Filters

9

EKOM levert een mooi product en heeft goed oogcontact haar klanten.

EKOM levert een mooi product en heeft goed oogcontact haar klanten.

 • Aanbevelen? Ja
9

Hele mooie kast, vakkundig, nauwkeurig en vriendelijke medewerkers

Voor onze woonkamer hebben we een externe interieurontwerper een schetsontwerp laten maken voor een maatwerkkast. Met dit ontwerp, zijn we in de showroom aan tafel gegaan met de medewerker van elkekastopmaat. Verschillende opties van materialen en afwerkingen besproken en al snel kregen we een goed en uitgewerkt ontwerp en offerte. Aan het ontwerp hebben samen best nog wat dingen veranderd, we hebben daarom heel wat heen en weer gebeld en gemaild, en telkens weer en er werd goed meegedacht vanuit elkekastopmaat. Er werd goed advies gegeven waarom iets wel of niet kon, en wat de evt. consequenties van de ontwerpbeslissingen waren. Zo hebben we binnenlades op laten nemen in het ontwerp en diverse aanpassingen aan de vlakverdeling gedaan voor een rustiger beeld. Uiteindelijk hebben we samen het ontwerp helemaal verfijnd en uitgedacht en en materiaaluitvoering gekozen die helemaal naar onze wens is. Een blikvanger in onze kamer, die voor het gevoel er altijd al gestaan heeft. We hebben een hoge kast (2,90m) met open en gesloten vakken, uit laten voeren in een mooie kleur groen meubelplaat, met houtlook open vakken. De messing greepjes op een aantal deurtjes, maakten het helemaal af. De montage was op een vrijdag, en omdat het een grote kast was, was het voor de twee monteurs wel een volle dag werk. Ze hebben erg secuur en netjes gewerkt. Er moest veel uitgedacht worden voor het juist doorvoeren van de kabels, en tijdens het plaatsen werden de benodigde gaten zorgvuldig gemaakt. Ze hebben hard gewerkt en er was zelfs nog tijd om ons te helpen met het ophangen en installeren van de televisie voordat ze het weekend konden inluiden. Goede service was ook het vervangen van twee deurtjes die niet helemaal goed pasten/waren. Elkekastopmaat denkt met je mee, levert vakkundig en mooi werk, en dat voor een prijs die daar bij past. De service is zeer goed en ze zijn pas tevreden als jij als klant dat ook bent.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige service en prachtig eindresultaat!

Van A tot Z vriendelijke medewerkers en de kast voldoet aan alle verwachtingen. Kortom, absolute aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super kast!

Afspraak gemaakt via de site en vriendelijk ontvangen in de showroom welke mooi was uitgerust. Goede tips en voorbeelden gekregen voor het uitzoeken van een gangkast en gelijk een vrijblijvende offerte nadat alles besproken was. Daarna werd alles op locatie professioneel ingemeten. Montage werd ook keurig gedaan, al met al hele goede ervaring. Kost wat maar dan heb je ook wat!

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer tevreden!

Super team, Nu voor de tweede keer kasten laten plaatsen, goed op tijd mail voor informatie, van order tot tijd plaatsen. Goed overleg met de verkoopster. Monteurs vriendelijk en netjes. Het eindresultaat is prachtig. Kwaliteit is goed. Kortom echt een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Het is super geworden

Dichte kapstokkast, kantoorkast en bureaublad laten maken met paneeldeuren. Tevens een ombouw voor de sfeerhaard. Alles ziet er super strak en afgewerkt uit precies zoals wij het bedoeld hebben. Erg blij mee. Bij het ontwerp is er goed meegedacht en is er ruim de tijd voor genomen. Zeer vriendelijk geholpen. Nette en beleefde mannen hebben keurig en secuur gewerkt bij het monteren.

 • Aanbevelen? Ja
9

uitstekend advies en plaatsing kast op maat

Wij hebben in februari een prettig gesprek gehad in Barneveld, waarna een goed advies voor een kast volgde. Kast is in mei naar volledige tevredenheid geplaatst door ervaren aardige monteurs.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch

Tweede hele mooie kast laten maken bij Elkekastopmaat.nl We kozen een hele mooie kleur en daar zijn we heel blij mee. Vanaf het eerste moment van contact tot de uitvoering aan toe is het een feest. Absoluut het beste adres om een kast op maat te laten maken.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima werk!

Ook keuze voor monteur is mogelijk

 • Aanbevelen? Ja
10

Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe bureau

Met 2 kastjes, een lade en een vak. Kan ik nu veel meer spulletjes kwijt.

 • Aanbevelen? Ja
9

Kast die exact past in ons interieur/onze kamer

We hadden een plek in onze huiskamer waar een ongebruikte weggewerkte kachelaansluiting zat. Dit stukje muur kwam naar voren. Mbv Elke kast op maat is hier een kast omheen gemaakt. Mbv stalen hebben we exact de juiste kleur kunnen uitzoeken en hebben we nu een perfect passende kast in de huiskamer, die we nergens konden vinden.

 • Aanbevelen? Ja
10

De kasten komen mooier uit dan we dachten!!

De monteurs waren prettig in de omgang en waren deskundig. Wij zijn zeer tevreden met de mooie kasten.

 • Aanbevelen? Ja
9

Geweldig!

Creatief in het ontwerpen van onze kast. Alle medewerkers zijn enorm vriendelijk. Secuur wordt er met alles omgegaan. Check dubbelcheck met alles. Ronduit een geweldig team met kennis en vakmanschap op alle vlakken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super bedrijf van stap A tot Z

Wij kwamen met een idee voor een wandmeubel van 7 meter breed met onderbreking van een ingebouwde gashaard. Gelijk kregen we niet alleen goed advies maar er werd ook ruim de tijd genomen om een ontwerp te maken in 3D. Daar kwam het hele idee tot leven. Het kwam zo professioneel en vakkundig over dat we gelijk wisten deze mensen snappen het en vertrouwen we om met ons dit project aan te gaan. Enige tijd later kwam er iemand alles inmeten en 6 weken later was de kast in delen klaar voor montage. 2 vakmensen met hééél veel geduld hebben er een waar kunstwerk van gemaakt. De kast ging het laatste stuk voorbij een trapgat wat de nodige uitdaging gaf. Zelfs een extra montagedag werd er voor vrijgemaakt. Het eindresultaat wauw!! Voorbij verwachting

 • Aanbevelen? Ja
9

Geweldig!

Goed en leuk bedrijf. Denken erg goed met je mee en zijn lekker vlot in het oppakken en reageren.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed advies, prachtige maatwerk kast.

Wat een prachtige kast hebben de mensen van Elkekastopmaat.nl voor ons gemaakt! Goed advies gehad om de juiste kleur te bepalen. Snel en vakkundig geplaatst. Super blij mee, wat een bergruimte hebben we gekregen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige kasten en uitstekende service!

**Natuurlijk! Hier is een review die je op hun site kunt plaatsen:** --- Ik ben ontzettend blij met de kasten van **Elkekastopmaat.nl**! Het hele proces, van het kiezen van het ontwerp tot de levering en installatie, verliep vlekkeloos. De kasten zijn niet alleen prachtig, maar ook functioneel. De soepele deuren en laden maken het gebruiksgemak compleet. De klantenservice was altijd vriendelijk en behulpzaam. Als er iets was, stonden ze direct voor me klaar. Het eindresultaat is fantastisch en ik kan Elkekastopmaat.nl zeker aanbevelen aan anderen. Ik kom zeker terug voor mijn volgende interieurproject!

 • Aanbevelen? Ja
8

Net, kundig en betrouwbaar

We zijn erg tevreden over de kast en over het contact met het bedrijf. Nadat we een kast hadden uitgezocht in de showroom, kwamen ze thuis langs voor de afmetingen en het definitief vaststellen de kleuren. Vervolgens werd de kast gemaakt en kwamen ze om 'm in te bouwen. Er ging 1 ding mis: de uitgezochte kleur was niet juist. Om die reden moesten de planken opnieuw worden gemaakt. Binnen 3 weken was alles alsnog geregeld: er kwam opnieuw iemand langs voor de kleur en daarna werd de kast bij ons thuis afgemaakt. De factuur komt pas aan het einde, als alles naar wens is. Alle werknemers waren zeer net, kundig en vriendelijk. Afspraken werden nagekomen. Een fout kan gebeuren, als dat maar netjes wordt hersteld, en dat is gebeurd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Kwaliteit

Elke kast op maat heeft het proces en kwaliteit van begin tot eind tot in de puntjes in orde. Van het kiezen van de samenstelling van de kast en in ons geval met een aansluitend bureau, het inmeten en realisatie. Met bijbehorende kwaliteitscontrole op de gebruikte materialen. Het personeel is vriendelijk, zowel op kantoor/showroom als in de uitvoering. Top, dus!

 • Aanbevelen? Ja
9

super

Wat een fijne winkel en goed Installatieteam! We hebben 4 kasten op maat besteld zelf met een bureau in 1 van de kasten en het is allemaal zeer professioneel ingemeten en gemonteerd. En wat nog niet helemaal goed was is zo snel mogelijk hersteld en (en dat vinden wij bijzonder) pas nu alles helemaal naar onze zin is volgt de rekening, geen aanbetaling hoeven doen! Wat een vertrouwen in het product en in ons!!

 • Aanbevelen? Ja
8

Onze ervaring is, dat de kast prima geplaatst is en er mooi uitziet voor een flinke prijs.

Dit hiervoor al ingevuld.

 • Aanbevelen? Ja
10

Inbouwkast is mooi geworden en netjes geplaatst!

Onlangs heeft Elke Kast Op Maat een inbouw-kledingkast geplaatst. In de voorfase werd goed meegedacht en werden er stalen opgevraagd om de kleur te kunnen bepalen. Vervolgens is de kast besteld en inmiddels heel netjes geplaatst door de vakkundige monteurs. We zijn zeer tevreden over het eindresultaat en de ruimte die we hierdoor gekregen hebben, elke centimeter is nu benut en dat is prettig. Wij bevelen Elke Kast Op Maat dan ook van harte aan!

 • Aanbevelen? Ja
10

Precies zoals gewenst

Vanaf het eerste moment hadden wij een goed gevoel bij Elelastopmaat. Van de sales tot installatie, iedereen waar wij mee in contact zijn geweest was flexibel en klantgericht.

 • Aanbevelen? Ja
9

Alles perfect! Goede service

Goed op tijd mail voor informatie, van order tot tijd plaatsen. Goed overleg met de verkoopster. Monteurs vriendelijk en netjes. Het eindresultaat is prachtig. Kwaliteit is goed. Kortom echt een aanrader, kost wat maar dan heb je ook wat.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een zeer professioneel stappen proces van begin tot eind met een prachtig resultaat.

De maatwerkkast voor onze woonkamer is vanaf de start met enkele ideeen, het ontwerp en de tussentijdse stappen perfect gelopen. Het regelmatig op de hoogte brengen van de verschillende te nemen processtappen is heel fijn. De montage in huis gebeurt heel netjes en professioneel in een prettig contact zowel met de monteurs als de medewerkers op kantoor. De vanwege een kleine beschadiging nageleverde deur is snel nagemonteerd. Een aandachtspunt is wel om de klant nadrukkelijker te attenderen op het speciale schoonmaakmiddel en -doekje van jullie. Na het zelf schoonmaken met water en groenezeep bleken er toch nog strepen zichtbaar op het front. Het nagestuurde schoonmaakmiddel en -doekje van Elkekastopmaat waren de oplossing.

 • Aanbevelen? Ja

Bedrijfsgegevens

Bellstraat 20

3771AH Barneveld

0342 423 404

[email protected]

Over Elkekastopmaat.nl

U hebt vast wel een paar plekken in huis die perfect geschikt zijn om extra bergruimte te creëren, maar waar geen enkele standaardkast precies in past. Door één of meer kasten op maat te laten inbouwen, maakt u optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. Tegelijkertijd kiest u dan voor een oplossing die uw huis direct meerwaarde geeft. Want maatwerk inbouwkasten zijn niet alleen praktisch, ze zijn ook veel mooier dan een ‘losse’ kast. Bovendien bepaalt u helemaal zelf welke indeling u wilt, en welke materialen er voor kastwanden, legplanken en deuren zullen worden gebruikt.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review schrijven zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier meer.