horen dat het kostenoverzicht met foto’s voor u duidelijk is en vertrouwen geeft. We helpen u graag weer wanneer dat nodig is.
Team Broekhuis Doornspijk
Mijn vierde auto in korte tijd, niet omdat de vorige niet goed waren maar de omstandigheden veranderden steeds.Nu ook weer naar alle tevredenheid geholpen.
19 September 2025
Rob
Slootmans
Beste Rob,
Hartelijk dank voor uw mooie woorden en uw vertrouwen in ons. Het doet ons plezier te horen dat u al meerdere keren voor ons heeft gekozen en dat de service steeds naar wens is geweest.
Wij wensen u veel veilige en plezierige kilometers met uw nieuwe auto!
Team Broekhuis Doornspijk
Vriendelijke geholpen bij de aankoop van onze auto.
1 September 2025
Esther
Almere
Beste Esther,
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijn om te horen dat u prettig bent geholpen bij de aankoop van uw auto. Veel rijplezier gewenst!
Team Broekhuis Doornspijk
Mijn positieve ervaring was direct een goede ontvangst, alles was zeer duidelijk goed bespreekbaar, alles werd goed en duidelijk uitgelegd betreft de werkzaam die werd uitgevoerd. Complimenten, Ga zo door.
6 August 2025
Albert
Beste Albert,
Bedankt voor uw complimenten en het delen van uw positieve ervaring.
Fijn dat alles naar volle tevredenheid is geregeld.
De volgende keer staan we graag weer voor u klaar.
Team Broekhuis Doornspijk
Goed geholpen en keurig alles afgehandeld
16 July 2025
J
Twello
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wat fijn om te horen dat onze verkoper alles duidelijk en vriendelijk heeft uitgelegd en dat u goed geholpen bent. We stellen het zeer op prijs dat u de afhandeling als keurig heeft ervaren. Graag tot een volgende keer!
Team Broekhuis Doornspijk
Vriendelijk, prettig en deskundig te woord gestaan.
22 June 2025
Piet
Breda
Beste Piet,
Bedankt voor uw mooie review!
Broekhuis Opel/Ford Doornspijk
Duidelijke en goede communicatie met een zeer ervaren werkplaatscrew!!!
18 June 2025
Rianne Hagenbeek
Beste Rianne,
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat u onze service en communicatie als duidelijk en uitstekend ervaart, en dat u vertrouwen heeft in ons ervaren werkplaatspersoneel.
Wij streven ernaar deze kwaliteit te behouden en staan graag voor u klaar bij toekomstige servicebeurten.
Team Broekhuis Doornspijk
Top service bedrijf waar de medewerkers kennis en kunde hebben. Auto rijd als nooit tevoren
6 June 2025
Ron
Beste Ron,
Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn ontzettend blij om te horen dat u de kennis en kunde van onze medewerkers waardeert en dat uw auto beter rijdt dan ooit tevoren.
Mocht u nog vragen of verzoeken hebben, staan we uiteraard voor u klaar!
Niets dan lof
30 May 2025
Dave
Westkapelle
Bedankt Dave, voor uw mooie review!
Dit waarderen wij enorm.
Team Broekhuis Doornspijk
Mijn ervaring was top ik werd goed geholpen met een zoeken naar de juiste auto voor ons als gezin eenmaal toen dit gevonden werd verliep alles heel soepel
19 May 2025
Issam
Amsterdam
Beste Issam,
Hartelijk dank voor uw mooie woorden. Fijn om te horen dat u goed bent geholpen bij het vinden van de juiste auto voor uw gezin en dat het verdere verloop soepel is gegaan.
We wensen u veel veilige en plezierige kilometers toe en staan uiteraard graag weer voor u klaar in de toekomst.
Team Broekhuis Doornspijk
Correct contact, aankoop vervangende auto, met inruil van de oude, verliep naar wens. Keurige aflevering met 40 punten check; onderdelen vervangen wat nodig was. Kortom, prima bedrijf.
8 April 2025
Johan Willem Kippers
Wierden
Beste Johan,
Bedankt voor uw review!
We zijn blij om te zien dat de aankoop van uw auto en de inruil van uw oude auto naar wens zijn verlopen.
Het doet ons plezier dat u de aflevering en de zorgvuldige 40 puntencheck waardeert.
We wensen u veel rijplezier en veilige kilometers toe!
Team Broekhuis Doornspijk
Fijne ontvangst bij de receptie. Vriendelijke medewerkers. Duidelijke prijsafspraak alvorens de werkzaamheden worden uitgevoerd. Zeer tevreden.
21 March 2025
Wouter
't Harde
Beste Wouter,
Bedankt voor uw bezoek en het delen van uw positieve ervaring.
Het doet ons goed te lezen dat alles naar tevredenheid is geregeld.
De volgende keer staan we graag weer voor u klaar.
Zuiderzeestraatweg West 132
8085AJ Doornspijk