Filters

10

Uitstekend

In de besolar shop Rokkeveen werd ik heel klantvriendelijke geholpen, Door de heren aldaar en de koffie was ook heerlijk. En ik mag altijd binnen lopen met vragen. De monteurs op de dag van installatie werkten zeer efficiënt en leveren goed werk af.ook al was het heel slecht weer op die dag zelf maar ze werkten door. Alles was netjes opgeruimd en ik had ze koffie en thee aangeboden wat met liefde was gebruikt. Bedankt voor alles ook aan de heren en in de shop.perfect.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top service!

Zeer klantvriendelijk en snelle service!

 • Aanbevelen? Ja
8

Vlotte, professionele en nette installatie

Offerteakoord op 21 april, plaatsing panelen op 28 september in een gelukkig zonnige week. De plaatsing verliep vlot en de panelen leveren best nog wel wat in deze herfst. Een definitief oordeel valt natuurlijk pas na 25 jaar te geven.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede informatie,doen wat ze beloven

Na eerste contact met F v Haaren in de winkel in ridderkerk kreeg ik een goede uitleg en een duidelijke offerte. De installatie is keurig en vakkundig gebeurd. Monteurs zijn vriendelijk en werken netjes en waren op de afgesproken tijd aanwezig. een paar dagenna de installatie gebeld door Frans van Haaren om tevragen of alles na wens was verlopen. ik kan niet anders zeggen een top bedrijf doen wat ze beloven.

 • Aanbevelen? Ja
10

Positieve ervaring gehad met Besolar.

Ze waren altijd bereikbaar voor vragen en gaven advies naar onze situatie. Monteurs keken ook naar hoe ze het beste de kabels/apparatuur in de meterkast konden zetten. Bij ons zijn 6 panelen geplaatst en ze waren met een paar uurtjes klaar. Snel en kwalitatief opgeleverd.

 • Aanbevelen? Ja
9

goede snelle service

goede snelle montage alles schoon achter gelaten

 • Aanbevelen? Ja
10

zijn zeer tevreden komen hun afspraken na

als zeer tevreden

 • Aanbevelen? Ja
10

Top service!

Ze hebben een duidelijk verhaal. Mike (sales) is enthousiast, duidelijk en eerlijk. Het plaatsen/installeren ging snel en netjes.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Fijn dat je zo een fysieke winkel binnen kan lopen en je situatie uit kan leggen. Daarna fijn geholpen door de medewerker die alle tijd voor je maakt, veel wordt uit handen genomen voor je, en de producten worden goed uitgelegd! Het plaatsen van de zonnepanelen en de meterkast aansluiting was ook perfect geregeld! Al met al een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende service

Alles uitgevoerd naar wens en volgens afspraak. Alle vragen werden vakkundig en snel beantwoord. Bovendien een snelle levering. Top!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede informatie, doen wat ze beloven.

Na eerste contact met Kimberley (Ridderkerk) goede uitleg en een duidelijke offerte gekregen. Na de voor-inspectie volledig plaatsings- en installatieplan opgesteld en ontvangen. Installatie is vakkundig en netjes gebeurd. Na installatie goede after service verkregen. Men heeft interesse in haar klanten en wil kwaliteit leveren. Zelfs ongevraagd een credit nota ontvangen. Opbrengsten van panelen zijn uitstekend te volgens middels bijgeleverde app en tot nu is het resultaat hoger als voorberekend in offerte. Prima product en topservice.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima geholpen!

We hebben gewacht op zonnepanelen tot er een winkel in de buurt is. In augustus zijn we naar binnen gelopen in de winkel in de Korf en werden geholpen door Remy van Nieuwpoort. En dat is vanaf het begin tot het einde prima verlopen! De zonnepanelen liggen op het dak en Remy heeft keurig op alle vragen duidelijk antwoord gegeven. Ook over de monteurs zijn we heel erg tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Snel een offerte binnen, snelle plaatsing. Zeer vriendelijke medewerkers. Jongens die de zonnepanelen kwamen installeren zijn heel vriendelijk en netjes. Bij vragen word je goed en snel geholpen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Tegenwoordig lees je zo veel slechte verhalen en maakt het je wat onzeker om met een dergelijke maatschappij in zee te gaan. Toch gedaan....en totaal geen spijt. Geweldige service, komen elke afspraak na. Deskundig, bereikbaar en service staat hoog in het vaandel. Ik zeg...doen .....niet twijfelen. Prima service, geweldige installatie zonder uitdagingen!

 • Aanbevelen? Ja
9

goede service

Het was prettig samen te werken. Bij problemen kregen we snel iemand aan de lijn.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede service

Alles is perfect geregeld en afgehandeld. Denken goed met je mee.

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles liep gesmeerd

De monteurs waren eerder dan afgesproken en waren ook mooi op tijd weer klaar. Alles goed uitgelegd en alles werkt. Prima geregeld.

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles conform afspraak geregeld

Vanaf het binnenstappen in de winkel tot het betalen van de rekening werden we goed begeleid . Topbedrijf

 • Aanbevelen? Ja
9

Keurig geïnstalleerd conform de afspraak.

Goede begeleiding van de offerte, bijkomend voordeel dat er een "winkel" in de buurt is, hier een toelichting gekregen op de offerte en werkwijze. Daarna heeft de "schouwer" een werkplan gemaakt. De installatie is keurig en snel uitgevoerd. Ook hier waar nodig uitleg gekregen. Daarna verdere informatie gekregen over de voortgang. Prima werk.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed en snel geregeld

Na een goede voorlichting door Dualleh Abdulrahman in filiaal Hellevoetsluis besloten tot het laten plaatsen van 6 panelen. Plaatsen ging vlot en zonder problemen en een kleine aanpassing in de meterkast was inbegrepen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima ervaring met BeSolar

Vakkundige, klantgerichte en deskundige medewerkers. Alle afspraken werden tot in de puntjes nagekomen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Keurige installatie volgens afspraak

Nette partij, zowel vooraf en tijdens installatie. Goed bereikbaar en netjes geplaatst.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende service van A tot Z

Vanaf het moment van oriënteren naar zonnepanelen tot aan het afsluitende telefoontje na het plaatsen van de zonnepanelen zijn wij uitstekend geholpen door de medewerkers van BeSolar. Alle betrokken medewerkers waren even vriendelijk en behulpzaam. Er is goed meegedacht over het legplan en deze is lastminute bijgesteld voor een zo goed mogelijke opbrengst van de zonnepanelen. Wij zijn erg tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed geregeld van offerte tot oplevering

Ik had de winkel hier in Barendrecht al zien zitten. Onlangs bleek mijn buurman hier zonnepanelen besteld te hebben en die werden ook vlot geïnstalleerd. De monteurs werkten netjes zag ik al. Vervolvens zelf langs de winkel gelopen voor informatie en een prijs. Ik werd fijn te woord gestaan door Jelle en alles was mij duidelijk. Genoeg stof om over na te denken. Ondertussen een andere buurman gesproken die zonnepanelen van een andere partij had. Ook hen heb ik benaderd en werd netjes telefonisch te woord gestaan, waarna ik een offerte ontving. Toch heb ik voor Besolar gekozen, hun offerte was niet alleen scherper, maar zij gaven mij ook meer vertrouwen. Ze zijn een lokale partij die met eigen mensen de panelen monteren. Ook is hun inverter van een bekend merk, dat geeft mij meer vertrouwen dan een van een eigen merk. Al het contact dat ik met hen had ervoer ik als prettig, natuurlijk mijn vaste verkoper Jelle, de planning, de schouwer en de monteurs. Ik had ook nog eens geluk, tussen offerte tekenen en monteren zat nog geen 2 weken. Een gelukje voor mij aangezien er net een paar mooie dagen aankwamen. Ook de gegevens over de inlog en de app kwamen zeer vlot via de mail. Ze geven aan 2 of 3 dagen, maar het was er binnen een dag. Kortom, ik ben zeer tevreden. Besolar is een aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
10

Niets te klagen

Nieuwe groepenkast geplaatst, 4 oude zonnepanelen eraf, 8 nieuwe erop, van offerte tot nazorg en alles daar tussenin zijn we zeer tevreden over.

 • Aanbevelen? Ja

Over BeSolar

Uw adres voor de beste service en een eerlijke prijs!

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd