Prima ervaring

Ik ben goed ontvangen door de Hr. Kaandorp ik heb een prima inruil gehad en ik heb nu heel veel plezier met mijn Seat Mii. Verder heeft de Hr. Kaandorp alles goed afgehandeld. Prima service.

Ben weer tevreden

Ben heel tevreden met het onderhoud die is gedaan en upgrades

Goede informatie en prima service.

Jaarlijkse APK voor mijn 14 jaar oude Polo. Goed geinformeerd over de kosten. Prima service, mijn auto werd bij mij thuis afgeleverd toen bleek dat ze vergeten waren mij op te halen zoals afgesproken.

Prima dealer

Zeer plezierig verkoopgesprek en eveneens zeer correcte aflevering. Auto bevalt ook prima.

Geweldige service en zeer klantvriendelijk.

Behalve zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers wordt er voor en tijdens de servicebeurten altijd overleg gepleegd. De keuze om opnieuw voor Skoda te gaan bij de aankoop van een nieuwe auto heeft hier mee te maken. Top bedrijf!

Kwaliteit is een kwestie van afspraak

Na eerst telefonisch contact te hebben gehad ben ik van Zwolle naar Alkmaar gereden om de auto van mijn keuze te bekijken. Ben hier goed ontvangen en geadviseerd door de verkoopadviseur Shant. Alles wat wij besproken hebben in de deal die wij hebben gemaakt is tot de laatste letter nagekomen. Kortom om goede ervaring en zeker een aanrader om hier uw auto aan te schaffen.

Prettig team, goede service!

Altijd netjes, vriendelijk en schoon en alles wordt keurig opgelost. Eerlijk en open. Het is wat het is. 'Service with a smile!' Dat kost wat maar je krijgt ook wat.

Top afgewikkeld

‘s-Morgens gebracht en op de juiste tijd een belletje gehad dat hij voor zijn eerste beurt klaar was. Goed geregeld.

Prettige communicatie

Tim Heeft me prima geholpen. Ik ben blij met de inruil en aankoop. Bedankt

Een prima ervaring

Het proces tot de aankoop van een nieuwe auto was een uitstekende ervaring. Een goede sfeer bij de gesprekken, goede voorlichting, goed overleg en daardoor vertrouwen. Dank daarvoor.

Deskundig

Vooraf prijsopgave met vermelding werkzaamheden klopt perfect met uitgevoerde werkzaamheden

Uitstekend geholpen. Klantvriendelijk

Wij zijn prima geholpen en de service was uitstekend.

Oké

order werd niet doorgenomen. En er werd gezegd; de auto is niet gewassen… we wisten niet of je dat wilde….. (nou wie wilt er nou geen schone auto terug) Vroeger kreeg je nog een beetje korting. 4 Audi’s in de familie… T is dat ik me auto graag bij Audi dealer laat doen, maar je betaald een hoop en je auto word niet eens gewassen terug gegeven.

prettige en competente vakmensen

bovenstaande geldt voor met name verkoopadviseur martijn de groot die het kennismakings- en verkooptraject begon en afrondde, als voor verkoopleider felix de wit die tijdens de vakantie en ziekte van martijn de laatste eindjes voor zijn rekening nam. komen gauw weer een auto kopen. :) ellen en ton

Positief

Prettige samenwerking met verkopen

Zeer goed geholpen

Vriendelijke verkoper, technisch goed op de hoogte en nam alle tijd voor ons.

Prima service en klantvriendelijk!

Ik kom al vele jaren bij Broekhuis Alkmaar voor de aankoop van nieuwe auto en voor service beurten van huidige auto. Service is altijd perfect en heel persoonlijk. Informatie over de te verrichten reparaties / vervanging wordt altijd vooraf gegeven. Afspraken maken is ook altijd makkelijk en je wordt altijd meteen geholpen. Kortom, een heel tevreden klant.

Betrouwbaar en vriendelijk

Wij zijn vriendelijk en correct geholpen in Alkmaar. Tot nu toe tevreden met de aankoop van onze auto.

Een zeer zeer positieve ervaring.

Wij zijn op een ontzettende vriendelijke manier geholpen. Er werd ruim de tijd genomen bij de aanschaf van onze nieuwe auto. Ook bij aflevering is er veel tijd genomen. Goede uitleg van alle ins en outs van de auto. Een zeer enthousiaste en vriendelijke verkoper. (Martijn) Wij zullen iedereen die een (nieuwe) auto wil kopen zeker Broekhuis Haarlem aanraden.

Altijd uitstekend geholpen bij Broekhuis Prijs van tevoren vermeld dus geen verrassingen en aardig en behulpzaam personeel!

Al jarenlang een uitstekende verzorging van de auto

Goede en uitstekende verzorging van de auto.

Vriendelijke medewerkers. Goede uitleg en communicatie. Leuke door het bedrijf vastgestelde proefrit gemaakt. Prima service.

Helemaal top.

Wij hebben onze Seat Arona bij Broekhuis Arona. De verkoper die ons geholpen heeft was Hugo Bruggeling. Hij legde ons alles zeer goed uit tijdens de verkoop en tijdens de aflevering van onze auto. Hugo Bruggeling is in onze ogen het visitekaartje van Broekhuis Alkmaar. Met vragen kunnen wij altijd bij hem terecht. Helemaal top! Wij raden Broekhuis Alkmaar een ieder aan, want wil je als klant speciaal voelen dan moet je Broekhuis Alkmaar zijn.

Meedenkend en resultaat gericht

Prima ervaring ! Na in eerste instantie een iets mindere ervaring een gesprek aangegaan en naar volle tevredenheid geholpen en een stukje waardering uitgesproken voor het oplossende vermogen van de heer Beusekom. Kort om alles netjes opgelost!

Altijd vriendelijk

Personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam. Deze keer werd ook nog mijn auto voorgereden en was hij door de wasstraat geweest! Kijk, daar word ik nou helemaal blij van.

Smaragdweg 10-14

1812 RJ Alkmaar