Zeer professioneel en prettig zaken doen met van Klompenburg.

We hebben een zeer goede ervaring met dit bedrijf. We zijn ontzorgd en uiterst tevreden.

Service uitstekend

Afgelopen weekend storing op de poort gemeld, direct aktie ondernomen door afdeling service. Heel snel klacht en onderhoud verricht.

Betrouwbaar bedrijf, uitstekende kwaliteit en top service!

2 Poorten laten plaatsen op maat. Werkt fantastisch! Goed geholpen door diverse werknemers van het bedrijf! Komen afspraken na en leveren uitstekende kwaliteit. Ook voor garantie en nazorg een vakkundig en betrouwbaarbedrijf.

Mooi hekwerk

Een mooi maat gemaakt hekwerk. Helaas in de uitvoering fouten gemaakt, geleverd en geplaatst Uiteindelijk via de salesman Jacco opgelost. Tevreden over de goede communicatie en de aandacht voor oplossingsgericht denken en doen.

Professioneel en vakmanschap.

Via Jacco een elektrische poort besteld. Komen bij je thuis voor advies, behulpzaam, vriendelijk en zijn flexibel. Echt een prachtig eindresultaat! Ik zou van Klompenburg zeker aanbevelen.

Fantastisch, professioneel en vriendelijk!

Wat is het toch fijn om professioneel, snel en vriendelijk geholpen te worden. Dank Tjeerd.

Poort vakkundig geplaatst

Zeer tevreden over de nieuwe Savalli houtlookpoort. Ook het speciaal vervaardigde doorloophekje bevalt bijzonder goed. Het geheel is beslist een aanwinst voor onze woning!

Service en kunde zoals het hoort

Van Klompenburg is voor mij geen onbekende echter hebben we nu een dienst afgenomen waar wij bij hun nog geen ervaring mee hadden. Ons CCTV systeem, bestaande uit ruim 110 camera’s, is in 1,5 dag vervangen voor een compleet nieuw systeem. Zonder enige moeite alle camera’s overgezet. Nathan geeft heel duidelijk aan wat de mogelijkheden zijn en denkt goed mee. Top

Ambachtelijke kwaliteit en de nieuwste techniek verzorgd door een geweldig team!

We zijn ontzettend blij met onze prachtige maatwerk vouwpoort verzorgd door het team van Willem van Klompenburg. Omdat je als particulier niet dagelijks een elektrische poort aanschaft (lees: gaat ontwerpen), maakte het advies en de creativiteit van van Klompenburg echt het verschil. Er is zoveel meer mogelijk dan we ooit zelf hadden kunnen bedenken. Na alle keuzes te hebben gemaakt volgde een heldere offerte met een eerlijke prijs. Na akkoord werden we tijdens de productie van de poort middels foto’s up-to-date gehouden. Super leuk! Ook voor het plaatsen en aansluiten van de poort beschikt van Klompenburg over een geweldig team. Ieder heeft zo zijn eigen specialiteit echter voor allen geldt dat er met plezier en trots gewerkt wordt aan een zo mooi mogelijk eindproduct voor de klant. Ambachtelijke kwaliteit en de nieuwste techniek verzorgd door een geweldig team. We zijn 100% tevreden en we bevelen van Klompenburg Hekwerk dan ook van harte aan.

Prima klantencontact.

Ongedwongen contact. Zijn ook langs geweest bij het bedrijf. Prettig in de omgang. Geen poespas. Plaatsen van de schutting nog even afwachten. Wordt vervolgd.

Goede kwaliteit, prima vaklui.

Professionele indruk, prima bedrijf

Samen met Gerjan van Van Klompenburg een mooi sierhek uitgezocht en gelijk de beveiliging van het erf geregeld. Alle tijd voor genomen om het uit te werken en hij kwam met slimme oplossingen. Heb er alle vertrouwen in dat deze twee projecten tot een mooie resultaat leiden.

Klantgericht, meedenkend en kwaliteit!

We hebben een elektrische poort/ hekwerk met gemetselde kolommen besteld bij Van Klompenburg. Vanaf het begin tot het eind een hele fijne communicatie, betrokkenheid, ze denken met je mee en allemaal ontzettend vriendelijk en echt met enthousiasme maken ze de klus helemaal af. Ze werken zelf ook met passie om er het allerbeste en mooiste van te maken en zijn pas tevreden als de klant dat ook is. Top bedrijf!

Communiceren is een vak. Dat dien ze goed bij Klompenburg Hekwerk.

Online had ik dit bedrijf gevonden. Bellen snel terug. Werken offertes snel uit. Dat is top. Maar zijn ook flexibel als er detail aanpassingen gedaan moeten worden. Er wordt alle moeite gedaan om de juiste offerte te verkrijgen. Dat is de reden voor mij voor de opdracht. Aandacht voor de details en goede communicatie. En vriendelijk. Peter Negenman Velsen Zuid.

Goed gerenommeerd bedrijf

Luister naar goed naar de wensen van de klant. Degelijk en vakwerk hekwerk. Goede monteurs

Super service

We zijn erg blij met de goede service. Ons hekwerk is netjes, keurig en deskundig geeplaats, top!

boven verwachting

De mannen van Van Klompenburg hebben uitstekend werk geleverd bij het plaatsen van meer dan 70 meter dubbelstaafmat hekwerk met twee poorten. Wij moesten zelf de bestrating rondom de poorten in orde moesten maken nadat het beton was uitgehard, maar ook dat hebben ze toch nog even meegepakt. Wij zijn dus zeer tevreden dat er meer gedaan is van te voren is afgesproken (dat is ook wel eens anders)! Top mannen!!

Oude toegangspoort gerestaureerd met behoud karakter

Na eerste kennismaking (Gerjan) bij ons thuis en bezoek werkplaats goede indruk gekregen van kennis en kunde. Offerte prima verzorgd, net als verdere afstemming. Eindresultaat volledig naar ons zin. Hekwerk maakt toegang tot tuin en woning weer helemaal af.

Alexander en Thomas hebben bij ons beveiliging aangelegd en dat is perfect gebeurd.

Goede service en hoogwaardige kwaliteit

Hele goede service, vriendelijke montageploeg die goed overlegt en aandacht heeft voor de wens van de klant. Hekwerk staat keurig netjes!

Bij dit bedrijf word je correct geholpen

Advies, offerte, planning en montage door eigen mensen, alles volgens afspraak verlopen. Dit bedrijf levert kwaliteit en komt zijn afspraken na, Top.

Fantastisch

Besloten dat wij een ander hekwerk bij ons bedrijf wouden hebben. Via google uitgekomen bij van Klompenburg Hekwerk & Beveiliging. Telefonisch contact gehad en zij hadden gelijk onze wensen door. Snelle levering en super installatie. Contact was ook super en zijn meer dan tevreden!

Alles is goed gelopen, en fijne communicatie

Na offerte aanvraag, en akkoord op offerte, vonden wij datvalles prettig verliep, duidelijk en fijne communicatie, en goede uitleg, van product

Super goed

Na het bellen binnen 1 week afspraak op locatie met de adviseur. Vriendelijke adviseur met verstand van zaken en een heel goed advies. Fabriek bezichtigd en dat zag er goed uit en sprak ons direct aan. Afspraken nagekomen, levering precies op tijd, zelfs iets vervroegd en After sale service perfect.

Helemaal volgens afspraak

Geen klachten eel een dure poort maar hele mooie kwaliteit.

De Rietkraag 11

8082 AA Eiburg