Super snel in 4,5 dag een uitbouw.

Het ging allemaal super snel, en zo schoon mogelijk gehouden. Ze beantwoorden alle vragen.

• Afspraken nakomen

Mooie uitbouw, erg blij mee

Nette snelle plaatsing van de uitbouw waardoor ons paleis snel verder afgebouwd kan worden.

Vanaf planning tot oplevering;TOP !11

Deze week een uitbouw geplaatst en het was in een woord TOP!1 Zeer kundige, aardige, snelwerkende vaklui. Super aardig en gedreven. Ze verstaan hun vak. Dit bedrijf is een echte aanrader.

Toppers van de prefabriek

Ondanks de tegenvaller van een dikke betonnen buitenmuur is het toch gelukt in 5 dagen. Het weer zat gelukkig mee. Heel veel bekijks in de straat bij het hijsen en de handhavers ook nog ff tevreden gesteld haha Al met al zeer tevreden. Al die gasten gaan ook goed met elkaar om, leuk om te zien. Ga zo door mannen!1

Extension Nice

Kevin hé is Nice man,hé did goed job. The extension is pretty good, but only probleem with water on roof. Please help me fix it.

• Afspraken nakomen

Better planning and measurement was needed

Not happy with the lack of precise measurements and planning. We were told things in person but it was not clearly stated and forgotten later on. Measurements didn’t seem to be done with care as there were a lot of issues to be found only after installation. The teams sent to install the prefabriek did as good of a job they could with the time they had, we are happy with their work and efforts. Overall we are happy, provided the remaining issues are resolved in the coming weeks

• Would you recommend us? Yes
  • Advice & Expertise
  • Fulfill arrangements/appointments

Supersnel top vakmanschap

Het kost wat, maar je krijgt er een kant en klare aanbouw voor terug. Je wint er ontzettend veel tijd mee, omdat die proffesionels het werk binnen 5 dagen plaatsen. Hele aardige professionals! Er wordt duidelijk gecommuniceerd door DE PREFABRIEK. Het is fascinerend hoe zo’n aanbouw met een hijskraan wordt geplaatst in je tuin. Mijn buren vonden het geweldig. Ik zou er zo weer voor kiezen. Ik denk dat ik er heel erg van zal genieten. Aanrader!

• Afspraken nakomen

Goede en persoonlijke begeleiding en een prachtige aanbouw

Van het begin tot het eind word je als klant meegenomen in het proces en elke vraag die in je opkomt kan je laagdrempelig stellen. De installatie en het resultaat zijn prachtig. Een klein punt van aandacht is de communicatie. Voor ons als je als klant niet weet hoe een proces gaat is het soms niet helemaal duidelijk wanneer wat gaat gebeuren. Zo is het maken van de aanbouw gedaan in 5 dagen maár het heien en de stukadoor plus schilder komen erna. Logisch als je achteraf al het werk ziet maar voorafgaand nog niet duidelijk. Zo ook de afmetingen van de aanbouw. Als klant hadden het over de vloermaat en jullie over de totale maat. Kleine punten die voor meer duidelijkheid zorgen.

• Afspraken nakomen

Geweldig en super blij mee

Dat dit zou kunnen en mogelijk is in paar dagen hebben wij ervaren en we zijn super blij met deze bedrijf (DE FABRIEK) en haar fijne, professionele hardwerkende mensen en gezelligheid op ze tijd. Bedankt namens ons

• Afspraken nakomen

Superblij met onze uitbouw, zowel het proces als het eindresultaat!

Erg fijne ervaring om onze uitbouw te laten plaatsen door de Prefabriek. Heldere communicatie met het kantoor en de jongens tijdens de plaatsing.

Top!

Hele prettige ervaring! Mooi eindresultaat

Een zorgeloze uitbouw !

Super service, fijne mensen die heel hard werken. Top.

Fantastische ervaring!

Een uitbouw in 5 dagen en dat is ook echt waar. Alles via planning verlopen en met tegenslag wordt het werk afgemaakt.

• Afspraken nakomen

all went well, delivered as it committed.

I have prefabriek helped me last week of August this year. there are 3 guys here working on the site. and 2 supervisors also coming at the site. everything went smooth. it is indeed delivered everything what they promised in 5 days. I have a bathroom to add. so the next week and week after, i have all different guys coming to do the work, including stukwerk, tiler, electrician, plumber, and kitter. all went well. I am very happy it has been delivered as I asked for. except the plumber who incidently break our gas pipe when he was installing the hot water pipe, it was a nightmare. as he has to replaced our original koper gas pipe to the new plastic gas pipe. this should not happen, it becomes really unprofessional. except this, I should say, all good.

Geweldig gedaan!!

Op maandag beginnen en op vrijdag een hele mooie aanbouw aan je huis! Klaar voor de stuc en de vloer. Dit is echt geweldig dat het zo snel kan. We zijn heel tevreden over deze week! Echt een aanrader!!!

• Afspraken nakomen

Geweldige succesvolle week met schitterend resultaat

Het team bestaat uit gezellige hardwerkende jongens die deze week een schitterende aanbouw met meerwerk hebben geleverd. De jongens waren behulpzaam, meedenkend en hebben ondanks het weer het werk goed uitgevoerd. Bedankt mannen en succes met jullie schitterend bedrijf.

• Afspraken nakomen

Wij zijn tevreden met de service en de professionalisme van PreFabriek medewerkers Het werk is netjes gedaan met care. The planning tont een voorbereiding en ook flexibilitijd voor eventuele aanpassing . Vell kennis van de zaak waar echt prettig is en zorg voor een hoog afwerking en kwalitijd

Spectaculair

Snel uitgevoerde werkzaamheden en een hele huiskamer erbij in 5 dagen. Goede kwaliteit, hardwerkende mannen. Spectaculaire ervaring voor de hele straat . Aandachtspunt op het gebied van klant beter voorbereiden/informeren over stof, 2 dagen open huis en het zelf moeten aanschaffen van een stuckloper. Goede bereikbaarheid aannemer en dagelijkse overleg momenten. Meedenken en mogelijkheden tot aanpassingen.

• Afspraken nakomen

Mooie professionele aanbouw geplaatst door ervaren werknemers

Super mooie aanbouw in 5 dagen geplaatst. Goede planning en gegaan volgens plan. Goede communicatie tussen klant\prefabriek. Kevin heeft bij ons het voortouw genomen. Hij weet precies wat te doen en niets is teveel gevraagd voor hem. Kan op een hoog werktempo werken en levert kwaliteit. Super fijne communicatie en mooi werk geleverd. Kort samengevat; super.

• Afspraken nakomen

Service gericht en prettige dienstverlening

Wij zijn enorm blij met de dienst die prefabriek voor ons heeft geleverd, het is een prachtige bedrijf met enorm behulpzaam en vaktechnische personeel, ons dank is enorm net als onze woonkamer. Met Hartelijke dank team pre fabriek! Rebecca & Angelo Breda

• Afspraken nakomen

Vakkundige mensen, weten wat ze doen maar de tijdsdruk voor opbouw was te hoog

Een deskundig en vriendelijk team over de vloer gehad de afgelopen dagen die keihard hebben gewerkt met de nodige uitdagingen zoals o.a. het zeer slechte weer. Ook het feit dat wij een special opbouw hadden bracht onverwachte uitdagingen die tijdrovend waren. De laatste dag bracht dit een enorme druk met zich mee en die hebben wij als bewoners gevoeld. 5 dagen was echt tekort voor deze klus, ondanks de 200% inzet. De laatste puntjes moeten nog op de i worden gezet om e.e.a. goed af te werken en recht te zetten (figuurlijk) en dat zal het nazorg team doen. Daar hebben wij zeker vertrouwen in. Dus wordt vervolgd maar echt een top team. Zet afspraken nakomen dus op goed ;)

• Afspraken nakomen

Zeer fijn bedrijf, professioneel en meedenkend

Fijn bedrijf om mee te werken. Vakkundig personeel dat hard werkt en goed werk aflevert. Wij hadden helaas de pech dat tijdens het transport het kozijn met de ramen en deuren uit de aanbouw is gewaaid. De PreFabriek heeft dezelfde dag nog een nieuwe besteld. Ik denk dat als het kozijn beter was bevestigd of wanneer de achterkant van de aanbouw was dichtgemaakt dat dit voorkomen had kunnen worden. Dit was echter de eerste keer dat zoiets bij hun is gebeurd en is natuurlijk vooral overmacht.

Snel, netjes en professioneel

Er wordt snel en netjes gewerkt. Altijd mogelijk om zaken te bespreken.

Super!

Het is heel prettig samenwerken met Prefabriek! Het samenstellen van de uitbouw, het contact tussendoor en het werk bij ons thuis. Werken snel en je hebt oprecht binnen 5 dagen een compleet ander huis met de ruimte erbij.

• Afspraken nakomen

Top mensen en top kwaliteit

Vriendelijke, netjes, wij hebben heel goede ervaringen met de team

Scharenburg 5

1046BA Amsterdam

020 33 17 470

Over De Prefabriek

Thuis is de plek waar je optimaal wilt genieten. Een groter huis draagt daar aan bij, want het betekent meer ruimte en dus meer comfort. Wij vinden dat dit voor zoveel mogelijk mensen binnen handbereik moet liggen. Vanuit deze gedachtegang is de Prefabriek ontstaan. Door de jaren heen hebben wij bouwoplossingen bedacht die jou helpen snel en voordelig je huis uit te bouwen. En het ontwerp heb je letterlijk zelf in de hand. Met onze eenvoudig te gebruiken online configurator ontwerp je stap voor stap jouw ideale plaatje. Daarbij krijg je direct inzicht in de kosten, wel zo prettig. Transparantie is voor ons essentieel, zowel qua kosten als qua werkwijze. Zodat er achteraf geen ongewenste verrassingen zijn. Uiteindelijk draait alles om kwaliteit. Doordat wij al onze bouwoplossingen van A tot Z zelf uitvoeren in onze eigen werkplaats, houden we de complete regie en kunnen we die hoogste kwaliteit garanderen. Niet voor niets zijn we aangesloten bij Bouwend Nederland en mogen we dat keurmerk voeren. Maar uiteindelijk draait het om de ervaring van jou als klant en wat we opleveren. Onze meer dan 650+ succesvol afgeronde projecten laten zien dat we daar in slagen. Geen borstklopperij, maar het maakt ons wel trots.