Filters

10

Goede service, prachtig resultaat, goede communicatie.

Via een advertentie in Veenendaal Totaal kwamen we uit bij dit bedrijf. Nette showroom, goed advies en duidelijke communicatie wat betreft de mogelijkheden voor een ombouwkast wasmachine en wasdroger. Van het hele proces werden we netjes geïnformeerd. Bij het inmeten bedachten we nog een extra kastje wat ook meteen meegenomen werd in de definitieve tekeningen en offerte. Plaatsing volgens afspraak en zeer accuraat. We zijn heel tevreden en blij met het resultaat. Na het plaatsen nog even een telefoontje van het bedrijf om te informeren of alles nog wens was.

 • Aanbevelen? Ja
10

Mooie kast geheel volgens afspraak

Ontwerpen in de winkel, inmeten, plaatsen, opleveren: alles volgens afspraak. Mooie kast met luxe uitstraling die precies past, veel opbergruimte heeft en vast vele jaren mee gaat.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed werk geleverd

De monteurs hebben goed werk geleverd De kast is naar wens. De deur rechts voelt minder glad aan als links Ook de extra kleine dingen aan twee andere kasten zijn opgelost. Tot zover heel tevreden. En naar verwachting van elke kast op maat!

 • Aanbevelen? Ja
8

goed en keurig

Na samen de mogelijkheden bekeken te hebben en tekening gemaakt is er geheel naar wens een mooie kast geplaatst.

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel, goede communicatie, mooi resultaat!

Bij binnenkomst bij Elkekastopmaat krijgt men direct het gevoel op de juiste plaats te zijn aangekomen. Vriendelijke ontvangst, constructief overleg en efficiënte afhandeling tot het einde. We zijn er blij mee!

 • Aanbevelen? Ja
8

Mooie kasten

Wij zijn heel tevreden met de kasten en de levering. Toch een paar opmerkingen wellicht nuttig voor de toekomst: 1 De schoenen rekken zijn vrij smal tov de breedte van de kast. Dit reduceert het aantal op te bergen schoenparen 2 de plaats van de fraaie onopvallende lichtknopjes vinden we niet zo handig. We hadden ze liever aan de buiten zijkant van de kast gezien. We moeten nu eerst een deur openen om licht te hebben als je in een van de kasten moet zijn. Bovendien zit in de logeerkamer de lichtknop ook nog achter de kamer deur. 3. De handgrepen voor de laden hebben vrij scherpe randen, waardoor met name mijn echtgenote wat moeite heeft met openen. Maar dat zal wel beter worden Excuus voor dit betoog, dat niet bedoeld om ontevredenheid te uiten, maar eerder uiting van verwijt aan onszelf dat we niet beter hebben opgelet bij het maken van keuzen

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima…….zeer naar wens!!

Al weer het 4-de ‘elke kast op maat’ project in ons ‘kast-loos’ opgeleverde nieuwbouwhuis. Wederom zeer naar de zin.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een prachtige kast met veel berg ruimte

Fijne medewerkers hebben onze kast deskundige in elkaar gezet. Het is prachtig afgewerkt en de kast is heel stevig, degelijk.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel fijn behandeld

Ze denken goed met je mee, probleem ter plaatste werd opgelost, werken netjes en je wordt van alles op de hoogte gehouden

 • Aanbevelen? Ja
10

geweldig!

wat een fijn bedrijf is Elke kast op maat! Onze wensen zijn perfect vertaald in een design waarbij je het gevoel krijgt zelf een kast te ontwerpen. Met de expertise van Elke kast op maat krijg je echt een unieke samenstelling. De montage ging heel vlot en de heren waren heel meedenkend en gingen letterlijk fluitend aan het werk.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top gedaan

Vakkundig

 • Aanbevelen? Ja
10

Very professional, from the beginning to the end!

After a few meeting with different companies, we decided for Elkekastopmaat.nl. Since the first meeting (with Marc), we had a good feeling. Very professional, and to the point, he guided us through our ideas and suggested us what he think was the best option. Based on that (and our own ideas), we made a draft of the design. They came to measure properly and suggested some minor and final changes, due to the proper measurements (for the in-built cabinets). Once the final design was accepted, the rest of the process was via e-mail, they let us know in which stage of the process we were. Installation day came and two in-built cabinets and 4 planks were assembled. The assemble team was very professional and neat. The process last just half day and we are very happy, with the cabinets and with the service, from beginning to the end!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super mooi

Super mooie kast en netjes gezet.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prachtig maatwerk, uitstekende service

Onze maatkast is geworden zoals we het voor ogen hadden! Vanaf het bezoek aan de showroom is steeds meegedacht en staan de wensen van de klant centraal. Handige tips worden ook gedeeld zodat het geheel nog mooier wordt. De kwaliteit is super, vooral ook heel fijn dat je een flesje met de verf erbij krijgt (om later evt stukjes bij te kunnen werken). Heel vriendelijke installateurs zetten de kast in elkaar en het resultaat is super!

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed meedenken qua ontwerp en qua communicatie tussentijds .

Vanaf eerste idee werd goed meegedacht in varianten en mogelijkheden van onze kastenwand in de nieuwe bijkeuken. Tussentijdse aanpassingen werden adequaat verwerkt. Plaatsing verliep volgens plannning, paar onvolkomenheden zijn kort nadien naar tevredenheid opgelost.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect

Precies zoals de bedoeling is, is de plank op de goede hoogte geplaatst in de vitrinekast, zodat de afbeelding van de daarop geplaatste melkbus (erfstuk) beter te zien is.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch product en uitstekende service

Elkekastopmaat levert een top-product. Alles kan, de kwaliteit is top, de service en hulp bij ontwerp zijn uitstekend en - ook fijn - het is een 100% Hollands product. Aanrader !

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig werk geleverd

Goede kwaliteit materiaal.Nauwkeurig , netjes , denken met je mee, vriendelijk. Kortom geweldig. Hele goede ervaring met ze. En zeker aan te raden

 • Aanbevelen? Ja
10

Prachtig product, geweldige service

De ervaring begint al bij de intake waar we op een groot scherm onze kast tot leven zagen komen. In de periode daarna wordt je stap voor stap meegenomen tot het moment van levering en nazorg. De installateurs zijn kundig, vriendelijk en netjes. Wat ook vermeldenswaardig is is dat je pas nadat alles 100% opgeleverd is hoeft te betalen, geen eens een aanbetaling! Waar kom je dat nog tegen! Absoluut een voorbeeld.

 • Aanbevelen? Ja
9

Ons idee voor een maatwerk slaapkamerkast is volledig uitgekomen.

Eigenlijk vanaf het eerste gesprek met jullie afd. verkoop, via de orderafhandeling, planning tot aan de montage verliep bijna alles zonder problemen. Jammer dat er ergens in het proces iets niet goed verliep met het type deurscharnieren, maar dat is zonder problemen heel goed opgelost.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super traject en mooi resultaat!

Vanaf eerste moment tot aan de plaatsing èn daarna goed contact gehad. Altijd snelle en vriendelijke communicatie en de kwaliteit van de geleverde kasten is top.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch

Bij Elkekastopmaat hebben wij een prachtige ladekast laten maken na een hele fijne ontvangst in de showroom hebben wij een prachtige kast samen gesteld samen met Marc de kast is thuis heel mooi geplaatst door twee hele vriendelijke monteurs ik kan alleen maar dank jullie wel voor de mooie kast en de geweldige service.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch

Bij Elkekastopmaat hebben wij een prachtige ladekast laten maken na een hele fijne ontvangst in de showroom hebben wij een prachtige kast samen gesteld samen met Marc de kast is thuis heel mooi geplaatst door twee hele vriendelijke monteurs ik kan alleen maar dank jullie wel voor de mooie kast en de geweldige service.

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima bedrijf, doet precies wat ze beloven en leveren supermooie kasten.

Bij het ontwerp werd er goed geluisterd naar onze wensen. De kastenbouwers hebben rustig en netjes en met veel zorg aan de kasten gewerkt, zodat we nu kasten hebben zoals we ze bedoeld hadden. Supermooi geworden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een mooi product afgeleverd

Goede begeleiding bij het ontwerpen van het garderobe meubel en het maken en plaatsen is naar volle tevredenheid geschied.

 • Aanbevelen? Ja

Over Elkekastopmaat.nl

U hebt vast wel een paar plekken in huis die perfect geschikt zijn om extra bergruimte te creëren, maar waar geen enkele standaardkast precies in past. Door één of meer kasten op maat te laten inbouwen, maakt u optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. Tegelijkertijd kiest u dan voor een oplossing die uw huis direct meerwaarde geeft. Want maatwerk inbouwkasten zijn niet alleen praktisch, ze zijn ook veel mooier dan een ‘losse’ kast. Bovendien bepaalt u helemaal zelf welke indeling u wilt, en welke materialen er voor kastwanden, legplanken en deuren zullen worden gebruikt.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.