Top!

Aanbouw was binnen een week geplaatst. Fijne werklui en goed in overleg. Heel blij met onze keuze voor PreFabriek!

• Afspraken nakomen

Goed geregeld en netjes gewerkt

We zijn super geholpen en vanaf het begin kundig te woord gestaan. Bij vragen altijd direct antwoord en/of actie en een fantastisch eind resultaat. Samengevat een top ervaring!

Ben zeer tevreden

Veel aandacht voor de klant. Kon altijd mijn vragen stellen en deze werden altijd eerlijk beantwoord. Afspraken werden altijd nagekomen. Een bedrijf van: doen wat je zegt en zegt wat je doet.

Vakmensen !

Vanaf dag 1 goed advies, denken mee met de klant en werken hard om alles op tijd af te krijgen

• Afspraken nakomen

Uitstekende service, prima communicatie. Afspraak = afspraak!

Uitstekende service, prima communicatie. Afspraak = afspraak!

Fantastisch en met vakmanschap

Conform afspraken en geheel naar wens

Helemaal prima service!!

Vanaf begin tot eind helder en correct. Alles volgens afspraak en een gaaf proces om te zien gebeuren binnen 5 dagen.

Superfijne communicatie en afspraken

Wat een top partij. Heel ervaren, alle vragen worden in Jip en Janneke taal uitgelegd en niks is een probleem. Ook belangrijk; alle afspraken worden nagekomen. Kan deze partij echt alleen maar aanbevelen.

• Afspraken nakomen

Fantastisch traject van begin tot eind

Goed traject gehad van verkenning van de opties, offerte en aanloop naar de plaatsing toe, tot afronding op locatie. Onze aanbouw ziet er prachtig uit en we zijn blij met het harde werk, prettig contact en goede service.

• Afspraken nakomen

Prettige communicatie, mooi werk afgeleverd en zeer flexibel rondom de vergunningsaanvraag.

Vanaf het begin goede communicatie rondom de aanbouw, bouwtekeningen en tijdens de bouw week. Zeer mooi werk afgeleverd, waarbij het natuurlijk overal weinig tijd inneemt. Fijn dat een ander stuk met het stucwerk wordt meegenomen.

• Afspraken nakomen

They go way beyond what is required

Net een aanbouw laten plaatsen bij de prefabriek en wij zijn enorm te spreken over hoe alles geregeld werd. De aanbouw is ook echt in 5 dagen geplaatst. Daarnaast hebben ze zelfs tijd gemaakt om te helpen van het hertellen van al bestaande gebreken in het huis. Zeer efficient, netjes en ook erg duidelijk in de communicatie. Wij zijn tevreden en kunnen de prefabriek ook echt aanbevelen! :)

Fantastisch!

Ontzettend fijne ervaring. Duidelijk, meedenken in oplossingen en niks is teveel. Ook de plaats ploeg dacht veel mee en werkte keihard. Super!!

Super gave eindresultaat!

Hardwerkende heren die er alles aandoen om de uitbouw binnen 4 dagen af te ronden! Zelfs bizarre weersomstandigheden is voor hun geen probleem. Met als eindresultaat een geweldige uitbouw. Zeer tevreden

• Afspraken nakomen

Fijne ervaring en contact en heel netjes opgeleverd

• Afspraken nakomen

Zeer tevreden met het eindresultaat

Erg tevreden met het eindresultaat. Plezierig contact en vakkundige mensen, van begin tot eind. Ik zou de Prefabriek 100% aanbevelen.

Snel en netjes

Snelle en nette groep mensen.

Fantastic!

Got a nice 15m2 extension from Prefabriek. From ordering to placing everything went as per plan. Really friendly people and always willing to help. I can absolutely recommend their services to anyone planning to place an extension. They deliver what they promise and in 5 days!

• Afspraken nakomen

Zeer positief. Goed en deskundig. Erg blij met het resultaat.

• Afspraken nakomen

Goed advies, flexibel en net werk geleverd.

Tijdens het offertegesprek goed geadviseerd en tijdens de inmeet afspraak nog eens de wensen doorgenomen. Daar was het geen probleem om nog allerlei zaken te veranderen. Tijdens de plaatsing was er altijd tijd voor vragen en de uitbouw is netjes op tijd opgeleverd.

• Afspraken nakomen

Zeer tevreden van offerte tot en plaatsen

Goed advies over mogelijkheden mbt aanbouw, zijn alle afspraken nagekomen en goede communicatie. Voorbereidingen voor plaatsen en plaatsing zelf en afwerking perfect gedaan. Complimenten aan beide monteurs die de hele week hebben gewerkt op lokartikel. Uitbouw precies en netjes opgeleverd zoals op offerte. Zijn zeer blij met resultaat!!

Super georganiseerd

Top dat het in zo’n korte tijd kan. Fijne medewerkers. Goede communicatie en uitleg.

Top !!

Top !

LEUK personeel

Iets anders van de plaatsing verwacht. Personeel legde goed uit waarom het anders moet. Soms iets anders verwacht. Soms teleurgesteld dat iets toch op een andere manier gebeurt

• Afspraken nakomen

Veel en snel werk afgeleverd, slordig achter gelaten

De klus zelf werd snel gefixt, echter de professionaliteit kan iets beter. In de zin van spullen opruimen na een werkdag, vooral qua veiligheid zoals een balk met spijkers die recht omhoog stonden. Zorg er voor de veiligheid voor dat de spijkers of kromgeslagen zijn of nog beter dat de balk is afgevoerd. Er werd iedere dag goed doorgewerkt, ze waren niet altijd op tijd, maar zorgden er zelf voor dat hetgeen wat af moest komen ook echt af kwam. Communicatie met de klant verliep grotendeels soepel, met name na dag 1. Dit kan ook beter. Het zijn maar kleine puntjes, want verder is er uitermate snel en goed werk geleverd. Verder dik en dik tevreden, absolute aanrader! Wij zijn zeer content.

• Afspraken nakomen

Geweldig team, met hard werkende mensen.

Alles kan niets is te gek!

Scharenburg 5

1046BA Amsterdam

020 33 17 470

Over De Prefabriek

Thuis is de plek waar je optimaal wilt genieten. Een groter huis draagt daar aan bij, want het betekent meer ruimte en dus meer comfort. Wij vinden dat dit voor zoveel mogelijk mensen binnen handbereik moet liggen. Vanuit deze gedachtegang is de Prefabriek ontstaan. Door de jaren heen hebben wij bouwoplossingen bedacht die jou helpen snel en voordelig je huis uit te bouwen. En het ontwerp heb je letterlijk zelf in de hand. Met onze eenvoudig te gebruiken online configurator ontwerp je stap voor stap jouw ideale plaatje. Daarbij krijg je direct inzicht in de kosten, wel zo prettig. Transparantie is voor ons essentieel, zowel qua kosten als qua werkwijze. Zodat er achteraf geen ongewenste verrassingen zijn. Uiteindelijk draait alles om kwaliteit. Doordat wij al onze bouwoplossingen van A tot Z zelf uitvoeren in onze eigen werkplaats, houden we de complete regie en kunnen we die hoogste kwaliteit garanderen. Niet voor niets zijn we aangesloten bij Bouwend Nederland en mogen we dat keurmerk voeren. Maar uiteindelijk draait het om de ervaring van jou als klant en wat we opleveren. Onze meer dan 650+ succesvol afgeronde projecten laten zien dat we daar in slagen. Geen borstklopperij, maar het maakt ons wel trots.