Wij zijn tevreden met de service en de professionalisme van PreFabriek medewerkers Het werk is netjes gedaan met care. The planning tont een voorbereiding en ook flexibilitijd voor eventuele aanpassing . Vell kennis van de zaak waar echt prettig is en zorg voor een hoog afwerking en kwalitijd

Spectaculair

Snel uitgevoerde werkzaamheden en een hele huiskamer erbij in 5 dagen. Goede kwaliteit, hardwerkende mannen. Spectaculaire ervaring voor de hele straat . Aandachtspunt op het gebied van klant beter voorbereiden/informeren over stof, 2 dagen open huis en het zelf moeten aanschaffen van een stuckloper. Goede bereikbaarheid aannemer en dagelijkse overleg momenten. Meedenken en mogelijkheden tot aanpassingen.

• Afspraken nakomen

Mooie professionele aanbouw geplaatst door ervaren werknemers

Super mooie aanbouw in 5 dagen geplaatst. Goede planning en gegaan volgens plan. Goede communicatie tussen klant\prefabriek. Kevin heeft bij ons het voortouw genomen. Hij weet precies wat te doen en niets is teveel gevraagd voor hem. Kan op een hoog werktempo werken en levert kwaliteit. Super fijne communicatie en mooi werk geleverd. Kort samengevat; super.

• Afspraken nakomen

Service gericht en prettige dienstverlening

Wij zijn enorm blij met de dienst die prefabriek voor ons heeft geleverd, het is een prachtige bedrijf met enorm behulpzaam en vaktechnische personeel, ons dank is enorm net als onze woonkamer. Met Hartelijke dank team pre fabriek! Rebecca & Angelo Breda

• Afspraken nakomen

Vakkundige mensen, weten wat ze doen maar de tijdsdruk voor opbouw was te hoog

Een deskundig en vriendelijk team over de vloer gehad de afgelopen dagen die keihard hebben gewerkt met de nodige uitdagingen zoals o.a. het zeer slechte weer. Ook het feit dat wij een special opbouw hadden bracht onverwachte uitdagingen die tijdrovend waren. De laatste dag bracht dit een enorme druk met zich mee en die hebben wij als bewoners gevoeld. 5 dagen was echt tekort voor deze klus, ondanks de 200% inzet. De laatste puntjes moeten nog op de i worden gezet om e.e.a. goed af te werken en recht te zetten (figuurlijk) en dat zal het nazorg team doen. Daar hebben wij zeker vertrouwen in. Dus wordt vervolgd maar echt een top team. Zet afspraken nakomen dus op goed ;)

• Afspraken nakomen

Zeer fijn bedrijf, professioneel en meedenkend

Fijn bedrijf om mee te werken. Vakkundig personeel dat hard werkt en goed werk aflevert. Wij hadden helaas de pech dat tijdens het transport het kozijn met de ramen en deuren uit de aanbouw is gewaaid. De PreFabriek heeft dezelfde dag nog een nieuwe besteld. Ik denk dat als het kozijn beter was bevestigd of wanneer de achterkant van de aanbouw was dichtgemaakt dat dit voorkomen had kunnen worden. Dit was echter de eerste keer dat zoiets bij hun is gebeurd en is natuurlijk vooral overmacht.

Snel, netjes en professioneel

Er wordt snel en netjes gewerkt. Altijd mogelijk om zaken te bespreken.

Super!

Het is heel prettig samenwerken met Prefabriek! Het samenstellen van de uitbouw, het contact tussendoor en het werk bij ons thuis. Werken snel en je hebt oprecht binnen 5 dagen een compleet ander huis met de ruimte erbij.

• Afspraken nakomen

Top mensen en top kwaliteit

Vriendelijke, netjes, wij hebben heel goede ervaringen met de team

• Afspraken nakomen

De monteurs Paul en Robin hebben keihard hun best gedaan om de zaken mooi en netjes af te leveren. Ben zeer tevreden.

• Afspraken nakomen

Zeer professioneel, fantastische aanbouw

Prachtige aanbouw geleverd, goed contact en mooi werk.

• Afspraken nakomen

Pretty fast work and responsive interaction

The interaction with workers were pretty good clear. Delivery was on time and done in quality. Was open to suggestions from start to end

Tevreden

Er wordt strak volgens de planning gewerkt. In 5 dagen klaar. Nazorg was goed. Aardige personeel.

Fantastische uitbouw, top personeel

Nagekomen wat er is beloofd. Top communicatie, zowel in het voortraject als in de week van plaatsen. Eindresultaat is prachtig

• Afspraken nakomen

Top,super gasten en hele harde werkers

Alles is super verlopen denken overal aan mee ,geen vraag is te veel en voor alles is er een oplossing,,1 woord super!!!top werk geleverd.

Prachtig resultaat

Het eindresultaat is prachtig! In het proces had de communicatie wat beter gekund, een oude bouwtekening gebruikt waardoor aantal zaken niet kloppen. Maar het lijkt erop dat men dit uiteindelijk gaat oplossen. Verder erg fijn dat iedereen heeft meegedacht bij het ontwerp.

Soepel, klantvriendelijk en professioneel

We zouden iedereen die een aanbouw wilt dit aanraden om gebruik te maken van het prefab concept en van prefabriek als leverancier. We zijn erg tevreden over de informatievoorziening van tevoren, tijdens en ten tijde van oplevering. Het team wat de aanbouw kwam plaatsen is overduidelijk ervaren en zijn zeer klantgericht mbt het beantwoorden van vragen en het meedenken in oplossingen van kleine esthetische behoeftes.

• Afspraken nakomen

Uitstekende service en enorm oplossingsgericht

Prefabriek komt afspraken na, denkt in oplossingen en ontzorgden ons over het gehele traject. Zelfs problemen die zij niet hebben veroorzaakt losten ze voor ons op!

Verwachtingen overtroffen!

Mannen van de prefabriek knap werk geleverd. Heel blij met onze uitbouw.

Top!

Super gedaan door de mannen van de pre-fabriek. Vakkundig, professioneel en erg tevreden met het resultaat, top!

Snel en vakkundig

Snel en vakkundig

Blij met aanbouw

Prettige communicatie en snel schakelen. Denken in oplossingen mee met de klant. Grootste voordeel is dat je niet paar maanden in een bouwval hoeft te zitten, maar stond er binnen no time. Als verbeterpunten vinden we dat de communicatie over planning in de bouwweek beter had gekund en ook de verwachting rondom de kosten van de schroefpalen. Dat werd 15 meter per paal ipv 5 meter en dat voor vier palen en dat loopt enorm in de kosten. Hier hadden we voorafgaand wel betere informatieverschaffing of verwachtingsmanagement over willen hebben. Bv wat is voor ons realistisch, zodat we hierin betere beslissingen kunnen maken. Dus die wil ik wel echt meegeven. Al met al zouden we het wel aan anderen aanbevelen vanwege bovenstaand genoemde voordelen. Dank aan de harde werkers.

Waanzinnig bedrijf

Van begin tot einde mega tevreden over de prefabriek. Communicatie, begeleiding en oplevering allemaal top. Daarnaast ook gewoon hele fijne gasten om mee te werken.

Zeer netjes en professioneel

Vanaf het eerste gesprek al een heel fijne ervaring. Eigenlijk is alles mogelijk wat we maar wilden. Ook de plaatsing zelf is zeer goed verlopen. Vakkundige vaklui en alles ging in overleg. Was zeer fijn. Plaatsing ging sneller dan gepland en alles gis goed verlopen. Er kwamen ook andere teams om elkaars werk te beoordelen, zodat zekerweten alles goed was. We zijn heel blij met de uitbouw en hoe de heren het hebben achter gelaten.

• Afspraken nakomen

Nog beter dan ik me had kunnen voorstellen, op alle vlakken

Op zoek naar een aanbouw was ik naar meerdere partijen gegaan. Na kort wikken en wegen ben ik vol overtuiging voor de Prefabriek gegaan. Het gemak van het samenstellen via de online tool, de keuzemogelijkheden van de aanbouw, het kunnen zien van wat ze gemaakt hebben voor anderen (in de fabriek) om vertrouwen te krijgen en een feeling te krijgen, de extra opties die ze leveren zoals vloerverwarming en extra stucwerk, en de zekerheid van op tijd leveren, zijn allemaal enorme pluspunten. En natuurlijk de mooie en vaste prijs zonder grote verrassingen. Kortom veel zekerheid en knap vakwerk. Daarnaast was de klantenservice enorm behulpzaam en snel met hulp om dit alles tot een goed project te maken. De aanbouw staat nu, en het is echt geweldig was ze hebben neergezet. En alle afspraken zijn nagekomen. Ik beveel de Prefabriek zeker aan!

Scharenburg 5

1046BA Amsterdam

020 33 17 470

Over De Prefabriek

Thuis is de plek waar je optimaal wilt genieten. Een groter huis draagt daar aan bij, want het betekent meer ruimte en dus meer comfort. Wij vinden dat dit voor zoveel mogelijk mensen binnen handbereik moet liggen. Vanuit deze gedachtegang is de Prefabriek ontstaan. Door de jaren heen hebben wij bouwoplossingen bedacht die jou helpen snel en voordelig je huis uit te bouwen. En het ontwerp heb je letterlijk zelf in de hand. Met onze eenvoudig te gebruiken online configurator ontwerp je stap voor stap jouw ideale plaatje. Daarbij krijg je direct inzicht in de kosten, wel zo prettig. Transparantie is voor ons essentieel, zowel qua kosten als qua werkwijze. Zodat er achteraf geen ongewenste verrassingen zijn. Uiteindelijk draait alles om kwaliteit. Doordat wij al onze bouwoplossingen van A tot Z zelf uitvoeren in onze eigen werkplaats, houden we de complete regie en kunnen we die hoogste kwaliteit garanderen. Niet voor niets zijn we aangesloten bij Bouwend Nederland en mogen we dat keurmerk voeren. Maar uiteindelijk draait het om de ervaring van jou als klant en wat we opleveren. Onze meer dan 650+ succesvol afgeronde projecten laten zien dat we daar in slagen. Geen borstklopperij, maar het maakt ons wel trots.