Pijnlijke ervaring

Ik kreeg gisteren een bedank foto van het troost bloemstuk. Ik schrok wat er van gemaakt was en ook qua bedrag wat het maar geworden was. Echt 1 soort bloem was maar hetzelfde als het voorbeeld. Droog gras zat erbij, dat zijn helaas geen bloemen. Een klacht ingediend. Een standaard verhaal over niet de kleur rozen aanwezig en 1 dag ervoor besteld kan het risico zijn dat er niet alles is. Ze hadden de bestelling de dag ervoor vroeg in de middag binnen, leverdag was niet tijd gebonden ivm privé, dus tijd genoeg om te bestellen wat nodig was. Seizoensgebonden kan ik begrijpen, maar een goede bloemist heeft op zijn minst rozen in verschillende kleuren in huis. Nu ik alles weer opschrijf doet het mij gewoon ontzettend veel pijn dat ik geen mooi bloemstuk heb kunnen schenken aan mijn dierbaren en €59,50 is veel geld voor wat er geleverd is. Nooit meer via hier. Ik weet nu al dat deze review ook niet geplaatst zal worden. De klacht is ook niet naar wens afgehandeld. Excuses doen het helaas niet bij afscheid.

Mooie bloemen en snel geleverd

Ivm Hemelvaart was de uitvaart kortdag. Zondag online besteld en maandag avond lagen de bloemen al bij de kist. Mooie bos bloemen, redelijke prijs, snelle levering

Prachtig bouquet geleverd op tijd

zie hierboven

Goed contact gehad en overleg wat het veste en mooiste was voor ons mandje van onze overleden baby. Toch het mandje laten ophalen en zeer tevreden met het eindresultaat. Het was echt heel mooi gedaan.

Conform mijn verzoek prima geregeld!

Het stuk Moest in bepaalde kleuren worden uitgevoerd en dat is heel smaakvol gedaan en ondanks de korte tijd die er was keurig op tijd geleverd!

Mooie bloemen, goede service

Afscheid met bloemen ontzorgt in een drukke tijd. De service is goed en je wordt goed op de hoogte gehouden, zoals met een mailtje dat de bloemen zijn bezorgd. Ik vind de bloemen wel erg duur in vergelijking met andere bloemisten.

Fantastisch!

Prachtige bloemen en bezorgen was fantastisch geregeld, dank daarvoor.

Prachtig. Precies zoals verwacht.

In rouw is het moeilijk om beslissingen te maken dus je besteld vanuit een belofte en plaatje online. Het stuk zag er prachtig uit, er is goed naar mijn wensen geluisterd en het was op tijd.

Uitstekend 10+

Wat een prachtig boeket! Wat me opviel waren de linten; een mooi diepe kleur, en heel passende letters. Het was glanzend en niet glimmend. Het was in z”n geheel heel erg smaakvol. Keurig op tijd bezorgd. Uitstekende service. Waarvoor heel veel dank!

Alles prima voor eljaar

Mooie bloemen, keurig op tijd geleverd.

Een heel mooi rouwstuk voor een degelijke prijs en precies zoals mijn moeder het had gewild Perfecte levering zoals afgesproken. Echt geweldig dit heeft ons echt goed gedaan. Dank daarvoor.

Prachtig

Prachtig rouwboeket voldeed volledig aan de verwachting

Behulpzaam en persoonlijk

Ik werd vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon na het ontdekken van een typfout in de tekst. Goed bereikbaar op zondag. Het bloemstuk zelf was mooi en met zorg gemaakt. Heel tevreden

Snel en goed geregeld

Online een rouwboeket besteld. Er was voldoende keus tussen vele soorten boeketten en maten. Je kan heel makkelijk aangeven wat je wil en hoelaat en waar het boeket geleverd mag worden. Later nog telefonisch contact gehad om los rozen bij te bestellen. Dit was geen probleem en ik kreeg achteraf een betaalverzoek geappt. Hele fijne service. Raad ze zeker aan!

Alles volgens afspraak.

Site was duidelijk, bloemen niet helemaal volgens foto, maar, dat was ook uitgelegd. Seizoens gebonden. Werd netjes op hoogte gehouden.

Een prettig gesprek met de leverancier van de bloemen

In deze toch wel verdrietige tijd, ben ík zeer tevreden met de benadering van de verkoper, om de bloemen zo vers mogelijk aan te bieden een dag later te bezorgen in het rouwcentrum, de levering ging perfect ook het bestelde rouwstuk zag er schitterend uit.bedankt voor de prachtige bloemen Mvg Perry de Breij Een meer dan tevreden klant

Mooi

Er werd een prachtig stuk geleverd en zag er bijna net zo uit als op de foto.

Ontzettend goed geregeld

Ten eerste was het bloempakket zelf erg mooi en is het eigenlijk precies uitgevallen zoals de foto. De bezorging was ook op tijd. Daarnaast hadden ze ons van te voren uit zichzelf gebeld hoe we het precies voor ons zagen en ook de bestelling op die manier aangepast. Ze hadden ook nog een mailtje net voor de bezorging gestuurd met hoe het bloempakket is geworden. Wij hadden daardoor veel vertrouwen dat het goed ging komen en ervaarden ook rust. Ik zou zeker anderen aanraden hier ook te bestellen.

Goede service en zeer vriendelijk

Prachtig rouw bloemstuk Tijdloos druppel 100 cm was zo mooi. De kleuren waren geweldig, zo mooi precies als mama. Dank u wel.

Prima werk!

Uitstekende service, goede kwaliteit bloemen. Echt perfect!

Pronkstuk. Anders kan ik het niet benoemen

Keurig op tijd gebracht en een kwaliteit en arrangement die ik nog niet eerder zo heb gezien. Werkelijk schitterend.

Mooie bloemen en vlotte levering

Mooie bloemen en vlotte levering

Bestellen was redelijkeenvoudig met ruime keuze

De keuze is groot, maar de website op mobiele telefoon niet klantvriendelijk. Ik miste het advies, heb dus ook gebeld met bloemist zelf. Dat werkte prima.

Nog veel mooier dan verwacht

Heel mooi bloemstuk, met alle wensen rekening gehouden. Zeer aan te bevelen.

uitstekende service en kwaliteit

Uitvaart boeketten besteld, prima kwaliteit gegeven en alle afspraken nagekomen die zijn gemaakt over tijdstip levering, kleurstelling etc.

Herungerweg 197

5913HA Venlo

06 43834706

Over Afscheid met Bloemen

Afscheid met Bloemen is een samenwerking van vakkundige lokale bloemisten uit heel Nederland. Stuk voor stuk hebben deze bloemisten een passie voor bloemen en een bijzondere affiniteit met afscheidsbloemen. De arrangementen en boeketten worden met veel aandacht en detail gemaakt.