Filters

10

Liefde voor de auto en het merk

Rust, open sfeer, juiste benadering, kennis en liefde voor de auto’s waarbij het merk op hoog niveau geprensenteerd wordt.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor je complimenteuze beoordeling. Daar doen we het voor! De volgende keer staan we weer graag voor je klaar, tot dan! Groet, Broekhuis Groningen

10

We zijn heel goed en vriendelijk geholpen.

We zijn heel goed en vriendelijk geholpen, een mooie prijs voor onze auto die we hebben ingeruild en een grandioos onthulling van onze nieuw auto in de showroom.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt René, voor je mooie beoordeling. Wat fijn dat je zo goed geholpen bent. Veilige kilometers en veel rijplezier gewenst. Groet, Broekhuis Volvo Groningen

9

vriendelijke ontvangst

Spoedige reparatie bij een storing

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt dat je tijd hebt genomen om onze service te beoordelen. Fijn dat we je weer snel op weg hebben kunnen helpen. De volgende keer staan we weer voor je klaar. Groet, Broekhuis Volvo Groningen

6

Teleurstellende aflevering

Kop koffie zou toch het minste zijn bij aflevering. Ook het melden dat de trekhaak niet functioneerde had men beter eerder over kunnen bellen, echter dit wordt nu snel opgelost omdat ik deze echt nodig heb. Daarover ben ik dan zeer te spreken. Verdere aflevering en uitleg prima. Dat ik nu een C40 afgeleverd heb gekregen met een trillingsprobleem die gewoon bekend moet zijn omdat het internet er vol mee staat maakt me onrustig. Los eerst de problemen op en lever dan af.

 • Aanbevelen? Ja
9

Uitstekende service

Alles volgens afspraak en planning uitgevoerd. Comfortabele wachtruimte en mogelijkheden voor werken. Lekkere koffie. Goede service en vriendelijke medewerkers.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt dat je tijd hebt genomen om onze service te beoordelen. Wat fijn dat je lekker door hebt kunnen werken onder het genot van een lekkere koffie. Graag tot de volgende keer. groet, Broekhuis Volvo Groningen

8

Goede service

Bij aanschaf van mijn Volvo zeer prettig geholpen. Kreeg alle tijd voor een proefrit. Na de onthulling van de auto bij de aflevering werd door Stijn uitgebreid de tijd genomen voor uitleg over de auto.

 • Aanbevelen? Ja
9

uitstekend

Super vriendelijk en betrouwbaar

 • Aanbevelen? Ja
9

Vriendelijke en competente verkoper

Van aankoop tot en met aflevering auto prima ervaring met Broekhuis. Melvin (vestiging Groningen) is een uitstekende verkoper.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer behulpzaam en vriendelijk

Ik ben zeer goed geholpen door de verkopers van Broekhuis, aantal keren gebeld met vragen zeer vriendelijk te woord gestaan. Op 27-01-2023 stond mijn Volvo klaar zo als afgesproken . Goed uitleg gehad over alle functies en dat waren er een hoop, en niks is af gerafeld.Volvo app netjes voor mij geïnstalleerd het was een mooi aflevering nog bedankt hier voor Stijn. Nog nog bedankt hier voor top . Met vriendelijk groet Frank

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service en zeer tevreden over de XC40

Na 30 dkm heeft onze XC40 zijn eerste onderhoudsbeurt gehad. Duidelijk tekst en uitleg gehad over de uitvoering van de onderhoudsbeurt en werd er tijdens het wachten meerdere malen door de vriendelijke medewerkers een kopje koffie verzorgd. Geen bijzonderheden verricht aan de auto en we kunnen weer dus weer verder genieten. Bedankt voor de goede service en tot over 30dkm.

 • Aanbevelen? Ja
7

Wij zijn blij met onze XC40 Recharge, de dag van afkwvering was er niet veel tijd.

Na een jaar wachten was de datum van de aflevering aangebroken. We zijn heel goed ontvangen, maar het was te gehaast allemaal. Dit kwam omdat er deze dag zoveel afleveringen stonden gepland zodat de verkoper te weinig tijd had voor uitleg. De volgende klanten waren al weer gearriveerd. Dit vonden wij erg jammer.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer vriendelijke, persoonlijke en professionele bejegening.

We voelden ons zeer welkom en dhr. Ton Langbroek nam uitgebreid de tijd om onze wensen te bespreken. Dat we geen splinternieuwe auto kochten maar een zeer jong gebruikte maakte in het geheel niet uit. We werden met alle egards ontvangen. Ton wist ons goed in te schatten en we voelden ons gelijk op ons gemak alsof we al jaren klant bij hem waren. Na een proefrit in een XC-60 en de uiteindelijk gekochte V90 kregen we een mooi inruilaanbod en hebben we de knoop doorgehakt na 22 jaar tevreden BMW-rijden zijn we overgestapt naar VOLVO.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima service en super vriendelijk!

Op afgesproken tijd begon de monteur aan de beurt. Monteur komt tussendoor overleggen (ruitenwisserbladen, remschijven). Auto binnen de tijd weer gereed inclusief gratis wasbeurt (en ook gestofzuigd!). Prima garage en vriendelijk personeel.

 • Aanbevelen? Ja
9

Niet best

Auto heeft bij autowasstraat een aantal uren stationair gedraaid men was hem vergeten. Zelf achter gekomen daar ik constateerde dar er 10 liter benzine was verbruikt en het gemiddelde verbruik per km van 7,3 naar 7,6per 100 km was gegaan. Dat lange stationair draaien kon zo zei men geen kwaad. Volgens deskundigen slijt auto 2 maal sneller bij stationair draaien en krijg je extra roetvorming!! Ben pas in maart in de gelegenheid om naar de garage te komen. Dat zal ik dan gaan doen. Daarnaast fout in rekening. Vandaag gesprek gehad met de aftersales manager en de chef werkplaats. Wat fout gegaan is goed kunnen bespreken. Vertrouwen weet terug gekregen. Er is een goede compenserende oplossing aangeboden.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Eric, Wij waarderen het dat je de tijd hebt genomen om onze service te beoordelen. Vervelend om te lezen dat dit jouw ervaring is geweest. Wij hebben naar aanleiding van deze review contact met je opgenomen en een oplossing aangedragen. Er is afgesproken dat we over een aantal weken, na jouw vakantie, opnieuw contact zullen hebben met elkaar. Groet, Broekhuis Volvo Groningen

9

We zijn zeer zorgvuldig ingelicht en goed geholpen!

Professioneel en persoonlijk benadering. Goed voorgelicht qua mogelijkheden. De aflevering van de auto was een feestje (ook voor de kinderen). Dus tot op heden zijn wij zeer content met Broekhuis als autodealer.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zonder afspraak vakkundig, gastvrij en vriendelijk geholpen.

Zonder afspraak vakkundig, gastvrij en vriendelijk geholpen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig geholpen

200 km moeten rijden van Nijkerk naar Groningen waar we ons gelijk erg welkom voelde. De vertegenwoordiger van de afd. verkoop heeft ons prima geholpen en kunnen wij zeer aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Geweldig

Ik heb tientallen auto’s gehad en nog nooit zo’n prettige uitleg gehad over de Volvo. In alle rust en eerlijke antwoorden heeft mij doen besluiten om Broekhuis Groningen een 10 te geven , als er een 12 gegeven mocht worden dan was dat het cijfer dat ik deze garage zou geven. De verkoper die mij de auto heeft verkocht is een hele goede correcte eerlijke verkoper. Dit heb ik nog niet meegemaakt . Top gewoon . ( D van der Meulen )

 • Aanbevelen? Ja
7

Prima service

Goed geholpen maar kost ook genoeg.

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima

Jammer dat de auto niet kon worden gewassen vanwege een bevroren wasstraat

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel goed

Zeer goed geadviseerd en zeer goed geholpen.. Zeer te spreken over de verkoper

 • Aanbevelen? Ja
10

Betrouwbaar en tevreden

Wij zijn zeer tevreden over de aankoop van onze V70. Verkoper Melvin Braam ontving ons vriendelijk, is sympathiek en denkt mee. Hij heeft ons goed geadviseerd en bood zelfs aan de auto bij ons thuis (wij wonen in Twente) af te leveren. Wij vonden het echter prettiger de V70 te komen halen en werden keurig op de afgesproken tijd door hem afgehaald bij het station. De wijze waarop de auto is afgeleverd was boven verwachting. Daarom ook een groot compliment voor de werkplaats. Het telefoontje van de heer Braam enkele dagen na de aflevering met de vraag of de auto beviel en of hij ons nog ergens bij kon helpen, sterkt ons vertrouwen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima service.

Dit autobedrijf geeft persoonlijke aandacht en een goede service.

 • Aanbevelen? Ja
8

Broekhuis Groningen: klant- en servicegericht

Onze jonge verkoper/contactpersoon die zagen we in bijna een jaar( wachtend op onze nieuwe auto) uitgroeien tot een prettige en bekwame verkoper. Mooi om te zien! De sfeer op de locatie te Groningen voelde als heel plezierig en servicegericht!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uiterst tevreden; zeer veel service (gebruik leenauto’s) geen verkooppraatjes.

Uitermate plezierig!! Als klant werd alle ruimte gegeven om een beslissing te maken. Voorbeeldfunctie voor een autoverkoper. Voorbeeld bij uitstek van “ klant is koning”

 • Aanbevelen? Ja

Over Broekhuis Volvo Groningen

Broekhuis is specialist op het gebied van mobiliteit in de breedste zin van het woord. Voor al uw mobiliteitsvragen kunt u bij ons terecht.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.