Top ervaring en ontzettend blij met het resultaat

Erg fijne samenwerking, goede communicatie, en vooral kundige en hardwerkend team op locatie. Er wordt goed meegedacht en geadviseerd. We zijn ontzettend blij met het eindresultaat!

Goede ervaring

Mooie uitbouw geplaatst, proces en communicatie verliepen soepel. Veel dank!

Snel en vakkundig

Snel binnen 5 dagen klaar en goede jongens

Snel en efficiënt

• Afspraken nakomen

Top geregeld en fijne samenwerking!

Top geregeld en fijne samenwerking!

• Afspraken nakomen

Goed bereikbaar. Goed benaderbaar.

Fijne rondleiding gehad. Snelle reacties op onze vragen. Plaatsweek was ook erg goed bevallen. Leuke mannen.

• Afspraken nakomen

Prima geregeld top service!

Binnen 5 dagen stond de uitbouw, top service. Dank Vincent en Michel voor de goede service. Zeker aanrader!

• Afspraken nakomen

Mega harde werkers - super mooi werk!

Mannen hebben heel hard gewerkt en we zijn mega blij met het resultaat! 10/10

• Afspraken nakomen

Vriendelijk personeel keurig op tijd en alles bespreekbaar

Alles is bespreekbaar en een oplossing voor, tijden die afgesproken zijn worden aangehouden.

• Afspraken nakomen

Ongelofelijk wat ze in een week gedaan krijgen

Er was wat vertraging door wat tegenslag maar door het harde werk van de mannen is het toch nog binnen een week af gekomen. Blij verrast met het eindresultaat.

Vakkundige en vriendelijke mannen

Het was een drukke week, waarbij de ploeg hard gewerkt heeft om een mooi resultaat neer te zetten. Ze waren professioneel en vakkundig. Wat ook als prettig werd ervaren, was dat er 1 aanspreekpunt is voor ons als klant en de manier van meedenken met de beste bedoelingen.

Fabuloso

They were very Nice , on time and the job was very well done and puntual to the date and time. I would-be work with them in the future for sure Thanks Shelley Fox Reed

• Would you recommend us? Yes
  • Advice & Expertise
  • Fulfill arrangements/appointments

Deze professionele en aardige gasten hebben in een week een prachtige uitbouw neergezet!

De communicatie met Vincent en Michel van de plaatsploeg liep vanaf het begin soepel en konden altijd aankomen met onze wensen. Het voortraject verliep niet 100% vlekkeloos, maar we zijn samen tot een oplossing gekomen waar iedereen blij mee is.

• Afspraken nakomen

Super, zeer aan te raden

Ze hebben bij ons een aanbouw en een bijgebouw geplaatst, hele ervaring maar door de mannen van de prefabriek super verlopen. Geven goed uitleg en geen vraag is te gek. Je ziet dat het team goed op elkaar ingespeeld is en in mogelijkheden denken. Super aardige mannen allemaal en een top team om over de vloer te hebben. Wij raden prefabriek zeer aan!

• Afspraken nakomen

Ik heb de mensen als zeer professioneel ervaren.

Yorbin en edson zijn bij ons bezig geweest. Beide hebben zeer professioneel gewerkt en waren fijn in de communicatie. Alles verliep ontzettend vlot, zonder complicaties. Ter plekken dachten ze mee in oplossingen om alles te realiseren naar onze wens. Ik ben ontzettend tevreden met deze samenwerking !

Geweldig werk afgeleverd!

Helemaal ontzorgd, vriendelijk en behulpzaam, meedenkend personeel. Werken hard . Helemaal tevreden met onze aanbouw! Aanrader!

Geweldig, een uniek project

Prima service en naar wens opgeleverd.

• Afspraken nakomen

Supersnel, netjes, professioneel en erg gezellig

Yorbin en Edson zijn echt vakmensen. Elke dag dag vol goede moed aanwezig, alle vragen worden beantwoord, zelfs als deze door nieuwsgierige buurmannen worden gesteld. In één zin, echt een topervaring om dit zo mee te maken. Het hijsen van de uitbouw was voor de hele buurt een geweldige ervaring! Alles van a tot z goed geregeld, goed meegedacht en zoals gezegd erg prettige mensen om mee te werken. Wij kunnen het iedereen aan raden.

• Afspraken nakomen

Snel geplaatst en fijn contact

Goed contact met de werkploeg en aanspreekpunt. Er werd netjes gewerkt.

• Afspraken nakomen

Very professionele and clean job.

Very satisfied with their work and all the clarification About their werk in very details appreciëren

• Would you recommend us? Yes
  • Advice & Expertise
  • Fulfill arrangements/appointments

Super geregeld

Professioneel en vakkundig geplaatst !

• Afspraken nakomen

Fijne samenwerking en goed geplaatst

Een fijne partij die van begin tot eind in alles meedenkt. Klein probleempje met de gevelbekleding maar dat wordt netjes opgelost als het goed is. Het plaatsen en afwerken door Paul en Yoeri ook goed geregeld en communicatie met hen was ook erg prettig en leveren goed werk. De 1 dag meegelopen stagiair was iets minder gemotiveerd.

Het was prima

Er is goed af te stemmen met iedereen

Wat is het prachtig

Het was een zware week, met veel tegenslagen. Maar de mannen van regio 2 waren echte toppers. Ze bleven behulpzaam en meedenkend. Het resultaat is prachtig!

Scharenburg 5

1046BA Amsterdam

020 33 17 470

Over De Prefabriek

Thuis is de plek waar je optimaal wilt genieten. Een groter huis draagt daar aan bij, want het betekent meer ruimte en dus meer comfort. Wij vinden dat dit voor zoveel mogelijk mensen binnen handbereik moet liggen. Vanuit deze gedachtegang is de Prefabriek ontstaan. Door de jaren heen hebben wij bouwoplossingen bedacht die jou helpen snel en voordelig je huis uit te bouwen. En het ontwerp heb je letterlijk zelf in de hand. Met onze eenvoudig te gebruiken online configurator ontwerp je stap voor stap jouw ideale plaatje. Daarbij krijg je direct inzicht in de kosten, wel zo prettig. Transparantie is voor ons essentieel, zowel qua kosten als qua werkwijze. Zodat er achteraf geen ongewenste verrassingen zijn. Uiteindelijk draait alles om kwaliteit. Doordat wij al onze bouwoplossingen van A tot Z zelf uitvoeren in onze eigen werkplaats, houden we de complete regie en kunnen we die hoogste kwaliteit garanderen. Niet voor niets zijn we aangesloten bij Bouwend Nederland en mogen we dat keurmerk voeren. Maar uiteindelijk draait het om de ervaring van jou als klant en wat we opleveren. Onze meer dan 650+ succesvol afgeronde projecten laten zien dat we daar in slagen. Geen borstklopperij, maar het maakt ons wel trots.