Laden reviews...
21 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken consequent duidelijke instructies, vriendelijke en geduldige instructeurs, en goede begeleiding tijdens de lessen. Leerlingen waarderen de rustige en ondersteunende lesstijl en de mogelijkheden om te oefenen. Over het geheel gezien wordt de hoge kwaliteit en de succesvolle resultaten genoemd, veel leerlingen slagen voor hun examen. Betrouwbaarheid en een positieve leeromgeving komen regelmatig naar voren.
Hele rustige/duidelijke rij-instructeur, helpt je waar nodig! Top ervaring!
29 June 2026
Tom Hopman
Overasselt
Instructies zijn duidelijk en wanneer het niet duidelijk is en je vraagt om een betere uitleg krijg je ook op een rustige en fijne manier opnieuw de uitleg totdat je het wel begrijpt. Ik heb de rijlessen als fijn ervaren waardoor ik ook in één keer ben geslaagd!
7 May 2026
Noya
Sint Hubert
Fijne rijschool veel mogen leren. Veel kansen gekregen daardoor in 1x mijn rijbewijs gehaald. Fijne instructeur wel gezellig soms te gezellig. Genoeg momenten te horen gekregen dat het goed ging. En opbouwende kritiek.
10 February 2026
Lars
Millingen aan de Rijn
Fijne rijlessen, altijd flexibel en alles snel duidelijk! Bij fouten, goede begeleiding. Staat open om alles oefenen waar je nog behoefte aan hebt. Erg fijn!
4 February 2026
Froukje
Overasselt
Jean is echt een geweldige instructeur! hij heeft mij heel goed geholpen na het wisselen van rijschool :)
27 January 2026
Lenthe
Wijchen
Mijn partner zei, ga bij Jean lessen! Dus zo gezegd, zo gedaan, ik moest in 2 weken tijd er klaar voor zijn en maakte af en toe de meest domme fouten, maar Jean trok me er door heen en geslaagd!! Het waren 2 leuke, gezellige en leerzame weken, het klikte meteen met Jean en hij helpt je enorm goed met alles is alle rust! Tipje voor de leerlingen... let it gooooo ;)
26 January 2026
Patricia
Nijmegen
Hele leuke rijschool met een goede instructeur, altijd in voor een praatje en duidelijk wat hij van je verwacht.
20 January 2026
Jayda
Wijchen
Rijlessen waren erg opgebouwd. Instructeur geeft rustig feedback over het rijden, hierdoor behoud je ook tijdens het rijden zelf makkelijker rust.
6 January 2026
Milou
Millingen aan De Rijn
Geeft goed advies over wat je nodig zou hebben qua rijlessen, legt alles goed uit en kan zelf goed luisteren als er wat is wat je zou willen ilan
5 January 2026
Milan
Millingen aan de Rijn
Zeer vriendelijk .geeft altijd duidelijk instructies. Scherp en geduldig.
5 December 2025
Ahmad
Nijmegen
Goede uitleg en geef aan of je het goed doet en geeft een goede tips
24 November 2025
Ryan
Peters
Ik reed met automaat en vond het bij Jean een hele fijne ervaring. Hij nam goed de tijd voor je en daarbovenop was het ook nog eens gezellig.
18 November 2025
Teuntje
Nijmegen
Altijd aardig, makkelijk uitgelegd, makkelijk geslaagd!
17 November 2025
Felix
Milingen Aan De Rijn
Jean is geduldig en ik vond de manier van rijles heel fijn. Als ik nog voor mijn gevoel “domme” vragen stelde legde hij het altijd goed uit. Super tevreden.
11 November 2025
Miriam
Beuningen
Super fijne en duidelijke lessen! Gelijk in één keer geslaagd.
11 November 2025
Indy
Oosterhout
Ik heb 20 lessen gehad, en daarna examen en geslaagd Jean legt fijn uit en is rustig
10 November 2025
Daimy
Millingen aan de Rijn
Legt duidelijk uit, je kan altijd vragen stellen en het is altijd gezellig. Praktijk examen in 1x gehaald!
26 October 2025
Tim
Groesbeek
Hele fijne ervaring gehad. Goed begeleid en duidelijkheid. Heb zelf autisme en hij heeft me goed geholpen met duidelijk zijn en dingen aangeven. Raad zeker aan om bij hem te lessen!
7 October 2025
Wendy
Arnhem
Lessen waren duidelijk met de juiste begeleiding over hoe te handelen en waar op te letten.
6 October 2025
Wouter
Millingen aan de Rijn
Fijne instructeur weet wat je nodig hebt en geeft duidelijke instructies.
Beveelt niet aan
16 September 2025
Bo
Huissen
Hij is erg rustig en weet hoe hij het moet doen, hij legt alles heel goed uit en ik voelde me oprecht erg fijn bij het rijden met hem.
15 September 2025
Nisa
Wijchen
Leuke gezellige rijinstructeur, goeie uitleg, het fijne vond ik dat je niemand op hoeft te halen of hoeft weg te brengen dat brengt veel rust en alle tijd voor jezelf. Ik raad Jean rijschool aan!
13 June 2025
Daylin
Nijmegen
Fijne rijlessen gehad bij Jean, hij kan dingen duidelijk uitleggen en blijft altijd rustig!!
11 June 2025
mara
Millingen aan de Rijn
Hele fijne rijlessen, leert heel veel en kan altijd aangeven als er iets is wat niet fijn is of goed gaat.
10 June 2025
Vita
Millingen aan de Rijn
De lessen met Jean waren erg fijn. Ik voelde me altijd op mijn gemak in de auto en Jean heeft ervoor gezorgd dat ik van mijn fouten leerde zonder ooit boos te worden. Zeker een rijschool om aan te raden!
7 May 2025
Elizabeth