Een reminder vooraf van de afspraak. Goede uitleg omtrent de servicebeurt. Kostenberekening vooraf.

Perfecte service, zeer klantvriendelijk

We hebben een Skoda Octavia gekocht bij Broekhuis in Alkmaar en werden zeer goed geholpen. De verkoper had kennis van zaken en we konden rustig een proefrit maken en aankomen met alle vragen. De auto is keurig klaar gemaakt en afgegeven en we hebben er veel plezier van

Goede afspraken en goede service. Vriendelijke bediening

Zie boven

nog steeds tevreden

Er is altijd duidelijke uitleg over wat er moet gebeuren en wat het zal kosten . Al bijna 27 jaren trouwe klant bij deze vestiging .

nog steeds tevreden

Minder goed dan ik van ze gewend ben.

Serviceboekje niet afgestempeld terwijl het op de daarvoor bestemde plek lag, defect lampje niet vervangen, de onderhoudsbeurt leek een beetje overhaast te zijn afgerond.

Uitstekende service

Auto kwam voor APK maar er is ook tijd gemaakt voor een service beurt. Aandacht voor details zoals de ruitenwisser achter en knoopcel afstandbediening.

Prima onderhoudsbeurt en medewerker!

Prima en adequate afhandeling van onderhoudsbeurt op dinsdag 20-09-2022. Vriendelijk en heel goed geholpen. Moest ook gekeken worden naar een aandrijvingsprobleem. Daar werd als eerste naar gekeken, zodat er voor 13.00u nog onderdelen besteld konden worden. Dat gebeurde ook. Ik kon daardoor mijn Audi eind van de middag weer ophalen! Super meegedacht en geregeld!

Volledig voldaan aan verwachting

60.000km uitgevoerd. Auto rijd weer heerlijk en is ook nog eens uitgezogen en gewassen. Top service

Heb een service beurt gedaan en mijn navigatie was stuk, Goede diagnose gedaan en ben netjes gebeld dat de spullen binnen waren. Wat wel erg vervelend was dat de deur van de garage pas om 8.15 uur open was gegaan maar dat kwam door personeelsgebrek waar niet vraag je je dan af.

Gewoon zoals het hoort

Broekhuis vertelt wat-ie gaat doen en doet wat-ie gezegd heeft. Zoals je het mag verwachten. Tijdens het onderhoud werd ik netjes opgebeld over een probleem met een band. De oplossing bespaarde me de aankoop van een set nieuwe banden.

Uitstekende ervaring

Keurige telefonische afspraak. Prima uitleg over te nemen acties en kosten.

Vlot en vriendelijk geholpen,professionele medewerkers

In de zoektocht naar een nieuwe auto,alle wensen snel vervuld.Uiterst prettig contact en door fijne mensen geholpen .Binnen twee weken een nieuwe Arona

Prettig en persoonlijke benadering van je wensen

Ben uitstekend geholpen om mijn keuze binnen mijn budget te verwezenlijken.

Naar volle tevredenheid weer geholpen.

Zoals altijd is mijn servicebeurt weer vakkundig, vlot en heel klantvriendelijk verlopen.

Zeer goed geholpen

Zeer goede verkoper, legt het goed uit en komt zijn afspraken na.

Goed geluisterd - goed geleverd

Wij hadden specifieke wensen voor een jonge occasion, en Max is voor ons op zoek gegaan.

Net afgehandeld

Snel en vakkundig afgehandeld en prima communicatie over de kosten.

ik geef Broekhuis Alkmaar een onvoldoende

Een maand geleden is mijn auto voor een grote onderhoudsbeurt geweest. Een ouder auto heeft onder nodig en zo nu kwamen er bij de onderhoudscheck een aantal gebreken naar voren. Om dat de meer prijs van het onderhoud aanzienlijk was heb ik mijn auto laten checken door een andere dealer/ garage, Er kwamen er gebreken naar voren die met groot onderhoud naar voren hadden moeten komen. Op basis van deze bevindingen had ik een voldoende geven aan Broekhuis. Nu de prijs/ kwaliteit verhouding, een dealer is duurder dat weet ik maar dit verschil gaat me wel een beetje te ver meer dan 1000 euro voor de zelfde reparaties. Hierdoor geef ik Broekhuis voorheen Martin schilder een zware onvoldoende

Boven verwachting

Mijn eerste private lease auto, een zeer spannend moment. Van begin tot eind uitstekend geholpen door Gerrald en Joost. De auto is helemaal naar wens en zelfs boven verwachtingen opgeleverd. Team broekhuis bedankt jullie zijn toppers !

Zeer slecht

Mijn t cross moest een onderhoudsinspectie en een beurt, Auto dag van te voren gebracht,omdat ik hem de volgende dag om 13.00 nodig had,was geen probleem volgens de heer achter de balie. Belde op de dag van de afspraak om 12.30 of de auto al klaar was, Half uur in de wacht gehangen,en na veel doorschakelingen wordt verteld dat ze nog aan de auto moesten beginnen.het was niet goed gecommuniceerd zeiden ze,ik was woest omdat ik mijn auto nodig had om 13.00.kon de auto van mi)n zus lenen,en ze zouden bellen als ie klaar zou zijn,ben om 16.30 zelf naar de garage gegaan om te kijken of ie klaar was,en ja hoor hij stond klaar! Ze hadden mij gebeld,zeiden maar niet op mijn telefoon,was dus weer fout gegaan.dan vraag je hoe dat allemaal kan,wordt er gezegd dat ze het intern gaan bespreken.daar koop ik toch niks voor,echt de laatste keer dat ik een voet bij broekhuis Haarlem binnen zet! Ze zijn mij als klant kwijt.

Uitstekend!

goed, de auto denkt zelf na

Het is even wennen met een zelfdenkende auto, maar hij kan veel en tot op heden zijn we zeker tevreden. Het enigst rare is dat het beeldscherm elke morgen zichzelf uitschakelt en dan met een paar minuten weer ingeschakeld wordt. Voor de muziek kan ik wel even wachten, maar voor de navigatie is dit toch en probleem.

Goede beurt en prima service

Smaragdweg 10-14

1812 RJ Alkmaar