Zoals altijd geweldig!

Prima ontvangst, fijn naar huis gebracht, auto weer teruggebracht en nog even heerlijk met Jacco en Jerry koffie gedronken.

Uitstekend en korrekt.

Auto is opgehaald, tussentijds is er opgebeld over evt. Tekortkomingen voor APK in april. Deel van deze voorzieningen is al aangebracht. Auto gewassen en van binnen opgeschoond teruggebracht.

Fijn dat mijn ervaring met Broekhuis ook nu weer werd bevestigd.

Telefonische aanmelding en opmerkingen ++ Leenfiets ++ Prijsafspraak ++ Aflevering ++

super service

Snel service. Dudelijk advies. Aardig klantenservice.

Alles keurig op tijd afgewerkt!

Prima bedrijf,

Beste tevreden alleen vindt ik dat de rekening met twee jaar tevoren vrij hoog is. Binnen twee jaar van 450,00 naar 633,00. Als je op internet kijkt hebben ze toch vaak een lagere prijs. Weet nog niet of ik bij jullie blijft. Met vriendelijk groet, Ed Koster.

Alles liep goed

Niet blij met mijn nieuwe auto

Zeer prettig aankoopproces gehad! Tijdens de testrit bleek het bedieningspaneel kapot. Het schiet uit zichzelf omhoog naar 30 graden terwijl het paneel niet meer reageert. Dit zou worden verholpen in de garage voor de aankoop. Dit bleek niet het geval. Een paar lange ritten gehad die voor mij en mijn medepassagiers zeer onprettig waren. De auto ging terug naar de garage. Als schrale vervanging kreeg ik een tijdelijke auto die in mijn ogen niet vergelijkbaar is. Herproduceren in de garage lukte niet en heb ik aangegeven wel met de auto te rijden. Inmiddels heb ik een aantal filmpjes als bewijs opgestuurd. Ik wacht op uitkomst. Dit is niet het fijne gevoel wat je hoort te hebben bij je nieuwe auto... Ik vraag me af of ik goed heb gedaan aan deze aankoop.

Goede service duidelijk advies nette afhandeling van de auto. Schoon weer terug op de oprit. Goede afspraken.

goede service

de servicebeurt is weer super gedaan bedankt

Goede communicatie

Duidelijke opdrachten en tussentijdse consultatie

Uitstekend!

Prima geholpen, zoals altijd. Auto netjes gewassen weer opgeleverd, erg fijn.

prima service

Prima geholpen

Vriendelijke behandeling en uistekende service

Na afspraak wordt de servicebeurt vlot en goed afhafgehandeld.

Correcte behandeling

Keurig te horen gekregen wat er ging gebeuren en wat het ging kosten. Is ook zo uitgevoerd

Oke

n.a

Prima geholpen door verkoper Danny Slot

Ondanks langere levertijd van onze Skoda Karoq, zeer tevreden.

is er een betere service denkbaar? Hoe zou die er dan moeten uitzien.

Na wat onverwachte, door de monteur ontdekte, defecten zoals bougies van € 200 bij een km stand van 33.000 en een cel van een accu (beide geen VW coulance), is de auto weer in topconditie. Het is onmiddellijk merkbaar bij het rijden en dat geeft een fijn gevoel.

prettig en behulpzaam

prettig en behulpzaam

Alles klopt bij Broekhuis en geeft je daarom een veilig gevoel.

Prettig contact via e-mail en telefonisch. Zeer klantvriendelijk en goede verzorging. (Mondeling en servicerapport) Ben blij met de ophaal- en terugbrengservice.

Zoals het hoort

Ik ben zoals het hoort tevreden.

Heerlijke auto..

De auto rijd heerlijk . De uitrusting is mooi het dashboard is mooi afgewerkt,De stoelen zitten heerlijk Maar toch een opmerking het leer op de bestuurders stoel zit niet mooi strak maar gebobbeld daarom ga ik ook terug naar de dealer. Ik vind dat dit hersteld moet worden ga dit morgen doen. Voor de rest een mooie auto.

Weer een prima behandeling. Snelle afhandeling van 40.000km inspectiebeurt.

De Seat Ateca is 4 jaar oud en heeft 40.000km gereden. Uitstekende auto. De inspectiebeurt was binnen een paar uur klaar. Geen problemen. Vlotte afhandeling door Broekhuizen. Vriendelijke contacten.?Blij met deze dealer/garage.

Goede service en klantvriendelijkheid

Smaragdweg 10-14