Filters

10

Duidelijk en klantgericht

BeSolar heeft in september bij ons 13 panelen gelegd en de 9 oude verwijderd waarbij we goed te woord zijn gestaan in de winkel en team 1 heel netjes heeft gewerkt om alles uit te voeren. Ik raad dit bedrijf zeker aan voor de werkzaamheden.

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima!

Aan de telefoon, via de mail en vooral degene die alles aansloot en een geduld moest hebben met alles wat hij tegen kwam in mijn oude huis: prima mensen bij BeSolar!

 • Aanbevelen? Ja
10

Deskundig en snel

Goede voorlichting en berekening vooraf. Fijn dat er een fysieke winkel is. Prima prijs Snelle levering en deskundig geplaatst. Jammer dat de zon na de plaatsing weinig scheen

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel begeleid door Mike te Oud-beijerland

Fijne ervaring gehad met de bestelling van onze zonnepanelen en warmtepomp bij Mike van Besolar te Oud-Beijerland. Goed Begeleid van aankoop tot plaatsing en zelfs daarna. Alles prima geregeld. Zeker een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
9

Professioneel en accuraat!

De aanschaf van de zonnepanelen en de warmtepomp is door Kosta van der Bij (Den Haag, Savornin Lohmanlaan) heel goed verlopen. De afstemming en communicatie is verliep vlot en goed. Het team van de warmtepomp heeft zeer netjes en snel gewerkt. Heel vriendelijk en ze waren (3 man) goed op elkaar ingespeeld. Het team van de zonnepanelen heeft snel gewerkt. De vragen die we hadden konden zij goed en duidelijk beantwoorden. Er liep iets mis tijdens het aanleggen van een nieuwe elektragroep, maar dit is vakkundig en binnen 2 dagen opgelost. De communicatie vanuit de servicedienst is heel accuraat en vriendelijk!

 • Aanbevelen? Ja
8

Zeer tevreden.

Vanaf het moment van bestellen kwam ‘alles’ professioneel en zeer klantvriendelijk over. De toelichting op papier en mondeling was duidelijk. Het tasje met info maakte het geheel compleet. Was en ben zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
9

Is goed

Goede voorlichting snelle afhandeling

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed

Wij zijn buitengewoon tevreden met de algehele ervaring. De monteurs waren niet alleen snel en efficiënt, maar leveren ook nauwkeurig werk af, waardoor we met gerust hart ons vertrouwen konden stellen in hun vaardigheden. Wat de service betreft, werden we goed geïnformeerd over het proces en kregen we alle nodige informatie om weloverwogen beslissingen te nemen. De verkoper heeft ons uitstekend geholpen, hoewel er een klein hiaat was waarover hij ons vergeten had te informeren. Gelukkig was hij eerlijk en bood hij ons de mogelijkheid om de offerte te annuleren als we niet tevreden waren. We waarderen de transparantie en professionaliteit van jullie team en kijken uit naar de voordelen onze nieuwe zonnepanelen op de lange termijn.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goeie, snelle en vriendelijk vaklui

In korte tijd hebben ze goed en netjes werk afgeleverd.

 • Aanbevelen? Ja
9

BeSolar doet wat het beloofd

Met de vertegenwoordiger van BeSolar is een open/duidelijk contact geweest en de monteurs en de elektricien hebben prima werk geleverd en dat voor een eerlijke prijs Het systeem en de app werkten meteen na installatie.

 • Aanbevelen? Ja
9

Netjes en goed

Goed werk

 • Aanbevelen? Ja
9

Netjes en goed gewerkt

Snelle installatie van panelen en systeem binnenshuis. Netjes gewerkt en aardige installateurs. BeSolar gekozen omdat het een erkende installateur is met goede recensies en buurman die ook zonnepanelen door BeSolar heeft laten installeren.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer tevreden

Klantvriendelijk, volledig geïnformeerd snelle service

 • Aanbevelen? Ja
10

Top fijn personeel heel vriendelijk en vakkundig

Heb binnen 1 mnd een tweede airco laten hangen verwarmt nu het hele huis zo n 72m2 zonder probleem Warmte is fijner dan warmte van kachel of cv en stukken goedkoper dan gas in verbruik. Personeel is heel aardig zowel in de shop de schouwer en het team dat plaatst ze zijn geduldig en heel duidelijk in uitleg en weten waar ze over praten Ons volgende project bij besolar worden zonnepanelen Wij raden iedereen besolar aan

 • Aanbevelen? Ja
8

Hele fijne ervaring met BeSolar

Vanaf het moment dat wij zonnepanelen gingen overwegen, zijn wij heel fijn en prettig geholpen door BeSolar. In het hele proces werden we goed via de mail op de hoogte gebracht over de schouw, offerte, planning en plaatsing etc. en konden op elk moment contact met hen onderhouden. Wij zijn dan ook zeer tevreden en nu nog wachten wat het in het komende jaar gaat opleveren. Dus wij hopen op een zonnige lente en zomer. Familie Roos.

 • Aanbevelen? Ja
10

Positief.

Positief.

 • Aanbevelen? Ja
10

Helemaal geweldig

Nadat ik vorig jaar oktober zonnepanelen heb laten plaatsen, ben ik in december naar de vestiging in Nootdorp geweest om mij te laten informeren over het plaatsen van een airco. Na een goede uitleg en interessante offerte heb ik de airco besteld. Bij het schouwen kon aan al mijn eisen worden voldaan. Ook het plaatsen van de airco werd door vakkundige en nette medewerkers gedaan. Ik raad dan ook iedereen aan om eens een winkel van Besolar binnen te lopen en je laten informeren naar de mogelijkheden.

 • Aanbevelen? Ja
9

Precise , clean and professional

The entire process was smooth, from the offer till the installation and commissioning , The crew that did the installation was quick and they did a good clean job , young personnel with good motivation Highly recommend Be-Solar for solar panels

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel goed geholpen

Hele fijne service. Goed mee gedacht bij het maken van een plan. Goede communicatie gedurende het hele proces. En ook de laagste prijsgarantie is top. Absoluut een aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede service

We zijn vriendelijk en goed geholpen in de winkel met duidelijk uitleg. Afspraken werden snel gemaakt en op korte termijn. Leveren en monteren van de zonnepanelen ging vlot en soepel. Alles werd netjes gedaan en een goede uitleg.

 • Aanbevelen? Ja
9

Top bedrijf

Alles netjes en snel geregeld, doen wat ze zeggen! Goede service!

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima leverancier voor zonnepanelen

Ik had al. 12 panelen nu 4 bij geplaatst. Kwaliteit en prijs prima , goede communicatie. En nete installateurs

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer klantvriendelijk

Voorafgaand aan de plaatsing van de airco goeie informatie gehad. Bij de schouw goed meegedacht over het wegwerken van leidingen enz. Ook de plaatsing werd gedaan door twee kundige monteurs die ook ruim de tijd namen voor uitleg en werking.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende aanbieder

Zonnepanelen. Alles is prima en volgens afspraak verlopen. Vanaf eerste offerte tot schouw, installatie nieuwe meterkast en uiteindelijk de installatie van de zonnepanelen alles perfect. Deskundig en vriendelijk personeel, uitstekende service en supersnelle installatie. Binnen 3 uur lagen er 7 werkende panelen op het dak. Heel tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
8

De gemaakte afspraken zijn netjes nagekomen

Geen rotzooi achtergelaten; afspraak is afspraak. Wel netjes. Ik heb zoveel aanbieders/offertes mogen ontvangen. Geen van hen hebben in de meterkast gekeken en mij meegedeeld dat de boel vernieuwd moest worden. Zo zie je hoe professioneel sommige aanbieders zijn. Voel mij goed bij deze aanbieder, zou iedereen aanraden om een kijkje in de winkel te nemen. Een persoonlijk gesprek is zeer verhelderend om een eventuele keuze te maken in het wel/niet plaatsen van zonnepanelen e.d.

 • Aanbevelen? Ja

Over BeSolar

Uw adres voor de beste service en een eerlijke prijs!

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.