Het bedrijf is in een woord.goed

Grandioos

Bij deze garage krijg je gewoonweg een eerlijk verhaal zonder al te veel poespas en moeilijk gedoe erbij. Ik hou ervan.

Fijne garage met goede service

Ik ben de vorige keer keurig geholpen bij een garantie geval. En omdat ik nu weer in de buurt was en mijn auto een beurt moest hebben. Kon ik gemakkelijk online een afspraak inplannen en erop wachten.

Is prima verlopen

Goed overleg gehad en mooi op tijd aan auto begonnen,

Goed service en alle afspraken zijn goed uitgevoerd

Goede contacten

Perfect :)

Zeer plezierig ontvangen en met een goed voorstel tot aankoop gekomen. Zeer volledig in communicatie en nazorg. Bedankt

Top bedrijf

Ik heb mijn auto gekocht bij Broekhuis en die doe ik al jaren auto’s zijn altijd top in orde.

Mooie deal, super geholpen!

Na ‘‘s avonds deze z.g.a.n. auto te hebben gespot de andere dag ‘‘s ochtends vroeg (zonder afspraak) deze dealer bezocht. Voelden ons meteen thuis door de hartelijke ontvangst van de verkoopadviseuze en ondanks dat de auto nog maar net binnen was, (stond nog in de werkplaats om gepoetst te worden voor de showroom), was het geen enkel probleem om te auto te bezichtigen en/of een proefrit te maken. Superaankoop en superfijn geholpen, Dankjewel Broekhuis Nijkerk!

Fijne mensen met een top service!

Snelle service en goed advies van verkoper Artjan !

Eerlijke autozaak met hartelijke service

Broekhuis in Nijkerk is een eerlijke autozaak met een nette showroom. Dhr. Hopman heeft actief met ons meegedacht en begreep onze behoeftes. We hebben toen een proefrit gemaakt in een mooie Volkswagen Passat. We hadden alle tijd om hier rustig in te rijden en te bekijken. Een eerlijk en duidelijk verhaal over de historie van de auto. We zijn hartelijk ontvangen en er was tijd voor een kop koffie en een leuk gesprek. Als klant voelden we ons welkom en serieus genomen. De hartelijkheid en de services kunnen we iedereen aan bevelen. Dhr. Hopman heeft veel kennis van de markt en maakt daarmee een goede offerte voor inruil en aankoop van een andere auto.

Goed luisterend, betrokken op de wens(en) van de klant

Je wordt gezien bij binnenkomst, maar vrijgelaten in het (rond)kijken. Vragen worden inhoudelijk beantwoord. Er wordt meegedacht en niet voor je gedacht.

Zeer prettig geholpen en snel geregeld.

Artjan en Peter bedankt.

Hartelijk ontvangst en snelle service

Het was makkelijk om een afspraak te plannen, de ontvangst was hartelijk en al onze vragen werden snel en duidelijk beantwoord. Alle tijd voor een proefrit en snelle aflevering van onze nieuwe auto.

Zeer goede ervaring

Wij kochten een occasion met inruil van onze eigen auto. We zijn zeer tevreden over zowel de aankoop als inruil(prijs). Een goede waardebepaling en een prettig gesprek maakten dat we besloten de auto van onze keuze te kopen bij Broekhuis. Ook in het traject dat daarop volgde was het contact prima. Er werd meegedacht en de aflevering verliep verder vlot en volgens afspraak. Mooie showroom. Prima, zeer tevreden!

Uit stekend gehoipen

Kan niet beter

Slechte communicatie en onderhoud

Tijdens het rijden maakt mijn auto een piepende geluid na 'onderhoud' nog steeds.

Heel vriendelijk kundig personeel

Onze ervaring bij Broekhuis Nijkerk is alleen maar positief. Wat een ontzettend vriendelijk en kundig personeel.

Een heel tevreden koper.

Dankzij de zeer snelle telefonische reactie van Fleur een Mercedes gekocht bij Broekhuis ( met inruil) in Nijkerk. Uiterst vriendelijke ontvangst en zeer behulpzame medewerkers. Het Neerlands spreekwoord zegt: "WAT JE VER HAALT, IS GOED". Twee keer 160km gereden en blij met de nieuwe aanwinst. Fleur succes!

Alles helemaal naar tevredenheid afgehandeld!

Alles helemaal naar tevredenheid afgehandeld!

positief

geholpen door een fijne en eerlijke verkoper, die mij een goed gevoel gaf bij de onderhandeling over de aankoop van de auto. kortom uiterst content met Broekhuis Nijkerk.

Vriendelijk, behulpzaam en conform afspraak wordt alles netjes uitgevoerd.

Met Broekhuis Nijkerk heb ik een zeer goede ervaring. Onderhoud en reparaties worden eerst netjes en duidelijk gecommuniceerd waarnaar volgens afspraak de reparaties worden uitgevoerd. De medewerkers bij de balie zijn vriendelijk en behulpzaam. Bij Broekhuis is de klant koning.

Snelle en duidelijke service

Goede ontvangst, werkzaamheden werden gelijk gestart. Halverwege de constateringen met de monteur besproken en vervolgens - na uitleg van de daarbij behorende kosten - laten uitvoeren. Dat ging sneller dan verwacht. Uitstekende, snelle en duidelijke service!

Uitstekende ervaring gehad bij Broekhuis Nijkerk

Onze auto voor een goede prijs ingeruild en een occasion gekocht. Zonder afspraak was een proefrit mogelijk en wij zijn uitstekend ontvangen, geholpen en geinformeerd door Peter Hopman. Peter denkt mee, houdt geen verkooppraatjes en is er zeer goed in om je op een ongedwongen en prettige manier een auto te verkopen. De auto is conform de gemaakte afspraken geleverd en wij zijn zeer tevreden.

Heel goed.

Ik had ervoor gekozen om te wachten tijdens de werkzaamheden aan mijn auto. Goed dat er toestemming werd gevraagd voor een aantal aanvullende zaken zoals filters etc. Zover ik nu kan vaststellen is alles perfect gelopen en rijdt hij weer als een "zonnetje".

Prima!

Goede communicatie! Netjes doorgegeven wat er moest gebeuren, en wat de kosten waren. Dat heb ik wel eens anders meegemaakt. Mijn complimenten daarvoor. Altijd vriendelijk en behulpzaam.

Ambachtsstraat 17 a

3861 RH Nijkerk