Laden reviews...
1 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Op 6 juli 2026 vertrokken wij met de Simmer Twirre voor een tour door Noord Friesland. Na het inschepen kregen we een toelichting op technisch zaken wat iets beter had gekund. De eerste avond konden wij werkelijk nergens de lichtschakelaar in de salon vinden. Eén telefoontje en het was opgelost. De volgende dag wilden wij de vaatwasser ( ja u leest het goed, de vaatwasser) aanzetten maar dat lukte niet. Opnieuw een telefoontje en het probleem hebben we opgelost, ze wilden een monteur sturen maar wij ontdekten een losse stekker en een verlengsnoer deed wonderen. Ik heb de nodige ervaring met boeg- en hekschroef waar ik eigenlijk een hekel aan heb. Dit schip is uitgerust met twee motoren en een boegschroef waardoor je haar om haar as kunt laten draaien. Het is even wennen, maar werkt dan wel heel fijn.
27 July 2026
Martijn Drion
Zeewolde
We had some engine problem which slowed us down a bit, but they gave us even beter boat so we were all happy. All other things went greatly.
25 August 2023
Zdenek
Brno
Zeer aardige mensen, dank jullie wel!
3 August 2022
Roel
Purmerend
Herrliche Landschaften und Seengebiete in Friesland mit Eminem Boot, welches kleine Wuensche offen laesst. Alles an Bord, was man braucht fuer eigen netspanningen Urlaub.
27 July 2022
Kristina
Rothenburg
Wenn Ihr ein kleiner aber machbares Abenteuer sucht, dann hebt ihr es hieruit gefunden. Die Routen sind super, Natur pur oder tolle friesische Staedte. Service ist gut. Wenn keine so grosse Erfahrung vorhanden, dann ist Skippertrainung besser zu buchen. SO hebt ihr mehr Sicherheit und Spass fuer die Woche :-)
22 July 2022
Kerstin
Oldenburg
Mooie boot om mee op vakantie te gaan! Bij aanvang een goede uitleg over hoe de boot werkt. Zeker net personeel. Zeker een aanrader.
24 June 2022
alkema
Grou
W
20 June 2022
Wibo
Groesbeek
Het schip deed aan onze verwachtingen veel opbergruimte ook de slaapruimte viel erg mee. Inventaris was ook voldoende. We hadden gelukkig iemand aan boord die ervaring had met varen anders lijkt het mij wel een uitdaging...
13 June 2022
Jan
Gendt
Wie buchen schon seit 20 Jahren bei Yachtcharter Sneek und sind super zufrieden. Schiffe sind auch geeignet fuer niedrige Brueckendurchfahrten, Das Fahrgebiet hier ist wunderschoen.
Thomas
Gladbeck
Goed verzorgde en makkelijke boot om te varen. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Fixut Maris is van binnen wel wat onhandig. Ruime twee persoons boot met eventueel twee kleine kinderen.
Harry
30 May 2022
Peter
Woodinville
Varen in Friesland!
Friesland is een waterrijke provincie en vooral
bekend om de geweldige watersport mogelijkheden.
Op het water kunt u genieten van de rust, ruimte en prachtige natuur en dit afwisselen met een bezoek aan de gezellige dorpjes en steden die Noord Nederland u te bieden heeft. Dankzij de lage doorvaarthoogte van onze schepen kunt u bijna overal in Friesland varen.
Andringastraat 24
8495 KA Aldeboarn