Laden reviews...
25 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de beoordelingen blijkt een hoog niveau van service en betrouwbaarheid. Klanten waarderen de snelle en vriendelijke aanpak en de beschikbaarheid van auto's in goede staat. Er zijn weinig herhaalde klachten en wanneer er iets mis ging, werd dit snel opgelost. De algehele indruk is positief met veel nadruk op gemak en klantgerichtheid.
Snel en goed geregeld mooie auto mee gekregen. Heren bedankt !! En tot de volgende keer !!
4 June 2025
manuel
Beste Manuel,
Bedankt voor uw positieve review.
Fijn om te lezen dat alles naar volle tevredenheid is geregeld.
Tot de volgende keer!
Broekhuis Autoverhuur Enschede
Hele fijne ervaring. Heb een korte private lease gedaan en ik ben super tevreden! Ze denken met je mee en de klant staat echt voorop! Zo had ik bijvoorbeeld meer kms dan vooraf begroot en toen ik belde om daarover te overleggen, konden ze precies uitleggen wat dit voor invloed had op de kosten zodat ik een goede keuze kon maken om dit wel of niet te doen. Verder snelle reactie, vriendelijk personeel en eerlijke service. Ik zou het iedereen aan raden!
4 June 2025
Sanne
Nijmegen
Beste Sanne,
Bedankt voor uw mooie beoordeling en het delen van uw positieve ervaring.
Het doet ons goed te lezen dat u onze service zo goed heeft ervaren.
Mochten we een volgende keer iets voor u kunnen betekenen, bent u van harte welkom!
Broekhuis Autoverhuur Enschede
Ik huur het afgelopen jaar regelmatig een auto en ik heb alleen maar goede ervaringen met Rob, Lars en Marjolein. Fijne mensen die direct reageren en meedenken als het nodig is.
Anneke Coops
Beste Anneke,
Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn ontzettend blij om te horen dat u zulke goede ervaringen heeft gehad met Rob, Lars en Marjolein. Het is fijn om te weten dat onze inzet gewaardeerd wordt.
We kijken ernaar uit u ook in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!
Broekhuis Autoverhuur Enschede
Goede service en mooie luxe auto
Erik
Beste Erik,
Bedankt voor uw positieve beoordeling.
Fijn dat alles naar volle tevredenheid is verlopen.
Mochten wij een volgende keer iets voor u kunnen betekenen, bent u van harte welkom.
Broekhuis Autoverhuur Enschede
We zijn heel content over de samenwerking, duidelijke voorwaarden en coulante afhandeling. Compliment voor de prettige meedenkende medewerker. We komen zeker terug als we een auto nodig hebben
Rita
Hengelo
Beste Rita,
Hartelijk dank voor uw mooie woorden en positieve feedback. Het doet ons plezier te horen dat u tevreden bent over onze service en de samenwerking als geheel.
We kijken ernaar uit u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn wanneer u een auto nodig heeft. U bent altijd van harte welkom!
Broekhuis Autoverhuur Enschede
Op zoek naar een 9 persoons is voor een huwelijk waar gasten in mee konden zodat iedereen wat kon drinken zonder te hoeven rijden, was dit een perfecte oplossing. Zeer vriendelijke en bekwaam geholpen door Lars van autoverhuur Broekhuis.
15 April 2025
Wilco Voerman
Beste Wilco,
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Wat fijn om te horen dat de 9-persoons auto een perfecte oplossing was voor het huwelijk, zodat iedereen veilig kon genieten zonder te hoeven rijden. We zijn blij dat Lars u zo goed heeft kunnen helpen en dat u tevreden bent over onze service.
Broekhuis Autoverhuur Enschede
Een paar maanden vol tevredenheid een auto gehuurd (shortlease) ter overbrugging van de levertijd van een private lease. De nieuwe private leaseauto is echter van een ander merk en dealer, want Peugeot Nederland/Broekhuis moeten nog steeds terugbellen………..
25 March 2025
Tom
Beste Tom,
Hartelijk dank voor uw positieve review.
Wat fijn dat u zo tevreden bent over uw voorloopauto.
Veel rijplezier gewenst in uw nieuwe leaseauto!
Broekhuis Autoverhuur Enschede
We hadden een goede wintersportdeal met onze huurauto. Op de ochtend van het ophalen werd ik gebeld over dat onze oorspronkelijke huurauto met schade was ingeleverd. Hierdoor kregen we een vervangende auto mee, die twee klasse’s hoger te huren is. Super nette service, erg blij mee!
12 February 2025
Roel
Hengelo
Beste Roel,
Hartelijk dank voor uw bericht. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de vervangende huurauto en onze service!
We hopen dat u een fantastische wintersportvakantie heeft gehad en kijken ernaar uit u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.
Broekhuis Autoverhuur Enschede
Prima prijs! De gehuurde bus was zo goed als nieuw. Snelle en correcte afwikkeling.
Beveelt niet aan
11 February 2025
Jan
Beste Jan,
Bedankt voor uw mooie review.
Wat fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is geregeld.
Mocht u in de toekomst opnieuw een auto nodig hebben, staan wij uiteraard weer voor u klaar!
Broekhuis Autoverhuur Enschede
Als je een auto nodig hebt dan regelt Broekhuis Enschede dit voor je. Ook last minute, ook als er helemaal geen oplossing meer mogelijk lijkt, ook dan doen ze stinkend hun best om een oplossing te vinden.
29 January 2025
Bas
Beste Bas,
Bedankt voor uw mooie en positieve review.
We zijn blij om te zien dat we u, zelfs op het laatste moment, hebben kunnen helpen bij het vinden van een oplossing.
Broekhuis Autoverhuur Enschede
Eigenlijk geen opmerkingen, eigen auto achter gelaten. De Stond gewassen klaar bij het terug brengen van de huur auto. Al met al top service.
24 August 2024
Albert
Goor
Beste Albert,
Bedankt voor deze mooie review en dat u tijd heeft genomen om onze verhuurservice te beoordelen.
Wat fijn te lezen dat alles naar volle tevredenheid is geregeld en verlopen.
De volgende keer staan we weer graag voor u klaar.
Broekhuis Autoverhuur Enschede
Goede service, er wordt gedacht in mogelijkheden, correcte prijsafspraak, het werken met een borg ipv creditcard is een pré, dat leidt tot snelle dienstverlening. Geen verborgen kosten dus prima.
21 August 2024
René
Beste René,
Bedankt dat u tijd heeft genomen om onze verhuurservice te beoordelen.
Dank u wel voor het delen van uw positieve ervaring.
Graag tot de volgende keer.
Broekhuis Autoverhuur Enschede
Very quick reply to inquiries. Lars has always been very prompt in answering my questions, and would even give me a call when necessary all throughout the lease period. We also requested for a replacement and it was actioned smoothly. No interruptions in out schedule. Highly recommend Broekhuis.
9 April 2024
Jalynne
Houten
Beste Jalynne,
Bedankt voor uw mooie beoordeling en het aanbevelen van onze verhuur.
Dit waarderen wij enorm.
Bij een volgende verhuur staan we graag weer voor u klaar.
Broekhuis Autoverhuur Enschede
Kan alleen maar zeggen dat het strak is geregeld. Komen afspraken na en denken goed met je mee. Complimenten voor het team wat er werkt!
27 February 2024
Cyril
Wierden
Beste Cyril,
Bedankt voor uw mooie en complimenteuze beoordeling.
Dit waarderen wij enorm.
Graag zien we u de volgende keer.
Haaksbergerstraat 159
7513 EL Enschede