Filters

9

Goed geholpen en behulpzaam

Ben altijd goed geholpen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Tevreden met een kleine verbeter tip

Nette plaatsing, afspraken nagekomen. Duurde erg lang voor we in inloggegevens hadden om het via de app zelf in te zien zou binnen 3 werkdagen zijn. Na 5 werkdagen bellen zou ik volgens de medewerker nog even 2 dgn moeten wachten als het er 2dgn later niet zou zijn moest ik contact opnemen. Nog 1dag geduld op kunnen brengen en een dag later naar de store gelopen toen ik nog geen gegevens had. Daar werd ik keurig geholpen er werd gebeld en meteen actie ondernomen na 5 min kreeg ik alle gegevens in de mail en kan ik mijn panelen volgen. Antwoord krijgen per mail is niet zo goed, heb je nog vragen stel ze gerust, als je dan mailt wordt deze niet beantwoord. Klein puntje van verbetering verder zeker tevreden de panelen doen wat ze moeten doen en daar gaat het om.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Super service, komen afspraken na, makkelijk te bereiken. Doen wat er beloofd is!

 • Aanbevelen? Ja
9

Top van voorlichting tot plaatsing

Erg tevreden over het personeel, correct en proberen zo veilig mogelijk te werken. Het is jammer dat je wat langer moet wachten voordat je in een app kan zien wat je opbrengst is (1,5 dag) verder vindt ik de Enlighten/Enphase app beetje beperkt en ook regelmatig vastloopt. Misschien is hier een alternatief voor. Maar de uitvoering van Besolar met zijn zijn personeel top beveel jullie al veel aan in mijn directe omgeving

 • Aanbevelen? Ja
9

een hele fijne ervaring

vriendelijk, snel,

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel en netjes

Was de vraag of ze paste omdat de zonnepanelen niet leverbaar waren. Hierdoor kregen we andere die groter waren. Gelukkig paste ze.

 • Aanbevelen? Ja
8

Correct en accuraat

De panelen zijn op de afgesproken tijd netjes geplaatst en aangesloten. Ook in het voor traject is er vakkundig antwoord gegeven op onze vragen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Fijn, professioneel bedrijf met goede aanspreekpunten

BeSolar (Maasland) kan ik zeker aanbevelen! Begonnen met een fijn verkoopgesprek en een heldere offerte. Na overeenstemming werd dezelfde dag een afspraak gepland voor de schouw en aansluiten groepenkast. Afspraken werden netjes nagekomen en het werk aan de groepenkast werd goed uitgevoerd. De dag van installatie verliep goed. Helaas was vooraf niet gecommuniceerd dat de aansluiting op de meterkast de volgende ochtend pas plaats zou vinden. Gelukkig was dit voor ons geen probleem en is de installatie ondanks de wat complexere situatie van onze woning goed afgerond. Na oplevering direct een digitaal opleverrapport gekregen en de volgende werkdag de overige administratieve zaken (BTW teruggave, aanmelden systeem, account Enphase, etc.). Vragen nadien heb ik in de winkel kunnen stellen en werden direct beantwoord, desgewenst met navraag op kantoor.

 • Aanbevelen? Ja
5

Waarschijnlijk goeie spullen, maar een grote admin chaos!

De verkoop ging goed, maar zodra de spullen geleverd werden veranderde in een grote chaos; Blijkbaar worden warmtepomp, boilers en airco's uitbesteed aan een derde partij die niet goed communiceren met de mensen van Be solar. Als ik zlef niet opgelet had waren de zonnepanelen geplaatst op de plek waar de buiten unit van de airco moest komen, maar zo heb ik nog meer voorbeelden.

 • Aanbevelen? Nee
7

Prettige zaken doen met BeSolar

Duidelijke afspraken die nagekomen worden in de uitvoering.

 • Aanbevelen? Ja
9

Super tevreden met de ervaring Besolar

Zeer positieve ervaring. Goed geadviseerd tijdens de aankoop in de winkel in Maasland. De schouw die werd uitgevoerd was prettig. Goed overleg gehad en met mijn persoonlijke wensen werd goed rekening gehouden. Een schouw is wel belangrijk. Tip: denk goed na over wat je wensen zijn ( bv waar de kabel moet lopen, van dak naar de meterkast). Dit kun je tijdens de schouw overleggen. Super belangrijk. Als ze eenmaal komen plaatsen, wordt het een stuk lastiger om zaken te regelen zoals je graag zou willen. Ik heb de elektriciteitskabel zelf in huis aangelegd doorgetrokken in een koof. Deze was anders langs de buitengevel aangebracht. Dat wilde ik pertinent niet. Er zijn bedrijven die niet schouwen van tevoren. Dan loop je daar op de dag van de plaatsing tegenaan. Ook de plaatsing liep soepel. Ze kwamen keurig op de afgesproken tijd. Prima kunnen overleggen met de elektricien. De panelen (10x 395 Wp DMEGC) zijn nu anderhalve week in werking en voldoen geheel aan alle verwachtingen. Ze hebben al 250 kW geleverd. Zelfs tijdens een bewolkte zomerdag in juni leveren ze nog rond de 10kW. Kortom: zeer tevreden over de panelen en het bedrijf Besolar.

 • Aanbevelen? Ja
9

Stap voor stap meegenomen worden in een milieubewuste keuze.

Een duidelijke offerte, een goede voorbereiding, een gestructureerde overzichtelijke aanpak en keurig afgeleverd. Het is een goede keuze geweest om de zonnepanelen te laten plaatsen door BeSolar. Wat ik als heel prettig en vakkundig heb ervaren zijn de mailtjes over de stappen die ik moest nemen als voorbereiding. De vakkundigheid van de werknemers. De efficiëntie in het samenwerken van de drie mannen die de panelen kwamen plaatsen. Na plaatsing de mailjes met informatie welke stappen ik moest zetten om mijn panelen aan te melden. Kortom, een aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een zonovergoten vakkundige ervaring.

Vanaf het offertetraject, de schouw, de planning en de uitvoering niets anders dan lof voor de manier waarop dit is gegaan. 16 panelen tegen een scherpe prijs snel geleverd en binnen 3 uur zonder problemen gelegd nou……ik vraag me af of dit kan worden geëvenaard!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super gedaan hoor

Waren prima op tijd ging super goed

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede voorlichting in eigen winkel en vakkundig montage team

Sales afdeling maakt keuze mogelijkheden goed duidelijk. Alle afspraken worden nagekomen en er is op tijd geleverd en panelen zijn netjes geïnstalleerd. Meterkast keurig aangepast. Helaas heeft ook bij dit bedrijf de aandacht voor veiligheid bij het werken op hoogte niet de allerhoogste prioriteit.

 • Aanbevelen? Ja
10

Wij zijn zeer tevreden

Het gehele traject van de aanschaf en montage van de zonnepanelen is naar volle tevredenheid verlopen via de vestiging Maasland. Afspraken werden nagekomen en de montageploeg werkte snel, netjes en vakkundig.

 • Aanbevelen? Ja
4

Begon leuk maar eindigde kut

Ik baal nog steeds van de manier hoe ik 2 dagen voor plaatsing word gebeld dat er een interne fout is gemaakt in de offerte . Ik heb zelf meer malen gevraagt aan meerdere personen bij jullie of het klopte na dat Pascal weg was. Nee hoor mijneer alles is goed bij u. Maar dan toch 2 dagen van te voren bellen dat er €800 bij moet voor de optimizers. Anders komen we niet plaatsen. Het enthousiasme wat ik in het begin naar iederen had over be solar is volledig weg ,en zal ook iedereen afraden met be solar in zee te gaan.

 • Aanbevelen? Nee
10

Heel tevreden met hoe alles gegaan is

Besolar komt eerst langs voordat de panelen geplaatst worden. Mochten er nog technische problemen zijn dan is dit duidelijk voor de dag van plaatsing. De dag van de plaatsing verliep spoedig. Ook het feit dat zij de afhandeling van de btw terugvraag doen vind ik erg fijn. Nu maar hopen op veel zonnige dagen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Ik ben zeer positief, alle communicatie netjes en vlot verlopen. Dag van montage was het team ook netjes op tijd en hebben alles netjes aangesloten/ goed werkend achter gelaten. Panelen staan al flink te pompen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Netjes en snel.

De panelen waren snel gelegd en de mensen zeer kundig en beleefd. Alles werd netjes opgeruimd en we namen afscheid met een glimlach.

 • Aanbevelen? Ja
10

Enthousiaste professional die er zin in hebben en meedenken met de klant!

Speciale klus: verwijderen en terugleggen zonnepanelen in verband met aanbreng dakkapellen. Netjes uitgevoerd!

 • Aanbevelen? Ja
8

Vakkundig aangelegd

Het installeren ging best rap.

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima verlopen

Goede uitleg en service bin aanschaf, installeren kon wat zorgvuldiger, uitleg werking apparatuur onder de maat.

 • Aanbevelen? Ja
7

Zonnepanelen vlot en naar tevredenheid geïnstalleerd.

In de winkel was veel meer mogelijk dan bij de schouw bleek. En bij de uiteindelijke montage was het tóch weer anders. Zo kon er achter 1 paneel minder, maar bleek er voor ruimte voor een extra. En we moesten en zouden zelf voor dakpannen zorgen. Bleek de crew dan toch ook zelf mee te hebben genomen; ze waren wat verbaasd dat wij ze toch hadden. Maar desondanks alles binnen een ochtend op het dak én aan het werk. Geen kabels of rare gaten, alles netjes weggewerkt.

 • Aanbevelen? Ja
6

snel is belangrijker dan goed

de electra man heeft de installatie aangelegd zonder de bekabeling vast te maken aan het plafond. de router had problemen. later heb ik gebeld toen dit verholpen was om de app te installeren. hier is geen reactie op gekomen. op de panelen zitten plekken die zijn van handeling schade. deze zouden vanzelf wegtrekken maar zitten er nog steeds

 • Aanbevelen? Nee

Over BeSolar

Uw adres voor de beste service en een eerlijke prijs!

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd