Auto prima, service schort hier en daar

Mailcontact over de huur was redelijk, responsetime was oké, soms mailtjes wat kortaf. Op een gegeven moment een offerte gekregen voor een bus die vervolgens niet beschikbaar meer was, beetje vreemd. Dat is wel goed opgelost, uiteindelijk prima op weg, alhoewel beetje wantrouwend, waarschijnlijk gezien we 21 zijn. Onderweg raakte de auto na circa 800 kilometer waarschijnlijk oververhit en kwamen er foutmeldingen. Uit voorzorg even gebeld, kregen we de vrij cynische op merking 'weet je wat nou grappig is, de vorige huurders hadden dit niet.' Beetje rare wantrouwende opmerking als we om hulp vragen, niet? Verder alles prima verlopen met de auto, contactloos in nette staat teruggeleverd, wat besproken was. Ik moest echter na een week zelf mailen of ik de rest van de borg nog terug ging krijgen. Zou toch wel verwachten dat een professioneel bedrijf dit uit eigen iniatief zou sturen. Wel alle borg teruggehad en geld stond snel weer op mijn rekening. Al met al denk ik dat dit bedrijf hun zaakjes prima op orde heeft/kan hebben, het schort vooral in de contact momenten, ik denk dat wij hier enigzins zijn benadeeld omdat we jongens van 21 zijn, zou een beetje jammer zijn als we op dat vooroordeel zijn behandeld.

Super geholpen

Fantastisch