We zijn tot nu goed geholpen bij de aankoop van onze auto.

Goed geholpen en de auto was er sneller dan verwacht.

Vanaf het eerste moment geen goede klik. De auto was sneller dan we hadden verwacht, dat is dus of mazzel, of goed verwachtingsmanagement.

Uitmuntend

Martijn De Groot Uitmuntende verkoopadviseur Vriendelijk ,beschaafd ,correct , geduldig, duidelijke communicatie Geen agressieve verkoper Bij hem heb je het gevoel ‘ “De klant is koning” Mevr Ritzema van Ikema

Het onderhoud naar tevredenheid uitgevoerd.

Alles wat je verwacht als je een auto koopt!

Fijn contact en goede communicatie. Alles helder uitgelegd en meegedacht. Snelle levering en op tijd. Vriendelijke verkoper (Danny) en alles keurig afgeleverd en uitgelegd. Nogmaals bedankt Danny voor de fijne service, was goed om zaken te doen! (Alleen jammer van mijn wielen ;-))

Afspraak gemakkelijk gemaakt, alles was de betreffende dag geregeld inclusief vervangend vervoer.

Top geholpen door een inlevende verkoopmedewerker

Zoekend naar onze eerste elektrische auto werd er geluisterd naar wat we wilden en meegedacht. In een gezamenlijk afwegingsproces tussen ons als klant en de verkoopmedewerker van Broekhuis hebben we een geweldige keuze gemaakt. Onze eerste elektrische auto is een feit!

Werkelijk Fantastisch

Begin maart de nieuwe A1 besteld, levertijd zou toch wel een jaar duren vanwege beperkte grondstoffen (chips) en Oorlog Ukraine. Ik zou de nieuwe A1 in januari op zijn vroegst kunnen verwachten. Daar ging ik mij dus maar op richten, als een soort toetje op de leuke december maand. Op 22 juli, onderweg en verheugd naar mijn laatste werkdag voor het weekend, werd ik opgebeld door mijn verkoper Bart. Deze wist mij te vertellen dat (ondanks alle narigheid in de wereld) mijn auto "klaar" was en stond gereed voor transport naar Nederland. Dit heeft iedereen geweten op mijn werk en zelfs pleite ik ervoor om 4 augustus tot nationale feestdag uit te roepen. Afgelopen donderdag was het dan zo ver, verhuld onder een zwartlaken in de showroom. Werkelijk waar prachtig geconfigureerd en nauwkeurig samengesteld, echt een eye catcher. De eerste kilometers fantastisch voelde, een werkelijke belevenis, autorijden zal voor mij een hele nieuwe dimensie krijgen. Afgelopen week ritje naar Groningen, dankzij de cruise control zeer ontspannend waarbij ik vermoed dat mijn zakelijke relatie met het CJIB ernstig gaat verwateren. Heerlijke en een mooie auto en met alle gemakken voorzien. Ook die kleur is geweldig, echter is die momenteel niet te configureren (Audi ik deze zeker weer in de kleurenpaletten opnemen). Het is een mooie en opvallende auto geworden, volgens mijn collega past deze prima bij mij aangezien ik dat ook schijn te zijn. Top.

auto netjes opgeleverd en alles conform afspraak.

Eerlijke informatie

Goede terugkoppeling. Er werd tijd voor genomen. Fijn.

Service staat aan de top!

Ik heb mijn audi Q3 een grote beurt laten geven bij Broekhuis Alkmaar. De servicemedewerkers zijn erg vriendelijk en geven een duidelijke uitleg als je de auto komt ophalen. Ik wist wat ik vooraf kon verwachten dus geen rare verassingen. Audi Broekhuis Alkmaar is een dan ook een betrouwbaar bedrijf die ik aan iedereen zou aanbevelen.

service gericht

Jarenlang naar volle tevredenheid een frans automerk ging het bij de laatste hoewel op leeftijd en ondanks vernieuwend uitgevoerde reparatiesHet volledig mis. zodat ik plotseling zonder vervoer kwam. Ondanks recente bouwjaren en nog rond de 100.000 KM kent hetzelfde merk structureel motorproblemen .... Voor mij als 8i jarig gepensioneerd AOW afhankelijke reden om te zien naar een als bekend staand occasion van recente datum . Zo kwam ik bij informatie terecht bij Uw employee Max Diepenhorst bedrijfsvestiging te Haarlem Gezien mijn buitenl. auto vak.afspr. diende ik op korte termijn weer over eigen vervoer te beschikken. Op vrijdag voorgaande bracht ik hem oo de hoogte van mijn wensen waarna hij mij op maandagmiddag 18.40 belde over occasion dat mogelijk aan beoogde wens voldeed De auto werd komende donderdag in haarlem. geleverd.Vrijdag morgen naar tevredenheid proefrit gemaakt waarbij geconstateerd dat de zoals de Wel geadverteerde en gezochte opties zoals extra getinte ramen en trekhaak niet aanwezig bleken.... Onder de toezegging hier achteraf alsnog een voor mij coulante oplossing te gaan vinden heb ik gezien deze belofte en tijdsdruk de koop gesloten waarna de auto op zelfde dag nog de afleverbeurt kreeg en ik de auto zaterdag morgen 09 juli 2022 heb opgehaald om de volgende dag zondag , naar frankrijk te kunnen vertrekken. De snelle daadkracht en coulant correcte wijze waarop de onder - en afhandeling koop tot stand kwam werd als plezierig ondervonden. Ga zo door MAX !

Alles keurig

Alle afspraken nagekomen. Alles volgens verwachting. Cursus aangeboden gekregen leuke verrassing! Prima!

Klantvriendelijk, deskundig en vlot onderhoud uitgevoerd

Het maken van een afspraak voor regulier onderhoud was snel gemaakt. Bij inleveren van de auto vooraf duidelijkheid over de uit te voeren werkzaamheden en daaraan verbonden kosten. Na afronding van de werkzaamheden direct een telefoontje. En bij ophalen werderom heldere uitleg over de uitgevoerde werkzaamheden en conditie van de auto. Dankzij het door de jaren heen deskundig en zorgvuldig uitgevoerde onderhoud heeft mijn auto (km stand 105.000) mij nog nooit in de steek gelaten. Samengevat: klantvriendelijk, deskundig en betrouwbaar.

Zeer te vreden

Klantvriendelijk en fijn personeel.

Goed geholpen door Felix, we wonen in weert en zijn door broekhuizen goed geholpen met de aanschaf van een Vw T roc, ze zijn vanuit Haarlem naar weert gekomen om ons een testrit te laten doen, dit omdat we zelf geen auto meer hadden. Deze beviel zo goed dat we hem ook hebben genomen. Dank aan de man die tot twee maal toe naar Weert is komen rijden.

Prima service, persoonlijke benadering

Ik ben erg tevreden over hoe de mensen mijn Audi A3 hebben onderhouden, en over de attente vriendelijke persoonlijke benadering.

Goede service Net een nieuwe skoda fabia gekocht moest er wel lang op wachten maar dat was mij wel van tevoren verteld dit ivm een tekort aan onderdelen. Alles netjes kunnen regelen en alles ook goed kunnen afwerken. Zeer tevreden over de verkoper en de firma broekhuizen

Positief

Positief

Niets op aan te merken

Goed. Maar zoals bij elk groot autobedrijf wat onpersoonlijk. De auto die ik nu rij is denk ik mijn 10e VW daar gekocht maar ze kennen mij daar niet. Komt natuurlijk ook omdat het eerst Brinkmann was en daarna Martin Schilder en nu Broekhuis. Volgens mij ook best veel verloop daar.

Heel tevreden

Mijnauto had startproblemen, maar start nu weer als een zonnetje.

Prettig

Het contact met Dhr. Agaid verliep soepel en proactief. Vriendelijke opgeruimde meneer met interesse in de klant.

top

Smaragdweg 10-14