Super fijn

Fijne ervaring met bouw ploeg. Helemaal ontzorgd en blij met resultaat

• Afspraken nakomen

Prachtige aanbouw, deskundig, goede service

Prachtige aanbouw, goed advies, meedenken. Ook met buren oplossingen gezocht wat betreft schutting. Netjes afgewerkt, goede service. Zeer tevreden, ook met communicatie.

Fijne ervaring met de PreFabriek

Goede communicatie. Bij vragen waren ze altijd bereikbaar en bereid om te helpen of mee te denken. Gezellig team.

• Afspraken nakomen

Zeer tevreden vanaf het eerste contact tot en met de oplevering.

Wil je een aanbouw, ga zaken doen met de Prefabriek.

• Afspraken nakomen

Mooie uitbouw en een soepel proces

We zijn erg blij met de uitbouw die geplaatst is door de Prefabriek. Het hele proces verliep erg gestroomlijnd en de communicatie met alle medewerkers was soepel. Eventuele punten worden gelijk opgepakt, wat veel vertrouwen geeft. We zijn erg blij dat we zo’n enorme ruimte erbij hebben gekregen in slechts vijf dagen!

• Afspraken nakomen

Great quality and problem-solving approach

Although the process was not smooth and there were a lot of problems along the way, the account manager and the team on site had always a great attitude and problem-solving approach to every challenge. The quality of the product is outstanding, they just need to pay more attention to the blueprints and plans created by the architect.

• Would you recommend us? Yes
  • Advice & Expertise
  • Fulfill arrangements/appointments

Heel soepel en snel

Wij zouden de Prefabriek aan iedereen aanraden. De communicatie verliep heel soepel en we werden in alles ontzorgd. We hadden wat onenigheid met onze bank over het bouwdepot en jullie waren enorm coulant met wat uitstel in de betaling. Alles sloot mooi op elkaar aan en iedereen was enorm behulpzaam en aardig.

In 1 woord, super

Ontzettend tevreden met het resultaat. Fijne ploeg jongens, hard werkend en prettig om mee te communiceren.

• Afspraken nakomen

Van begin tot eind goed contact

Hele periode van vaste contactpersonen en tijdens de werkzaamheden dezelfde vaklui. Goed mee overweg kunnen gaan. Enige verbeterpunt tijdig melden wanneer vakmannen langs komen werd nu een paar keer verrast dat opeens een loodgieter en elektricien er stonden.

Professioneel

Zeer goede ervaring. Snelle plaatsing en afwerking.

• Afspraken nakomen

We zijn echt super tevreden!

• Afspraken nakomen

Verrassend, hoe snel het gerealiseerd is.

Voornamelijk de snelheid wat indrukwekkend is. Het is nog niet geheel af, dus kan geen volwaardig beoordelen.

Was top , snel , goed geluisterd

Alles liep volgens planning, extra werkzaamheden opgepakt, waar wij onzeker over waren betreft draagkracht, serieus opgepakt en vervolg afspraken over kunnen maken met Michel, heel blij met de afstemming met hem en Yorbin. Mega service gericht! Ook nog extra zorgvuldig met glas in lood, heel blij mee. Klus is nog niet afgerond, maar alles naar tevredenheid opgepakt.

• Afspraken nakomen

Goede kwaliteit en snel gegaan

Erg blij met de extra ruimte erbij en alles volgens afspraak. Vriendelijke mensen die goed meedachten bij keuzes en alles top opgeleverd. Nu genieten van de extra ruimte die we erbij hebben.

• Afspraken nakomen

Flexibele ploeg. Klantgericht. Tevreden.

Vertrouwen in de Prefabriek is bevestigd.

• Afspraken nakomen

Goede service, kwaliteits product en vriendelijk personeel

De samenwerking is ons goed bevallen, de bouwoverlast is tot een minimum beperkt gebleven. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Klein verbeterpuntje is de communicatie, deze was niet helemaal eenduidig gedurende het traject.

Ongekend

Een vakkundig en betrouwbaar team, werkt goed en snel samen met de klant, inclusief prettige communicatie. Altijd solide met kwaliteit en oog voor detail.

Prima geregeld en uitgevoerd

Uitbreiding van ons huis werd mooi samen ontworpen, met aandacht aan alle details. Om dit dan binnen een paar dagen te zien voorschijnen in ons tuin was echt zo handig en het plaatsen met de grote kraan een bijzondere klus om bij te wonen.

• Afspraken nakomen

Super goed verlopen, mooi eind resultaat

Het proces is erg snel verlopen en met erg mooi resultaat neer gezet.

Mooie aanbouw, gezellig personeel

Aanbouw met mooie uitstraling door de fiberdeck afwerking. Nette communicatie. Mooi materiaal.

• Afspraken nakomen

Ontzettend blij met de nieuwe aanbouw

We zijn erg blij met het resultaat. Werken hard en leveren uitstekend werk.

Geweldig werk

Na de planning ging alles in een rap tempo, wat geweldig was. De prefabriek heeft in alles mij ontzorgd. De bouw was snel en in een rap tempo. Deze mensen weten wat ze doen. De afwerking was ook zeer netjes en alles was waterpas. Ik kan de prefabriek alleen maar aanraden een top bedrijf, die je meeneemt in alles.

Zeer deskundig bedrijf

Wij zijn heel blij met het werk dat afgeleverd is en alle collega’s die over de vloer kwamen. Heel vriendelijk, kundig, duidelijk, behulpzaam en netjes. Echt onze complimenten naar het team, het was een fijne week. Jullie waren ook heel meedenkend met meerdere klussen in huis, dankje! We zijn echter niet tevreden met een aantal punten; De radiator hebben we verwijderd zoals afgesproken maar de leiding hadden we niet weggehaald en we hebben hiervoor 250 euro cash moeten betalen aan de loodgieter ter plaatsen die hiervoor extra materiaal moest huren. Dit was ons niet verteld bij de verkoop, niet bij het inmeten, niet op maandag bij de start van de bouw. Terwijl we wel gevraagd hebben of het zo oké was. Daarnaast balen we van de stopcontacten. Ze zitten niet op dezelfde hoogte als de andere stopcontacten in het huis, wat ik echt niet mooi en niet kundig vindt ogen. Nu zullen we twee stopcontacten weghalen en hieroverheen stucen, die ons in feite 330 euro hebben gekost. We hadden hierover jullie advies verwacht toen we hier kwamen inmeten, dit was namelijk ook onze eerste keer in het huis na de bezichtiging.

• Afspraken nakomen

Hele snelle en goede service, ideaal

Proces vanaf het begin af aan super, goede begeleiding en service. Heel laagdrempelig contact. Met het plaatsen van de aanbouw en het eindresultaat ook super tevreden.

• Afspraken nakomen

Goed werk en goed contact

Duidelijk in communicatie en klantvriendelijk

Scharenburg 5

1046BA Amsterdam

020 33 17 470

Over De Prefabriek

Thuis is de plek waar je optimaal wilt genieten. Een groter huis draagt daar aan bij, want het betekent meer ruimte en dus meer comfort. Wij vinden dat dit voor zoveel mogelijk mensen binnen handbereik moet liggen. Vanuit deze gedachtegang is de Prefabriek ontstaan. Door de jaren heen hebben wij bouwoplossingen bedacht die jou helpen snel en voordelig je huis uit te bouwen. En het ontwerp heb je letterlijk zelf in de hand. Met onze eenvoudig te gebruiken online configurator ontwerp je stap voor stap jouw ideale plaatje. Daarbij krijg je direct inzicht in de kosten, wel zo prettig. Transparantie is voor ons essentieel, zowel qua kosten als qua werkwijze. Zodat er achteraf geen ongewenste verrassingen zijn. Uiteindelijk draait alles om kwaliteit. Doordat wij al onze bouwoplossingen van A tot Z zelf uitvoeren in onze eigen werkplaats, houden we de complete regie en kunnen we die hoogste kwaliteit garanderen. Niet voor niets zijn we aangesloten bij Bouwend Nederland en mogen we dat keurmerk voeren. Maar uiteindelijk draait het om de ervaring van jou als klant en wat we opleveren. Onze meer dan 650+ succesvol afgeronde projecten laten zien dat we daar in slagen. Geen borstklopperij, maar het maakt ons wel trots.