Tevreden

Alles netjes volgens afspraak verlopen ook na het maken nieuwe afspraak . Alles netjes opgebouwd ,duidelijke uitleg Mooi werk afgeleverd.

Super werk

Overkaping van 50 vierkante meter laten plaatsen super resultaat,super kwaliteit,en super snel bedankt Echt een aanrader.

Dit bedrijf heeft prachtig werk geleverd

Wij zijn eerst bij TuinMaximaal geweest. daar wilde men ons afschepen met en standaardpakketje voor veel geld, dat we zelf op moesten halen en monteren. Bij Verandaci werd wel meegedacht over onze wensen en mogelijkheden, zij kwamen op locatie inmeten en na korte tijd monteren zij hebben hierbij mooi werk geleverd voor een schappelijke prijs. wij zijn nog steeds heel blij met onze overkapping.

Geweldige montage zeer precies alles goed en nauwkeurig gemeten en gemonteerd

Ik ben al benaderd door enkele personen En zij gaan ook daar een offerte aanvragen.

goed en vakkundig.

goed geholpen met het uitzoeken van een overkaping met glazen schuif deuren. goede vakmensen die hem hebben gezet.

top vakmensen, prima kantoormedewerkers (sters)

Prima vakmensen die echt met je meedenken voor het oplossen van dingen !! Zeer tevreden met VERANDACI

Kwaliteit goede service kan niet beter

Zeer professioneel en vakkundig bedrijf. Prachtige Veranda van hoge kwaliteit. Ik ben er blij mee. Aanrader!!

perfect geregeld

kan ik aan iedereen aanbevelen

Top veranda

Veranda was snel geplaatst na het inmeten. Vakmensen die goed meedenken. Onze tuin loopt schuin en daar is de veranda perfect op aangepast!

goed bedrijf

snelle levering goede kwaliteit personeel zeer vriendelijk en weten wat ze doen ik ben zeer tevreden

snel geplaatst, vakkundig en secuur

harde werkers, morsen geen tijd, werken netjes in goed teamverband, hebben ervaring

geweldig bedrijf

vakkundige monteurs werken netjes en denken met je mee komen met oplossingen en overleggen elke stap die ze doen

Glazenpui top geplaatst.

Vriendelijk personeel. Vakkundig geplaatst. Zeer tevreden en genieten er enorm van......

Zeer vakkundige heren die onze veranda hebben geplaatst.

We zijn in de showroom vriendelijk ontvangen en er werd de tijd genomen om onze wensen te bespreken. Op korte termijn werden de exacte maten opgenomen zodat de onderdelen op maat gemaakt konden worden. De dag van plaatsing werd afgesproken en 's morgens om 8 uur werd begonnen. De heren hebben de hele dag hard gewerkt met op tijd koffie en frisdrank. Tegen 4 uur/half 5 was het karwei geklaard compleet met schuifdeuren en verlichting. Heren, nogmaals bedankt voor de perfecte plaatsing van onze veranda. Van ons verdienen jullie een dikke tien.

Supergoed

Echt een supergoede veranda. Zeer nauwkeurig geplaatst. Vriendelijke mannen die hen kwamen installeren.

Mensen die hun vak verstaan!! Super. Komen op tijd werken goed door Vriendelijk en leveren mooi werk af ..

Zeer goed en vakkundig

Precies zoals afgesproken, netjes geplaatst en komen afspraken na. Bedankt

Engelseweg 181

5705AD Helmond