Een geweldige mooie kast

Dankzij een klantvriendelijk computerprogramma, deskundige, geduldige en vriendelijke begeleiding hebben we een fantastisch mooie kast die goed bij onze inrichting past en aansluit bij onze wensen. De monteurs waren vriendelijk, geduldig en hadden verstand van zaken.

erg positief, op een professionele wijze maatwerk

leuk om met ideeën in de showroom te komen en met wat schetsjes wat je wilt. vervolgens prettig samen zoeken naar de beste oplossing met de ervaring die er is

Mooie kast verkocht en geplaatst door vakmensen

We zijn erg blij met onze bijkeuken kasten.

Kast conform verwachting gemaakt en geplaatst

In November 2020 de kast besteld en in juli geplaatst. We zijn zeer tevreden over het resultaat.

Geweldig vakwerk voor een mooie prijs!

Vanaf het begin een goed gevoel. Goed advies gekregen van personeel dat echt met je meedenkt. We hebben inmiddels diverse maatwerk kasten van elkekastopmaat van goede kwaliteit die er nog steeds prachtig uitzien. Een aanrader!

Positief

Goed geholpen door uiterst vriendelijk, meedenkend en beleefd personeel. Prachtige inbouw kast mogen ontvangen van uitstekende kwaliteit. Klantvriendelijk, goede kwaliteit en een top-service!

We hebben er lang op moeten wachten, maar hebben precies gekregen wat we wilde hebben

De ontvangst, het overleg over details was zeer bevredigend. Goede vaklieden en buitengewoon vriendelijk

Onze ervaring met elkekastopmaat uit Barneveld kan ik alleen maar omschrijven als ideaal.

Wij waren voor het nieuwe appartement van mijn ouders in Lunteren op zoek naar twee boekenkasten en twee kledingkasten, liefst allemaal wandvullend. Wij vonden elkekastopmaat bij toeval online. Ik ben zomaar een keer binnengelopen in de showroom in Barneveld. Lisa stond mij te woord en op basis van de plattegrond van de woning en de schetsjes die ik bij me had heeft zij direct een maattekening gemaakt en uitgerekend wat het zou gaan kosten. Op dat moment waren we drie weken verwijderd van de verhuizing en gingen er al vanuit dat nieuwe kasten op tijd niet meer zou lukken. Maar kort daarna is Evert (broer van Lisa) naar Lunteren gekomen om de exacte maten op te nemen en een week voor de verhuizing is Gerard (ook een broer) de kasten komen bouwen. Gerard was een absolute topper want die heeft de kasten op een prachtige manier geïnstalleerd, maar daarnaast ook nog eens alle stopcontacten en lichtknoppen die zich achter de kasten bevonden ingebouwd. Klinkt bijna te mooi om waar te zijn dit allemaal, maar zo is het gegaan!

Prachtige kast, super service!

Nu onze tweede inbouwkast gekocht bij Elkekastopmaat. Opnieuw super goed meegedacht, gemonteerd en afgewerkt!

Wij hebben door Elke kast op Maat een inbouwkast laten maken. De communicatie in coronatijd verliep uitstekend, de medewerkers denken goed met je mee en zijn beleefd en servicegericht. Verder hebben we gordijnen op maat besteld en ook daarover zijn we heel tevreden. Aardige monteurs, goede service.

Heel erg goed

Vanaf het begin tot aan het eind resultaat zijn we zeer tevreden!! Vriendelijke mensen, blijven correct wanneer er nog een keer opgemeten moet worden.... Gezellige monteurs, komen fluitend binnen en gaan bij wijze van fluitend naar huis. En iedere dag genieten we van de prachtige kasten!!

Vakkundig en netjes geholpen.

In de showroom netjes geholpen en duidelijkheid gekregen met betrekking tot verschillende keuzemogelijkheden en opties dit in combinatie met prijsverschillen. Het inplannen ging per telefoon met vervolgens bevestiging per mail. Het plaatsen van de kast is netjes, vakkundig en snel uitgevoerd. De lades waren niet helemaal goed. Deze zijn mee terug gegaan en op korte termijn zijn deze nageleverd en gemonteerd.

Zeer positieve ervaring

Goede adviezen, Komen afspraken na. Goede kwaliteit.

Hier wordt je goed geholpen en wordt goede kwaliteit geleverd.

Wij hebben hier niet alleen kasten maar ook vloeren en raambekleding aangeschaft. De besprekingen verliepen heel vlot en plezierig, de afspraken werden nagekomen. Over de kwaliteit van het werk en de produkten zijn we zeer tevreden.

Mooie kasten

Wij zijn super blij met onze 3 inbouw kasten. Goed advies, fijn contact met verkoop, planning en monteurs en kwalitatief hele mooie kasten. Komt heel professioneel over.

Kwaliteitskast perfect vervaardigd en vakkundig gemonteerd

Op basis van onze tekening heeft dit bedrijf een perfecte maatkast voor ons gemaakt. Deze kast was adequaat afgewerkt en zeer vakkundig geplaatst. Het bedrijf is zeer aanbevelingswaardig!

Bellstraat 20

3771 AH Barneveld

Over Elkekastopmaat.nl

U hebt vast wel een paar plekken in huis die perfect geschikt zijn om extra bergruimte te creëren, maar waar geen enkele standaardkast precies in past. Door één of meer kasten op maat te laten inbouwen, maakt u optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. Tegelijkertijd kiest u dan voor een oplossing die uw huis direct meerwaarde geeft. Want maatwerk inbouwkasten zijn niet alleen praktisch, ze zijn ook veel mooier dan een ‘losse’ kast. Bovendien bepaalt u helemaal zelf welke indeling u wilt, en welke materialen er voor kastwanden, legplanken en deuren zullen worden gebruikt.