snelle en keurige plaatsing

inmiddels de 3e opdracht voor het plaatsen van kasten, jammer wel dat de wachttijd lang is maar het resultaat is top

Service en vakmanschap

Prettige contacten met de verschillende medewerkers van Elke Kast op Maat: mooi ontwerp, goede afstemming over kleine veranderingen en ook de service na plaatsing is perfect. Wij zijn erg tevreden met de geplaatste kasten.

Zeer content

Prettig in afstemming, goede service en een prachtig product.

Subliem qua afwerking en service

Ervaring was ronduit fantastisch bij dit familiebedrijf, bij het begin meedenken rondom onze wensen qua uitvoering en ontwerp. Prima communicatie qua planning en aftersaleservice, geen aanbetaling en uitstekende montage door zeer nette mensen. Volgende kast in combinatie met bureau staat al op ons lijstje. Chapeau, ga zo door!

Hoge verwachting meer dan waar gemaakt!

Wij zijn heel erg blij met de kasten die bij ons geplaatst zijn. Alle materialen, ook de binnenkanten, zijn hoge kwaliteit. De walk in closet, kastenwand, wandmeubel en trapkast zijn allemaal maatwerkproducten qua materiaal, kleur en vormgeving. Eigenlijk is niets onmogelijk. Alles ademt kwaliteit en maatwerk. Ik durf te zeggen dat er voor elk budget mogelijkheden zijn. Het bestel, aflever- en plaatsingsproces verliep soepel. Bovenal was iedere medewerker betrokken en professioneel in de uitvoering van onze wensen.

Prachtige kast die perfect past bij ons Scandinavisch-Japandi huis

Wij zijn zeer tevreden over het ontwerp, de levertijd, de communicatie, de kwaliteit van het materiaal en de precisie van het werk.

Uitzonderlijk bedrijf, aanbeveling waard!

Fantastische service, en onze kasten zijn top!!!

Goed ontvangen in de winkel en alle tijd om mee te denken.

Veel keus, duidelijke uitleg. Fijne service ook bij een kleine tegenslag wordt dit gelijk opgelost. Goede communicatie en bereikbaar. Ook op de mail direct antwoord. Kortom, bestel hier je kast op maat!

Wat een prachtige kast is het geworden, op een best wel gewaagde plek. Dank voor het meedenken, jullie geduld om steeds weer opnieuw iets aan te passen en uiteindelijk de professionele plaatsing. Deze kast geeft heel veel meerwaarde aan mijn woonkamer. I

Klantgericht, meedenkend, uitstekende service

In ons huis heeft Elke Kast op Maat het verschil gemaakt door in onze ouderslaapkamer en in de slaapkamers van onze dochters kasten, bureaus en zelfs bedden van hoge kwaliteit met een prachtige uitstraling te realiseren. Het ontwerp, de planning en de uitvoering verliepen in goede afstemming. We zijn, bijna een jaar later, nog steeds heel blij met het resultaat.

Mooie kast geworden

Werken netjes en zijn vriendelijk En levenslange garantie!

Practig werk, uitstekende service

Wij hebben een inbouwkast onder een schuin dak laten maken door elkekastopmaat. Het hele proces van het lezen van de brochure, via het bezoek aan de winkel tot het afronden van de kast in huis is een plezier geweest. Er was iets misgegaan met een kleur, dat is naar volle tevredenheid opgelost. Echt een aanrader!

Prettige behandeling en een heel mooi resultaat

Bij meerdere leveranciers geweest maar voor Elkekastopmaat gekozen. Het contact met Evelien was erg prettig, en we waren erg tevreden over de mogelijkheden, en het professionele meedenken over het ontwerp. Waar veel andere leveranciers zeggen maatwerk te leveren maar in feite werken met standaard elementen kan bij Elkekastopmaat echt alles. Los daarvan was het programma waarmee het ontwerp gemaakt en gevisualiseerd werd ook beter dan bij anderen. De communicatie over een paar aanpassingen verliep heel soepel en snel. Ook over de plaatsing zijn we heel tevreden, er is netjes gewerkt en de uitvoering is geheel naar tevredenheid. Zelfs op details als doorlopende houttekening in de ladenfronten is gelet. Wij zijn dan ook heel tevreden met het resultaat. De prijs is redelijk en zeker concurrerend, de service is uitstekend en de levenslange garantie onderstreept het vertrouwen in de geleverde kwaliteit.

In eerste instantie teleurstellend resultaat na montage.

Gedeelte van de gemonteerde planken vielen eraf. Na contact hierover is het snel in orde gemaakt.

Fantastisch

Fantastisch goede service en geweldig bedrijf om mee samen te werken.

Ik ben enorm tevreden met mijn kast.

De verkoper heeft goed geadviseerd. De uitvoering zoals het opmeten en plaatsen van de kast is zorgvuldig en nauwkeurig gedaan. Ik ben uitermate tevreden met het resultaat.

Onze ervaring met Elkekastopmaat was ronduit FAN-TAS-TISCH!

Het hele proces, van ontwerp tot en met de montage, was ronduit fantastisch. Het kost wat, maar dan heb je ook écht iets om super trots op te zijn. Het was elke cent waard, achteraf hadden we zelfs spijt dat we niet meteen meerdere kasten hebben laten maken. We komen zeker nog terug!

Zeer goede service en keurig gemaakt

Vriendelijke ontvangst in de showroom. Daarna kast keurig ingemeten en een perfecte kast geplaatst. Zeer tevreden.

Super professioneel en top monteurs

Ondanks 10 hoog en 8 kastdelen die men via de trap moest brengen geen enkele wanklank. Top monteurs en prachtig gemaakt. Goed op maat, goed materiaal en super fijne mensen.

Top kast

Als je echte kwaliteit wilt: ga naar elkekastopmaat.nl. Gewoon een TOP kast.

Goed werk en prettige bejegening.

Er werd alle tijd genomen voor het ontwerp. Daarna goede communicatie en vakwerk geleverd bij het plaatsen.

Blinken uit door vakmanschap!

Vanaf het samenstellen tot en met de plaatsing van de kasten prima geadviseerd en werden op de hoogte gehouden van het proces. Werken netjes en adequaat. We zijn zeer tevreden en blij met onze prachtige kasten!

Prachtige kasten

Ik ben heel vriendelijk geholpen ondanks dat ik kast deur afkeurde (mijn foutje) die werd probleemloos meegenomen en op maat weer gemaakt. Het ging om de koelkast en vriezer deur. Die is nu in 2 delen. Het resultaat is prachtig!

Van wens naar maatwerk: een prachtige ervaring

Vanaf onze allereerste afspraak voelden we dat we te maken hadden met échte persoonlijke service. Er werd aandachtig geluisterd naar onze wensen en op basis daarvan werd een kast ontworpen die perfect aansloot bij onze ruimte. De montage verliep soepel, zorgvuldig en volledig volgens afspraak. Het eindresultaat is prachtig – vakwerk waar we elke dag van genieten.

Goede kwaliteit. Goede service.

Goede kwaliteit. Goede service. Strakke en snelle montage.

Bellstraat 20

3771 AH Barneveld

Over Elkekastopmaat.nl

U hebt vast wel een paar plekken in huis die perfect geschikt zijn om extra bergruimte te creëren, maar waar geen enkele standaardkast precies in past. Door één of meer kasten op maat te laten inbouwen, maakt u optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. Tegelijkertijd kiest u dan voor een oplossing die uw huis direct meerwaarde geeft. Want maatwerk inbouwkasten zijn niet alleen praktisch, ze zijn ook veel mooier dan een ‘losse’ kast. Bovendien bepaalt u helemaal zelf welke indeling u wilt, en welke materialen er voor kastwanden, legplanken en deuren zullen worden gebruikt.