Geweldig van begin tot eind!

Vooraf was alles heel duidelijk. In 5 dagen is echt alles gefixt zoals wij dit van tevoren met Rens hebben besproken. Tijdens het zetten 3 toppers die elke dag de aanbouw een stukje mooier maakten. Michel was er bijna dagelijks om te checken en de mannen te helpen. Fijn/goed contact gedurende de week. Kortom super!

Zeer prettig

Prettige omgang fijne jongens

Bazenwerk

De jongens waren vriendelijk en lieten me gedurende de hele week bijzonder voelen. Verder is er vakwerk uitgevoerd en het resultaat meesterlijk. Super netjes geweest in de bestaande woning. Top mannen.

• Afspraken nakomen

Ontzettend goede ervaring. De werkzaamheden zijn snel gegaan en fijn verlopen. Er werd goed uitgelegd wat ze gingen doen en namen ons stap voor stap mee in het proces.

Kwaliteit

PreFab Office -Top service, Mooie Showroom! PreFab Inmeetploeg -Zeer vakkundig PreFab Team -Proffesionals -Zeer vakkundig -Sociaal en behulpzaam -Je kan op ze bouwen, zeer blij mee!

• Afspraken nakomen

Super hard gewerkt, prachtige aanbouw geworden

Zelfs een aanbouw in 4 dagen ipv 5. De mannen van de Prefabriek hebben super hard gewerkt en een mooie aanbouw afgeleverd. Meedenkend, flexibel en fijn in de omgang.

• Afspraken nakomen

Super mooie aanbouw en heldere communicatie

Ik heb een hele mooie aanbouw in een paar dagen. Het team was supervriendelijk en heeft supermooie vakwerk afgeleverd.

• Afspraken nakomen

Van start tot finish een geweldige ervaring

Aan alles is gedacht. De mensen zijn allemaal vaklui en klantvriendelijk. De plaatsing en afwerking is top. Er werd constant meegedacht en hard gewerkt. We zijn superblij met onze nieuwe aanbouw, echt fantastisch.

• Afspraken nakomen

Mooi en netjes gewerkt met top vakmensen.

Gezellige vakmensen en alles op tijd afgerond. Zeker een aanrader om te kiezen voor deze partij.

Een geoliede machine

Bizar hoeveel werk er op deze manier in 1 week verzet wordt. We zijn heel tevreden, zowel over de uitbouw als over de medewerkers.

• Afspraken nakomen

Snel resultaat, met zo weinig mogelijk overlast

Het ging allemaal erg snel. Soms dacht je, hoe krijgen ze dit voor elkaar, maar dat was meer uit verbazing dan uit zorgen. Contact met de heren was prima, onderling was de communicatie soms wat bijzonder te noemen. Er was meer gesloopt dan in het gesprek was afgesproken en dit is keurig en professioneel opgelost.

Blij met de uitbouw!

Alles is volgens plan gegaan, goede communicatie en mooi afgewerkt.

• Afspraken nakomen

Goede plaatsingsweek gehad. Aardige jongens die prettig communiceren en elke ochtend met een grote glimlach weer door de voordeur lopen. Ze werken erg hard. Uitbouw is mooi. Op een aantal punten moet er nog opvolging of afwerking komen. Het eindoordeel kunnen we later pas geven.

• Afspraken nakomen

Goede service! Fijne werknemers!

Heel erg tevreden met de gasten die bij ons de aanbouw hebben geplaatst. Meedenkend en hielden ons goed op de hoogte van alles! Jongens hebben uitstekend werk geleverd en hadden geen moeite om mee te denken met onze problemen!

Onwijs gelukkiger geworden

Bijzonder dat in 5 dagen een complete uitbouw gerealiseerd is. We zijn zeer te vrede.

• Afspraken nakomen

Over het algemeen heel tevreden!

Voorafgaand wel veel dingen mis gegaan in communicatie (dakterras, heien, tuinkast weg etc). Ook in de afwerking (houten gevel) niet helemaal tevreden, maar het resultaat mag er zijn en de plaatsingsploeg heeft hard en netjes gewerkt!

Snel en professioneel

Het is echt heel tof dat er binnen 5 dagen 15 m2 aan je huis geplaatst wordt! De mannen weten wat ze doen en werken netjes. De communicatie verloopt goed en prettig.

Remco de Pijper

Fantastisch werk geleverd door een professionele en zeer aardige ploeg van de prefabriek. Zowel de communicatie als de uitvoering is vlekkeloos verlopen! Ik raad ze iedereen aan.

• Afspraken nakomen

Van begin tot eind prima gegaan

Aardig en toegankelijke vaklui, alles op tijd, prima spullen en alles goed geregeld, ondanks al het zware materieel dat de straat wordt ingereden.

• Afspraken nakomen

Top geregeld. Binnen 5 dagen extra ruimte.

Prima geregeld. Duidelijk wat er gaat gebeuren. Vakkundig team. Denken mee met de klant.

• Afspraken nakomen

Prima werk, maar ook aandachtspunten

- De jongens die de aanbouw plaatsen waren goed en oplossingsgericht. Denken mee. - Voorbereiding en inmeting kan beter. Zitten nu +-10 cm van de erfgrens. Zie mailcorrespondentie - Verhaal verkoop kan duidelijker. Toch wat verrassingen. Zie mailcorrespondenties.

Super!

Vakkundige mensen en weten wat ze doen. Problemen of dingen worden opgelost.

Helemaal top

Zeer professionele partij

• Afspraken nakomen

Hele fijne mensen en een super mooie aanbouw!

Wij zijn erg blij met onze nieuwe aanbouw! Fijne mensen die deze zijn komen zetten, binnen 3 dagen stond de aanbouw er!

Relax

Scharenburg 5

1046BA Amsterdam

020 33 17 470

Over De Prefabriek

Thuis is de plek waar je optimaal wilt genieten. Een groter huis draagt daar aan bij, want het betekent meer ruimte en dus meer comfort. Wij vinden dat dit voor zoveel mogelijk mensen binnen handbereik moet liggen. Vanuit deze gedachtegang is de Prefabriek ontstaan. Door de jaren heen hebben wij bouwoplossingen bedacht die jou helpen snel en voordelig je huis uit te bouwen. En het ontwerp heb je letterlijk zelf in de hand. Met onze eenvoudig te gebruiken online configurator ontwerp je stap voor stap jouw ideale plaatje. Daarbij krijg je direct inzicht in de kosten, wel zo prettig. Transparantie is voor ons essentieel, zowel qua kosten als qua werkwijze. Zodat er achteraf geen ongewenste verrassingen zijn. Uiteindelijk draait alles om kwaliteit. Doordat wij al onze bouwoplossingen van A tot Z zelf uitvoeren in onze eigen werkplaats, houden we de complete regie en kunnen we die hoogste kwaliteit garanderen. Niet voor niets zijn we aangesloten bij Bouwend Nederland en mogen we dat keurmerk voeren. Maar uiteindelijk draait het om de ervaring van jou als klant en wat we opleveren. Onze meer dan 650+ succesvol afgeronde projecten laten zien dat we daar in slagen. Geen borstklopperij, maar het maakt ons wel trots.