Slechte zaak geen magazijn meer.

Ik heb meerdere caddy's voor mijn bedrijf . Maar als ik 1 onderdeel moet vervangen omdat dat is afgekeurd door apk kan ik niet meer bij broekhuis ophalen . Ik moet online bestellen of bellen . Dan staat de auto nog langer stil . Ik koop geen volkswagen's meer Mercedes heeft groot magazijn. Toch jammer weer van zo'n top merk .....

Top kwaliteit

Van binnenkomst totdat men weer naar buiten gaat als een zeer tevreden klant een en al kwaliteit en persoonlijke aandacht.

Zeer vakkundig geholpen en met veel geduld om uit te leggen

Gezien alle digitale vernieuwingen in de auto, heeft verkoper alle geduld getoond om alles uit te leggen en mij twee dagen later belde of alles naar wens is gegaan en de moeite nam nog een paar dingen uit te leggen. Proficiat!

zakelijke, vriendelijke en efficiente dienstverlening

mijn reserves nadat Schilder werd Broekhuis zijn helemaal verdwenen. het is gewoon net zo goed.

Zoals altijd, alles op tijd en volgens afspraak. Volgende auto komt ook van deze garage

Altijd prima geholpen en een duidelijke uitleg over de gedane werkzaamheden.

Vakkundig en terzake doende informatie en advies.

Receptie en werkplaats werken vakkundig samen om het voertuig van de klant het juiste onderhoud te geven, tegen zo laag mogelijke kosten.

Goed en niet goed.

bij Broekhuis een prima service bij de 30.000 km beurt van onze nieuwe Golf. Wat is wel heel vreemd vond is dat volledig ongevraagd een taxatie-rapport gemaakt is en dat ik daarover gebeld ben. Toen ik hierover klaagde, geen excuses, dat kan vast beter!

Tweejarig groot onderhoud aan auto vakkundig uitgevoerd.

Long life onderhoudsbeurt aan Touran vakkundig uitgevoerd. Zeer plezierig gebruik gemaakt van de aangeboden haal/breng service. De gemaakte afspraken zijn stipt nagekomen.

Totaal tevreden

Totaal tevreden

Prima serv8ce

Zoals altijd een prima service. Zijn zeer tevreden. Dit geldt voor de medewerkers aan de balie en de medewerkers in de werkplaats.

Planning was waardeloos, werkplaats was prima

Het onlineplanningssysteem is een farce. Er staan opties aangegeven en vervolgens krijg je via de mail een bevestiging, waarna je een aantal dagen later wordt gebeld dat de afspraak opdat tijdstip niet door kan gaan. Het systeem is namelijk niet sluitend voor de werkplaats van die locatie,terwijl ik in het systeem wel voor de locatie Alkmaar kon kiezen. Haal dan het online plannen eruit, als het toch niet werkt, er wordt een klantvriendelijkheid gesuggereerd die niet wordt waargemaakt

Nettjes geholopen.

Ze hebben gedaan wat er moest gebeuren.

Einde dag geen bericht gekregen auto niet klaar

Morgens om 0800 mijn auto gebracht. Om 1650 gebeld of auto gereed was. De service balie was niet aanwezig. Een echt heel goed willende verkoper heeft geprobeerd mijn auto en later de autosleutels te vinden. De auto kon toch niet mee vanwege niet afgeronde APK melding. Verkoper heeft mij een leen auto meegegeven. De volgende ochtend kon ik mijn auto ophalen. Na een gesprek/uitleg van de service balie begrepen dat de dag ervoor rommelig is verlopen en dat de auto uit het zicht is geraakt. Ik ga ervan uit dat dit toeval is, maar al met al kostte mij dit tijd en ergernis.

Service kan niet beter.

Ik ben zeer tevreden over het plannen van de afspraak, de ontvangst door de service adviseur, de uitvoering van de werkzaamheden, de terugkoppeling van de uitgevoerde werkzaamheden en de uitleg van de factuur.

Fijn direct en correct geholpen

Onlangs een afspraak gemaakt n.a.v. service indicatie. 10 dagen daarna "aan de beurt". Om 0800 in de vestiging. Zoals gewoonlijk, wacht ik tijdens het onderhoud, en nu had ik zelfs een "eigen" kantoortje om te kunnen werken. super. Vooraf een indicatie van de werkzaamheden. om 1045 was de auto klaar. Kortom, zeer tevreden.

Vriendelijke mensen, goede service, vaste prijs tarieven zijn exorbitant hoog.

Vriendelijkheid van de staf is niets op aan te merken. Kwaliteit van de geleverde service lijkt goed te zijn, maar is wel achter uitgegaan mbt dialoog over de service. Waar ik wat mee problemen mee had was de voor mij onzinnig service voorstellen, voorstellen voor services die niet nodig zijn of waar de dealer veel te veel voor berekend. Een wasbeurt zoals in het verleden wel kon is er nu ook al niet meer bij. Voorheen werden de prijs van donderdelen part vermeld, zo ook de duur van de handeling. op die manier had ik als klant inzicht in de redelijkheid van de rekening. De vaste tarieven die nu gehanteerd worden geven mijn het gevoel dat ik in Royce Rolls rij. Ik zie dan ook tarieven die voor bepaalde handelingen totaal over de kop zijn.

Broekhuis Audi Alkmaar.

Broekhuis Audi Alkmaar staat altijd klaar met de beste service.

Prijzig voor weinig service

De offerte vooraf is duidelijk De materialen die toegepast worden zijn volgens mij onnodig duur, een accu voor €300,00 heb ik nergens anders kunnen vinden. De meneer aan de balie gaf aan dat dit voor het start stop is, hiervoor is mij VW echter te oud. Afgelopen najaar ben ik met mijn 2e VW voor een beurt/APK geweest. Op aanraden heb ik toen mijn ruitenwissers voor laten vervangen, de nieuwe wissers maken veel lawaai en doen het slechter dan de oude “ versleten” wissers.

zonder meer goed !

Goede ervaring.

Broekhuis Alkmaar is een goed geoutilleerde garage met kundig en vriendelijk personeel

De afspraak voor een onderhoudsbeurt aan mijn auto digitaal gemaakt en je kon kiezen of je een vervangende auto, fiets of wilde wachten wat dan circa 2,5 uur in beslag zou nemen. Ik koos voor wachten ik had immers nog een nagelnieuw goed boek dus dit was geen probleem voor mij. Bleek dat deze onderhoudsbeurt een grote beurt zou zijn en dat het veel langer zou gaan duren dan de opgegeven 2,5 uur door de digitale afsprakenplanner. Dit werd keurig opgelost door kostenneutraal een vervangende auto te verstrekken. Prima servicegericht bedrijf met veel kennis en expertise.

Goede prijsopgave vooraf. Tijdens werkzaamheden op de hoogte gehouden. Auto door de wasstraat. Ik kon de auto later ophalen wanneer het mij uitkomt.

De service aan mijn Skoda is altijd naar tevredenheid.

De service is werkelijk uitstekend.

Het inplannen van de afspraak, de ontvangst en het doorspreken van de uit te voeren werkzaamheden, de uitvoering van de werkzaamheden / de afstemming over de voortgang en de terugkoppeling van de uitgevoerde werkzaamheden kan niet beter, het was weer top!

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Mensen zijn vriendelijk en behulpzaam

Smaragdweg 10-14

1812 RJ Alkmaar