Filters

8

Prima bedrijf

Goed geholpen, nette mensen.

 • Aanbevelen? Ja
7

Goed

Geen klaag , tot nu heb ik geen probleem

 • Aanbevelen? Ja
10

Een lichtend voorbeeld voor andere bedrijven m.b.t. klantenbenadering.

Eerlijk v.w.b. de voorlichting aan de klant m.b.t. de mogelijkheden. Niet direct de duurste optie aanbieden maar de optie waarbij de klant het meest gebaat is. Duidelijke en heldere communicatie, afspraken nakomen en op tijd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top geholpen in de store

Top geholpen in de store. Perfecte uitleg gekregen. Is aan te bevelen!!

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer goede en snelle service bij aanschaf splitunit

Alles verliep precies volgens afspraak. Denken goed mee en plegen overleg waar nodig. Erg vriendelijke medewerkers en goed bereikbaar. Klein puntje van kritiek: Nergens beschreven hoe je de apparaten op wifi kunt aansluiten en welke app je moet hebben voor op de telefoon. Dit uiteindelijk na veel zoeken wel zelf gevonden maar kan mij voorstellen dat dit niet voor iedereen even gemakkelijk is.

 • Aanbevelen? Ja
9

goede services

Hele goede services en goede hulp als je dit nodig hebt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top service

Het traject is super goed verlopen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Duidelijk, kundig en enthousiast

Wij zijn bij Mike in Ridderkerk geweest. Hij heeft ons enthousiast verwelkomt in zijn welkom. Duidelijk legde hij alles uit waardoor we tot een overeenkomst kwamen. Vorige week zijn de panelen door 4 jongens geïnstalleerd. 3 op het dak en 1 binnen in de meterkast. Ze hebben het allemaal netjes en kundig gedaan!

 • Aanbevelen? Ja
9

Alles is prima verlopen

het is allemaal gedaan zoals ik het graag wilde hebben

 • Aanbevelen? Ja
10

Binnen een korte tijd zonnepanelen

Begin oktober heb ik me aangemeld voor een offerte bij BeSolar. Dhr. Dualleh Abdulrahman van afdeling Hellevoetsluis heeft mij toen benaderd om mijn wensen in kaart te brengen. Dit ervaar ik als zeer prettig, want ik wist niet welke soort en hoeveel ik er nodig had. Uiteindelijk kreeg ik 3 verschillende offertes uiteenlopend van goedkoop, middel tot duur, en heeft de heer Dualleh, mij overtuigd van mijn uiteindelijke keuze. Hij heeft alles versimpeld uitgelegd aan mij. Hierdoor voelde het aankoopproces gemakkelijk aan. Hij dacht goed met ons mee en nam de tijd. Waren alle verkopers maar zo behulpzaam en welgemeend! We hebben de zonnepanelen gekocht met een energiebesparende lening. Zowel de schouwing als het leggen van de zonnepanelen, als de aansluiting door een elektricien in de meterkast, was snel gedaan. Een gure heldere winterdag, levert ons nu veel stroom op. Hadden we maar eerder de stap genomen om zonnepanelen te nemen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service en snelle levering warmtepomp

Na een mailtje of er mogelijkheden waren voor plaatsing van een warmtepomp werd er snel contact opgenomen voor een offerte. Binnen 2,5 maand werd de warmtepomp geplaatst. Door beperkte ruimte is er goed meegedacht, zodat de binnenunit in de ruimte past. Erg tevreden over de communicatie, plaatsing en service.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig bedrijf met ervaren monteurs

We ontvingen een professioneel team die heel zorgvuldig te werk ging. De eerste indruk was als prettig met de uitleg die je krijgt van de verkoper. Het voordeel is dat je in een winkel stapt en de panelen kan zin die je gaat kopen. De afspraken die er gemaakt zijn werden ook allemaal goed uitgevoerd en nagekomen. Ben je van plan om de stap te nemen om zonnepanelen te kopen is Besolar het bedrijf waar je moet zijn.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Mijn contactpersoon Josey hield mij goed op de hoogte. De prijs / kwaliteit verhouding is goed. Be Solar komt vertrouwelijk over en geeft een goed advies. Alle afspraken die zij hebben gemaakt zijn nagekomen. Het plaatsen van de zonnepanelen liep erg vlot. Alles is netjes afgewerkt en opgeleverd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend bedrijf.

Vanaf het oriënteren in de vestiging in Berkel tot het plaatsen van de 5 zonnepanelen, probleemloos verlopen. Goede en eerlijke communicatie en keurig uitvoerend personeel.

 • Aanbevelen? Ja
8

snel werk geleverd

Ploeg is prettig te werk gegaan. Hebben snel werk geleverd. Kwamen hun afspraken goed na. Zonnepanelen werken naar behoren.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed geïnformeerd , afspraken nagekomen

Boven staande zegt voldoende. Kan het iedereen aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Vlotte en heldere service.

Na het ontvangen van nette offertes en daarbij goede open informatie hebben we een keuze gemaakt voor BeSolar. Bij het plaatsen van de panelen viel me de efficientie van de heren, en de vriendelijkheid op. Netjes met een steiger aan het huis werden de panelen (10 stuks) op het dak geplaatst en binnenin ging een monteur aan de gang met de meterkast en de plek waar de energie binnenkomt. Na een uur of 2 was alles al klaar qua installatie! Alles is werkend en zonder troep achter gelaten, heldere uitleg gekregen en alles werkt sindsdien helemaal zoals verwacht. Wij zouden BeSolar zeker aanbevelen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles volgens afspraak geregeld.

Vanaf het eerste gesprek tot en met de installatie werden alle afspraken en beloftes nagekomen. Ook als er nog een vraag was, dan kreeg ik snel iemand aan de telefoon en een duidelijk antwoord. Helemaal tevreden, nu nog zon.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede uitleg en netjes geïnstalleerd

In de winkel goed geïnformeerd en het team heeft het systeem netjes en snel aangelegd en geïnstalleerd erg tevreden

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede service

Het plaatsen van onze warmtepomp verliep prima. Monteur kwam keurig op tijd, was correct en gaf duidelijke uitleg. Later kwam de vraag of er een metertje geplaatst mocht worden, icm een app, zodat alle verbruiksgegevens uitgelezen en gecontroleerd kunnen worden, dit ter controle omdat het een nog vrij nieuw apparaat is. Later bleek het metertje stuk, en werd snel opgemerkt en omgeruild voor een ander exemplaar. Na een paar weken werd er gebeld met de vraag of de geboden service naar wens was, of we vragen of opmerkingen hebben. Ik heb me absoluut een klant gevoeld, werd vriendelijk geholpen en mijn vragen werden in duidelijke taal uitgelegd. Dik tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
9

Geweldig

Goed werk afgeleverd en vriendelijk personeel

 • Aanbevelen? Ja
8

8

Lieve monteurs. Hard gewerkt. Meedenken aan oplossingen had alleen moeite de oude airco naar beneden te krijgen. Heb het niet gevraagd hoor. Hoort waarschijnlijk niet bij de service

 • Aanbevelen? Ja
9

Afspraken keurig nagekomen.

Keurig geholpen, afspraken zijn nagekomen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend !

Van informatie, offerte tot aankoop in filiaal Hellevoetsluis, verkoper Luc, als zeer prettig ervaren. Ook de planning, schouw en uiteindelijk het plaatsen van de panelen liepen als een zgn. geoliede machine. Op de afgesproken dag en tijdstip stonden de heren van de installatie voor de deur. Alles keurig verzorgd. Na een week door Luc gebeld of alles naar behoren was gegaan. Dit was zeker het geval. Ook andere familieleden en kennissen zijn naar BeSolar gegaan voor een offerte en aanschaf van deze panelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Keurig geholpen en vakkundig geplaatst.

.

 • Aanbevelen? Ja

Over BeSolar

Uw adres voor de beste service en een eerlijke prijs!

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd