Grandioos!!

Na een goede voorbereiding en uitvoering kunnen we niks anders zeggen dat de heren van de pre-fabriek zeer vakkundig en secuur te werk gaan.van ontwerp tot oplevering een zeer positieve ervaring.

Deskundig en snel

Fijn contact gehad gedurende het hele traject. Flexibel, meedenkend en geduldig. Iedereen was zeer betrokken en deskundig. Echt teamwork!

• Afspraken nakomen

Compleet met verstand van zaken

Super uitleg aan de voorkant, bij vertraging van de start wellicht 1 extra afspraak handig voor dubbelcheck.

Deskundig

De plaatsing en afhandeling van de aanbouw was goed verzorgd. Als je wat anders zou willen zien kon je dit aangeven aan de jongens die aan het werk waren. Nogmaals goed verzorgd.

• Afspraken nakomen

Deskundig advies, communicatie kon op enkele punten duidelijker. Bijvoorbeeld duidelijk aangeven dat er meestal alleen een zeil gebruikt wordt om de achtergevel af te dekken. Hardwerkend team voor 5 dagen hier aan het werk gehad die altijd denken in oplossingen.

• Afspraken nakomen

Geweldig, vanaf de offerte tot oplevering

Vakkundig personeel, fijn meedenkend. Alles is vlekkeloos verlopen.

• Afspraken nakomen

Erg tevreden met de mooie aanbouw en goede service

Erg tevreden met de mooie aanbouw. Prettig en deskundig personeel. Snelle service.

• Afspraken nakomen

Mooi resultaat, lekker snel en een goed op elkaar ingespeeld team!

Onze verwachtingen zijn uitgekomen. We zijn blij met onze extra ruimte en zadeldak! Heerlijk. We misten wat pro-actieve afstemming in de weken ervoor. Jammer dat bepaalde service niet geboden werd zoals brioplaten leggen voor vloerverwarming. Hierdoor moesten wij met meer partijen schakelen. Zou mooie toevoeging zijn aan de service. Het team op de werkvloer was meer dan top! Wat een inzet met oog voor de klant en gezelligheid! Thumbs up!

• Afspraken nakomen

Geweldig en komen afspraken na.

Prettige werkers bij ons thuis , werken schoon en netjes.

Heel tevreden

Prima, gezellige mensen en goed advies over vervolg.

• Afspraken nakomen

Fijne deskundige service Snel en schoon opgeleverd. Binnen 4 dagen een heel nieuw huis!!

• Afspraken nakomen

Mooi werk geleverd en dat in 5 dagen!

• Afspraken nakomen

Super mooi resultaat en dat in 1 week!!

Goede service, fijne medewerkers, mooi resultaat en kleine aanpassingen werden direct opgepakt. Super fijn dat dit zo snel ging. Minder lang in de troep zitten was voor ons echt top. Ik zou dit iedereen aanraden.

Toppers in 1 woord

Heb het contact met de prefabriek .als zeer prettig ervaren .jong dynamisch bedrijf erg tevreden over de prefabriek uitbouw en personeel .ziet er goed uit netjes afgewerkt top

• Afspraken nakomen

Letterlijk alles was top. De medewerkers zijn de beste werkers die ik ooit over de vloer heb gehad!

Snelheid, deskundigheid, vriendelijkheid. Zetten net dat ene stapje extra voor optimale klanttevredenheid.

• Afspraken nakomen

Prachtige aanbouw; ze maken waar wat ze beloven!

Pluspunten: + mooie aanbouw , helemaal volgens afspraak + nette bouwvakkers waar je goed mee kan communiceren + zelfstandige vakmensen die precies weten waar ze mee bezig zijn +in gesprek vooraf goed meegedacht en geadviseerd over verhouding glas-muren etc. +telefonisch goed te bereiken + ook heel erg fijn; een hele transparante offerte-tool op de website waar de uiteindelijke prijs weinig vanaf week. Per onderdeel precies kunnen zien wat het kost. Minpunten: - Je moet even geduld hebben voor je aan de beurt bent, maar het is het wachten waard!

• Afspraken nakomen

Zeer netjes, alle afspraken keurig nagekomen.

Zeer tevreden, goede communicatie, houden zich aan alle afspraken.

• Afspraken nakomen

Kan ook in één woord. Geweldig!

Ongelofelijk wat er in een week gedaan kan worden. Fantastisch werk geleverd door het team. Wij zijn een meer dan tevreden klant. Alle dank gaat uit naar het team van de prefabriek!

• Afspraken nakomen

Probleemloze week met een prachtige uitbouw als resultaat

Een uitbouw in een week: ik kon het bijna niet geloven, maar het kan dus echt. Een crew van 3 man, allemaal even aardig en bekwaam, plaatsten zonder problemen in vijf dagen een schitterende aanbouw. Vrijdagmiddag werd alles schoon opgeleverd en konden wij genieten van ons grotere huis.

• Afspraken nakomen

Na 5 fijne dagen een mooie uitbouw.

Aardige en vakkundige jongens die meedenken. Wij zijn erg tevreden.

Snel en vakkundig

Aardige en vakkundige jongens. Komen met slimme oplossingen. Ze vertellen exact (als je het ze vraagt) waar ze mee bezig zijn en wat ze wanneer gaan doen. Ook doen ze extra dingen (uiteraard tegen betaling en als ze er tijd voor hebben). Blijven optimistisch ook al zit het ze tegen.

Helemaal onzorgt.

Een geweldig bedrijf met goed advies. De aanbouw wordt geleverd zoals afgesproken. Als er iets is wordt het opgelost. Team enthousiaste jonge mensen. Doen wat ze beloven. Geweldig dat je een aanbouw in 5 dagen geplaatst kan hebben. Alles klopt.

• Afspraken nakomen

Super tevreden over de geleverde aanbouw

Snel en deskundig team, daadwerkelijk binnen 5 dagen opgeleverd en helemaal naar wens. Vriendelijk personeel en kundige en harde werkers. Wij zijn heel erg tevreden. Bij vragen of opmerkingen wordt direct een antwoord of passende oplossing gezocht.

Zeer snel en vakkundig

Deskundig advies, strakker-landing en zelfs na 4 dagen al klaar!

Scharenburg 5

1046BA Amsterdam

020 33 17 470

Over De Prefabriek

Thuis is de plek waar je optimaal wilt genieten. Een groter huis draagt daar aan bij, want het betekent meer ruimte en dus meer comfort. Wij vinden dat dit voor zoveel mogelijk mensen binnen handbereik moet liggen. Vanuit deze gedachtegang is de Prefabriek ontstaan. Door de jaren heen hebben wij bouwoplossingen bedacht die jou helpen snel en voordelig je huis uit te bouwen. En het ontwerp heb je letterlijk zelf in de hand. Met onze eenvoudig te gebruiken online configurator ontwerp je stap voor stap jouw ideale plaatje. Daarbij krijg je direct inzicht in de kosten, wel zo prettig. Transparantie is voor ons essentieel, zowel qua kosten als qua werkwijze. Zodat er achteraf geen ongewenste verrassingen zijn. Uiteindelijk draait alles om kwaliteit. Doordat wij al onze bouwoplossingen van A tot Z zelf uitvoeren in onze eigen werkplaats, houden we de complete regie en kunnen we die hoogste kwaliteit garanderen. Niet voor niets zijn we aangesloten bij Bouwend Nederland en mogen we dat keurmerk voeren. Maar uiteindelijk draait het om de ervaring van jou als klant en wat we opleveren. Onze meer dan 650+ succesvol afgeronde projecten laten zien dat we daar in slagen. Geen borstklopperij, maar het maakt ons wel trots.