Goeie service en alles volgens afspraak geregeld, geweldig.

Een aanrader.

Super goede ervaring.

Behulpzame vriendelijke medewerker. Wat een super prettige ervaring

Geweldig, duidelijke informatie, aardige mensen

Helemaal goed. Vooral de thuisbreng- en thuisophaal service vind ik geweldig

Netjes op de hoogte gehouden van reparatie, niet van APK punten.

De auto ging heen voor een APK, een beurt en een motor storing. De beurt netjes van te voren besproken, netjes gebeld en op de hoogte gehouden van de storing en de benodigde reparatie. APK uitgevoerd en daarbij toch ding en vervangen zonder te overleggen.

een prima garage en goede service

De auto moest voor een kleine beurt naar de garage. Had een huurauto aangevraagd met handbediening. Die stond niet klaar, maar het werd geregeld. Toen ik gebeld werd, dat de auto gehaald kon worden ben ik gelijk naar de garage gereden. De auto was weer perfect en was gepoetst; ook vanbinnen Dat was een extraatje van de zaak!!

Geweldig.

Altijd vriendelijk. Bereid te helpen. De beste oplossing te zoeken die het minste kost. Een vertrouwende en veilige garage met fantastische mensen die je bijstaan.

Zeer prettig zoals al vele jaren

Zeer prettig zoals vele jaren.

Vakkundig en prettig

Wij hebben een fijne ervaring met Shant, vakkundig en behulpzaam. Hij heeft ons van goede informatie voorzien en wij zijn ontzettend blij met onze e-tron sportback

Gewoon goede service

Al jaren kom ik voor aankoop en onderhoud bij Broekhuis. Altijd naar volle tevredenheid

Heel goed

Alles als afgesproken

eerste contact per mail en en het latere persoonlijk was snel en prettig van toon. Er werd met ons meegedacht. Er was alle tijd voor vragen en informatie voor en na de aankoop.

Prima zoals afgesproken

Prijsopgave klopte met factuur, leuke attentie gekregen. Keurige specificatie van uitgevoerde werkzaamheden.

Goede service en een geweldige auto

Bij Broekhuis heb ik mijn Audi A3 gekocht, wat een geweldige auto! Ook de service was goed, na een proefrit hebben we de deal direct rond gemaakt en ik kon ook al snel met de auto op pad. Een dikke 10 van mij, welverdiend!

Bijzonder

Acties van de werkplaats : prima. Bij de afhandeling/betaling een raar incident: rekening is ca 30 euro hoger dan waarvoor ik eerder had getekend. Danielle (?) gaat informeren hoe dit kan en komt terug met de verklaring dat in de contactsleutel een batterij is vervangen. Omdat dit niet met mij is gecommuniceerd wordt, zeer correct, de 30 euro niet in rekening gebracht. Naar huis rijdend vraag ik mij af hoe in de sleutel (mijn reservesleutel) een batterij vervangen kan worden die er m.i. niet in zit omdat met deze sleutel alleen 'manueel' de deur kan worden geopend en niet van een afstand. Ik bel vervolgens 3 x met Broekhuis om dit even te bespreken, maar krijg 3 x geen contact (een keer wordt de verbinding verbroken en 2x duurt de melding 'al onze medewerkers zijn in gesprek' wel heel erg lang).

Geweldig!

We hebben al wat garages gehad, maar Broekhuis spant de kroon. Ontzettend goed en aardig personeel, de ontvangst, de garage, de verkoop….allemaal prima!!

Betrouwbaar, persoonlijk, zeer goede en snelle service, kwaliteit en passie voor auto's

Ik laat altijd met een gerust hart mijn Audi achter voor servicebeurt of reparatie in Haarlem. Het personeel is buitengewoon vriendelijk, persoonlijk, servicegericht en deskundig. De auto komt stralend en schoon terug van een servicebeurt. Reparaties worden kundig en snel uitgevoerd.

Matig

Na veel commentaar uiteindelijk netjes geregeld

Komen afspraken na en meer!

Keurig en snel te woord gestaan voor het maken van een afspraak (grote service beurt Passat 3AA 2017). Direct offerte per mail gehad met prijsopgave en op vraag ook snel reactie (kosten servicebeurt schuifdak). Ivm bewegingssensor in sleutel verzocht standaard handeling vervanging batterij achterwege te laten. Is ook gelijk netjes van prijs afgegaan. Tussentijds gebeld door monteur ivm banden. Zonder pushen goede uitleg gekregen over veiligheid en advies vervanging voor herfst. Op mijn verzoek direkt gedaan. Goede en de juiste banden voorradig. Auto opgehaald en helemaal van binnen en buiten gemaakt. Nergens op hoeven wachten en kosteloos werkende fiets voor tijdelijk vervoer. Een dikke 9... Alles komt immers met een (voor mij aanvaardbare) prijs. Sinds overname Martin Schilder service echt sterk verbeterd!

altijd worden we goed geholpen, door vriendelijk personeel.

eerst bij Schilder, en nu bij Broekhuis, we voelen ons thuis.

top service

Ik heb contact gehad met Danny over de mail en aanbeveling van Broekhuis om bij een toekomstige review door de NL dealer niets lager dan een 9 in te vullen omdat jullie anders in de problemen komen. Bizarre gang van zaken, de wereld op z'n kop. Mocht ik een review door de NL dealer ontvangen dan zal ik ze bellen en ze uitleggen dat dit een bizarre gang van zaken is. & groet, Frank de Man

;perfecte service

wat me aangenaam trof, was dat er rekening wordt gehouden met onverwachte omstandigheden. Heel klantgericht, ook als het om andere zaken dan auto's gaat. Dat is pas service! Een dikke 10. Vriendelijk, en alert, het kan niet beter.

Ben al 23 jaar klant heb daar 7 nieuwe auto’s gekocht en altijd zeer goed geholpen

keurig geholpen

De aankoop van mijn VW T-cross ging super soepel: ruime showroom, prettige verkoper, snelle levering en een waanzinnig mooie auto. Helemaal blij mee!

Klantvriendelijk en soepel.

Snel een afspraak kunnen maken, duidelijke prijsopgave die bleek te kloppen en aardige medewerkers!

Smaragdweg 10-14

1812 RJ Alkmaar