Klant en oplossingsgericht!

Werken snel en vakkundig, laagdrempelig in contact, goed bereikbaar. Er is een goede samenwerking met onderaannemers. We zijn zeer tevreden over het eindresultaat

• Afspraken nakomen

Heel netjes afgewerkt, tot in de details! Absolute aanrader om bij dit bedrijf je aanbouw te laten plaatsen.

Snel, vriendelijk en kundig

Goede ervaring met de Prefabriek. Kort samengevat is de indruk van een snel, vriendelijk en kundig team. De werkzaamheden zelf zijn kort maar krachtig. Communicatie is als goed ervaren, ook als er even iets opgelost moest worden.

Job very well done

Professional company

• Would you recommend us? Yes
  • Advice & Expertise
  • Fulfill arrangements/appointments

Mooi Product, goede samenwerking, klantgericht en deskundig

Zowel vooraf als tijdens prima klantgericht. Ruimte beleving van aanbouw is nog ruimer dan verwacht Afwerking prima. Tijdens week van plaatsing kundige medewerkers en prettig samenwerking, denken mee en zijn behulpzaam.

• Afspraken nakomen

Super tevreden, wat een vakkundig team

Betrouwbaar en professioneel team met wie we zo nog een keer zouden werken. Heel mooi werk geleverd, alles rustig uitgelegd en altijd servicegericht. Heel tevreden. Ons huis is in 1 klap echt geweldig dankzij jullie! Als ik een verbeterpunt zou moeten noemen zou ik aan het begin wel een kort overzicht hebben willen gehad van het proces. Dit was mondeling verteld maar is lastig te onthouden.

• Afspraken nakomen

zeer prettige ervaring van begin tot eind

wij hebben het proces van begin tot eind als zeer prettig ervaren, er wordt met je meegedacht, je kunt met alle vragen bij het team terecht en iedereen werkt keihard aan de aanbouw. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat! Wij zullen de Prefabriek dan ook aanraden bij iedereen die een betrouwbare zaak zoekt om een mooie aanbouw te realiseren.

Fast, efficient and friendly

The week went by very fast. The whole team did an excellent job getting everything set up and done within the time. Was fun to have the guys around, so time flew by fast. Everything was neatly finished up. Couldn’t be more happy about the work and the result: 10/10 will recommend to friends and colleagues.

• Afspraken nakomen

Harde werkers en mooi resultaat

De gozers waren aardig en werkten hard. We zijn superblij met het resultaat. Zou het iedereen aanbevelen!

Good

They always gave me appropriate information.

• Would you recommend us? Yes
  • Advice & Expertise
  • Fulfill arrangements/appointments

Heel fijn om in zo’n korte tijd een aanbouw te hebben staan

Goede service, deskundig, duidelijk merkbaar dat ze dit letterlijk aan de lopende band doen. Hierdoor hebben ze veel ervaring. Dit gaf vertrouwen.

• Afspraken nakomen

Het verkoop gesprek was zeer prettig en vrijwel alles is bespreekbaar. Het advies is deskundig, ze weten waar ze het over hebben. Het enige waar je wel echt op moet letten is dat alle extra werkzaamheden en bijzonderheden goed op papier worden gezet zodat daar achteraf geen misverstanden over kunnen ontstaan. Gebeurt dit toch dan wordt dit overigens wel direct goed opgelost!

TOPPERS! WETEN PRECIES WAAR ZE MEEBEZIG ZIJN

Super blij met de Prefabriek. Geen vraag leek te veel (en ik had er heel wat). Waren er aandachtspunten, dan werden ze opgelost! Vriendelijke gast, die rustig hun din deden. Echte toppers.

Goed en ontzorgend

Deskundig van start tot finish

• Afspraken nakomen

Binnen 4 dagen een heel nieuw huis.

zo voelt het. Snel, vakkundig, netjes en efficiënt. De jongens van de pre fabriek hebben in 4 dagen, zonder al te veel overlast, een prachtig resultaat geleverd. Alles was goed geregeld en georganiseerd en elke dag netjes achter gelaten.

Top service and expertise

Great extension and friendly service. From planning to execution very professional. Communication was also on top at any time.

Geweldig!

Super behulpzaam bij moeilijke buren, super nette aanbouw. Veel mogelijkheden! Leuk dat we elke keer warm werden verwelkomt op de bouwlocatie. Voelt als kind aan huis!

• Afspraken nakomen

Een aanbouw in drie dagen

Alles gefixt in drie dagen. Vriendelijk personeel en vakwerk

• Afspraken nakomen

Zeer vakkkundige mensen die goed mee denken

Zie bovenstaand

• Afspraken nakomen

Prachtige uitbouw door professionele team

Wij zijn ontzettend blij met het werk dat De Prefabriek heeft geleverd voor de uitbouw van ons huis. Vanaf het allereerste contact tot aan de voltooiing van het project, was hun professionaliteit en vakmanschap uitmuntend. Het team was zeer deskundig en behulpzaam gedurende het hele proces. Ze luisterden aandachtig naar onze wensen en zorgen en werkten nauw met ons samen om ervoor te zorgen dat het eindresultaat precies was wat wij voor ogen hadden. De kwaliteit van het vakmanschap was ongeëvenaard. De uitbouw was niet alleen prachtig ontworpen maar ook stevig gebouwd met oog voor detail. Wij zijn onder de indruk van de aandacht voor kwaliteit en het streven naar perfectie dat het team heeft laten zien. Daarnaast was het team van De Prefabriek uiterst professioneel en punctueel. Ze hielden zich aan de afgesproken deadlines en het project werd voltooid binnen het vooraf besproken budget. Kortom ik kan De Prefbriek niet genoeg aanbevelen voor hun uitstekende werk. Als je op zoek bent naar een betrouwbaar en professioneel uitbouw bedrijf zoek dan niet verder. De Prefabriek is de juiste keuze. Mvg Ludvie Mailuhu & Jessica klik

• Afspraken nakomen

Top en helemaal volgens verwachting

Fijn dat de rest van het huis helemaal leefbaar blijft. Snelle en nauwkeurige plaatsing. Extra service door het in de wand plaatsen van de airco leidingen, super!

Goed. Topaanbouw.

Goed werk. Mooie aanbouw. Misverstand over hoogte keuken raam, maar dat is opgelost. Nazorgpunten worden opgepakt. Ongelofelijk dat de aanbouw in 5 dagen staat.

Prachtige uitbouw, top service

Ondanks wat probleempjes in het proces een fantastisch product met een zeer flexibel en deskundig team. Ook kleine schades bij buren zijn zonder tussenkomst van ons als klant netjes opgelost

• Afspraken nakomen

Netjes gewerkt en aanbouw volgens de afspraak gemaakt

Duidelijke communicatie, alles volgens planning geleverd.

Superrr!

Alles super goed verlopen en volgens planning. Oplevering was een spectaculaire show waar je voor kan gaan zitten met een bak popcorn. De Prefabriek doet waar ze goed in zijn. Erg blij mee.

Scharenburg 5

1046BA Amsterdam

020 33 17 470

Over De Prefabriek

Thuis is de plek waar je optimaal wilt genieten. Een groter huis draagt daar aan bij, want het betekent meer ruimte en dus meer comfort. Wij vinden dat dit voor zoveel mogelijk mensen binnen handbereik moet liggen. Vanuit deze gedachtegang is de Prefabriek ontstaan. Door de jaren heen hebben wij bouwoplossingen bedacht die jou helpen snel en voordelig je huis uit te bouwen. En het ontwerp heb je letterlijk zelf in de hand. Met onze eenvoudig te gebruiken online configurator ontwerp je stap voor stap jouw ideale plaatje. Daarbij krijg je direct inzicht in de kosten, wel zo prettig. Transparantie is voor ons essentieel, zowel qua kosten als qua werkwijze. Zodat er achteraf geen ongewenste verrassingen zijn. Uiteindelijk draait alles om kwaliteit. Doordat wij al onze bouwoplossingen van A tot Z zelf uitvoeren in onze eigen werkplaats, houden we de complete regie en kunnen we die hoogste kwaliteit garanderen. Niet voor niets zijn we aangesloten bij Bouwend Nederland en mogen we dat keurmerk voeren. Maar uiteindelijk draait het om de ervaring van jou als klant en wat we opleveren. Onze meer dan 650+ succesvol afgeronde projecten laten zien dat we daar in slagen. Geen borstklopperij, maar het maakt ons wel trots.