Heel erg tevreden

Harde werkers, professioneel, vriendelijk. Ook tevreden over de samenwerking met loodgieter en elektricien. Niets op aan te merken.

Prachtige uitbouw!

Wij zijn heel blij hoe de werkzaamheden zijn verlopen. Bijna geen stof in huis. Kevin en Dylan werken heel netjes. Kortom wij zijn heel blij met onze uitbouw!

• Afspraken nakomen

Super, fijne mensen en puik werk.

De Prefabriek denkt mee en zorgt voor een geruisloze aanbouw binnen 5 dagen. Onze buren stonden te filmen omdat ze het niet geloofde.

Beste investering ooit…

Geweldig gezellig team (Jesse, Roald en Coco), vakkundig en supertof.

• Afspraken nakomen

Prefab zorgt voor een stressvrije aanbouw

Geweldige team (Jesper & Anis die wil je hebben) die goed samen werkt en zorgt dat je een mooie aanbouw krijgt.

Goed, hard gewerkt.

Goed, er is hard gewerkt. Meegedacht in oplossingen.

• Afspraken nakomen

Goede communicatie en zeer netjes werk

Het team wat hier aanwezig was heeft keurig werk gedaan. Vanaf het eerste moment werd duidelijk gecommuniceerd. Wanneer iets niet helemaal was zoals afgesproken, werd er direct naar oplossingen gezocht.

• Afspraken nakomen

Wat een fijne samenwerking.

Vriendelijkheid vanaf het begin tot de oplevering. Netjes geholpen op kantoor. En de mannen in huis vakmannen. Bedankt voor onze nieuwe aanbouw!

• Afspraken nakomen

Very professional and speedy delivery

Overall really good experience with work you have done. Although few suggestions or rather scope for improvement in advice area. Inform clients more about technicalities of choices getting made. So that they can make informed decisions from the beginning rather than after a delivery. For example Personally two problems we faced. Central electric point should have had switch by default ideally but it isn’t there which is costly when bouw is delivered. Zonnenscherm advise could have been better right from the beginning.

• Would you recommend us? Yes
  • Advice & Expertise
  • Fulfill arrangements/appointments

Professioneel en snel

Goede communicatie en harde werkers en alles binnen 5 dagen.

Heel erg tevreden

We zijn heel tevreden over onze aanbouw. Perfect afgewerkt en supergoede service van het team bij ons thuis.

• Afspraken nakomen

Top service met een mooi resultaat !

Zojuist is onze gloednieuwe aanbouw geplaatst door de Prefabriek…en wat zijn we blij ! Het hele proces liep soepel door goede communicatie en echte vakmensen. Zeker een aanrader !

Top team!

Jeremy en Kiko hebben keihard gewerkt! En super vriendelijk en behulpzaam!

Efficiëntie, vakkundig en kwaliteit

Top service een communicatie. Denken goed mee. Straat netjes afgezet. Weinig ruimte voor tegenvallers tijdens de 5 dagen, maar alles wordt opgelost.

• Afspraken nakomen

Super helpful and flexible with our requests

Vera professional and organized

• Afspraken nakomen

De realisatie van de uitbouw ging fantastisch.

Een geweldige ploeg die deskundig de plaatsing realiseerde, duidelijk communicatie en een strakke uitvoering. Van harte aanbevolen.

Geweldig!

Wat een professionele, aardige en enorm ervaren partij om mee te werken! In 5 dagen erin en eruit, niets aan gelogen!

Great experience

Amazing engineering and fast work. Solid unit , would recommend.

• Would you recommend us? Yes
  • Advice & Expertise
  • Fulfill arrangements/appointments

Alles prima geregeld, geen opmerkingen.

Natasha Silva

Everything went really well, the guys on site was really good and fast, also very clean. The drawing guys and Mryna were superstars. Thanks to the project manager Kevin for doing such a great job. Highly reccommended.

• Afspraken nakomen

Positief, goed verlopen, fijne communicatie. Werken snel en netjes.

Positief, goed verlopen, fijne communicatie. Werken snel en netjes.

Super!

Zeer tevreden over het afgeleverde werk

Super team super uitvoering

Van de eerste dag dat ik daar binnen kwam voelde het als een gestroomlijnd bedrijf. Ben echt heel erg tevreden van het begin tot het eind!

• Afspraken nakomen

Helemaal blij met de aanbouw en de werkzaamheden. Yorbin en zijn team hebben netjes gewerkt en goed gecommuniceerd. We zijn erg blij met het resultaat

• Afspraken nakomen

Snel, goeie gasten en zoals afgesproken.

Scharenburg 5

1046BA Amsterdam

020 33 17 470

Over De Prefabriek

Thuis is de plek waar je optimaal wilt genieten. Een groter huis draagt daar aan bij, want het betekent meer ruimte en dus meer comfort. Wij vinden dat dit voor zoveel mogelijk mensen binnen handbereik moet liggen. Vanuit deze gedachtegang is de Prefabriek ontstaan. Door de jaren heen hebben wij bouwoplossingen bedacht die jou helpen snel en voordelig je huis uit te bouwen. En het ontwerp heb je letterlijk zelf in de hand. Met onze eenvoudig te gebruiken online configurator ontwerp je stap voor stap jouw ideale plaatje. Daarbij krijg je direct inzicht in de kosten, wel zo prettig. Transparantie is voor ons essentieel, zowel qua kosten als qua werkwijze. Zodat er achteraf geen ongewenste verrassingen zijn. Uiteindelijk draait alles om kwaliteit. Doordat wij al onze bouwoplossingen van A tot Z zelf uitvoeren in onze eigen werkplaats, houden we de complete regie en kunnen we die hoogste kwaliteit garanderen. Niet voor niets zijn we aangesloten bij Bouwend Nederland en mogen we dat keurmerk voeren. Maar uiteindelijk draait het om de ervaring van jou als klant en wat we opleveren. Onze meer dan 650+ succesvol afgeronde projecten laten zien dat we daar in slagen. Geen borstklopperij, maar het maakt ons wel trots.