Wat is het prachtig

Het was een zware week, met veel tegenslagen. Maar de mannen van regio 2 waren echte toppers. Ze bleven behulpzaam en meedenkend. Het resultaat is prachtig!

Heel tevreden.

Deze jongens kan je makkelijk een week in en rond je huis hebben. Werken heel nauwkeurig en gaan zeer zorgvuldig te werk. Gaan met respect om met je huis en spullen. Alles was bespreekbaar, communicatie was super. We zijn meer dan tevreden over hun werk en zouden Edson & Yorbin aan iedereen aanraden. Oog voor detail, en echt harde werkers.

Geweldig!

Afspraak is afspraak en dat is het. Prima communicatie en strakke planning! Wij zijn heel blij!

• Afspraken nakomen

Perfecte service, fijn meegedacht en super uitvoering.

Vanaf het eerste contact een positief gevoel, en uiteindelijk tot de voor ons perfecte prefab aanbouw gekomen.

• Afspraken nakomen

Goed! Hard werkende mannen.

Goed, alles ging als een speer! Super fijn.

Het is goed gegaan

Hi Hoi prefab. Deze week in mijn aanbouw geplaatst. Voor mij best wel druk ik vind de aanbouw mooi .wel veel rommel we hadden het ook wel gezellig zo af en toe. Wel als er een klein dingetje extra gedaan moest worden gaf dat wel for weerstand maar het werd dan toch wel gedaan gr Rob

Vakkundig en professioneel

In korte tijd hebben wij een prachtige aanbouw. Alle werkzaamheden zijn naar behoren uitgevoerd en we zijn van te voren duidelijk geïnstrueerd. Alles ziet er top uit. Wij gaan genieten van de extra ruimte!

Rollercoaster :)

Alles in 5 dagen fixen wat betreft een aanbouw plaatsen in hartje Amsterdam wisten we van te voren zou een uitdaging worden. Dit werd het ook, maar de mannen van de Prefabriek, zekers de krijgers Paul en Yuri dit dit praktisch na de plaatsing van de aanbouw zelf, alleen hebben af moeten werken, was zo gezegd een rollercoaster. Dank voor jullie ongelooflijke inzet en het vooral niet opgeven, zeer bewonderingswaardig. Wij gaan nu, net al jullie waarschijnlijk, even bijkomen van deze intense ervaring.

Snel professioneel en gezellig

We zijn samen op getrokken en het was goed om te zien hoe Dylan en Kevin hun werk deden. Flexibel, denken in oplossingen, af en toe balen, meedenken ect. Maar vooral goed op te zien dat kwaliteit voorop lijkt te staan en alles goed moet zijn. Daarvoor erg dank. Succes en tot ziens

Super!

Ontzettend goede ervaring gehad met de Prefabriek en Yorbin en Edson. Het proces van het samenstellen van de uitbouw verliep soepel, er werd meegedacht in de mogelijkheden en het personeel was altijd bereikbaar voor vragen. Tijdens de bouwweek werd er hard gewerkt, de mannen waren prettig in hun communicatie en alles is vakkundig uitgevoerd.

Vol verwondering en bewondering

Wij hebben een mooi stukje woonkamer erbij! En dat allemaal in 5 dagen en minimale overlast. Van tekeningen tot realiteit is de begeleiding in orde geweest. Tijdens de verbouwing werden al onze vragen beantwoord en konden aanpassingen daar waar nodig nog worden gedaan. Een aanrader!

Uitstekend gedaan.

Wij hebben alleen maar goede ervaring opgedaan met de prefabriek Van het mede ontwerpen tot en met de uitvoering verliep alles vlekkeloos.de mannen zijn goed gehumeurd en vormen een prima team met elkaar afspraken worden nagekomen en het resultaat is precies wat we verwachten

Top aanbouw!!

Goed advies van begin tot eind. Alles volgens afspraak en goed bereikbaar. Alle vragen worden naar wens beantwoord en er word meegedacht. Iedereen die meegewerkt heeft hartelijk dank voor ons mooie stukje extra huis!!

Toppers

Fijne vakmensen, wij blij, buren blij, helemaal top!

Goed werk afgeleverd

Heb een fijne communicatie ervaren met de heren die de uitbouw kwamen plaatsen. Lekker vlot en informeel. De heren komen hun afspraken na en denken graag mee in oplossingen.

Indrukwekkend

Heel positief en op alle fronten zeer indrukwekkend. Zeer kundige groep professionals en fijn in omgang. Mooi om het van dichtbij mee te maken. Absoluut een aanrader!

Prachtig

Wij zijn blij met onze uitbouw. Alles wordt lekker op tijd afgeleverd. De mannen waren vriendelijk en zij hebben hard gewerkt en met aandacht. Wij zijn met alle mensen tevreden maar Wij zijn extra blij met Lorenzo. Hij was boven onze verwachtingen. Door hem wij krijgen rust. Hij was alles aan het vertellen en hij was heel goed in communicatie.

• Afspraken nakomen

Harde werkers die staan voor resultaat

Vriendelijke werkers die hard door werken om op tijd werk af te hebben ondanks laat komen van de kraan op woensdag. Werken precies en netjes.

• Afspraken nakomen

Een mooie uitbouw door vakmensen geplaatst!

We hebben een mooie ruime aanbouw gekregen, helemaal op maat gemaakt, helemaal naar onze wens. Professioneel gebouwd, zeer vakkundig geplaatst en alles volgens vooraf afgestemde planning. De omgang met de mannen was erg prettig. We kregen heldere uitleg bij al onze vragen. Het grote voordeel is dat je in heel korte tijd een volledige ruimte erbij hebt. We kunnen niet wachten om hem in te richten! Dank Yorbin en alle collega`s!

• Afspraken nakomen

Als beloofd binnen 5 dagen een prachtige aanbouw

Goede service, klantvriendelijk met goede communicatie en snel een prachtige aanbouw geplaatst

Tevreden

Alles verliep naar wens en keurig. De jongens hebben keurig en netjes gewerkt. We hebben niks te klagen en zijn blij met het afgeleverd werk.

• Afspraken nakomen

weldig van af de start tot aan de oplevering.

Vanaf het eerste intake gesprek tot aan de laatste afwerking, alles was tot in de puntjes geregeld. Erg blij met hoe het team van de Prefabriek heeft gewerkt en heeft gecommuniceerd. Grote klasse!

• Afspraken nakomen

Top kwaliteit en top personeel

Je wordt bij alles goed geholpen en ondersteund voor een prachtig eindresultaat!

• Afspraken nakomen

Keurig netjes en vlot gewerkt wat duidelijk ging gebeuren

Fijne samenwerking

Goed bereikbaar voor vragen vooraf en tijdens de werkzaamheden. Tevreden met het eindresultaat!

Scharenburg 5

1046BA Amsterdam

020 33 17 470

Over De Prefabriek

Thuis is de plek waar je optimaal wilt genieten. Een groter huis draagt daar aan bij, want het betekent meer ruimte en dus meer comfort. Wij vinden dat dit voor zoveel mogelijk mensen binnen handbereik moet liggen. Vanuit deze gedachtegang is de Prefabriek ontstaan. Door de jaren heen hebben wij bouwoplossingen bedacht die jou helpen snel en voordelig je huis uit te bouwen. En het ontwerp heb je letterlijk zelf in de hand. Met onze eenvoudig te gebruiken online configurator ontwerp je stap voor stap jouw ideale plaatje. Daarbij krijg je direct inzicht in de kosten, wel zo prettig. Transparantie is voor ons essentieel, zowel qua kosten als qua werkwijze. Zodat er achteraf geen ongewenste verrassingen zijn. Uiteindelijk draait alles om kwaliteit. Doordat wij al onze bouwoplossingen van A tot Z zelf uitvoeren in onze eigen werkplaats, houden we de complete regie en kunnen we die hoogste kwaliteit garanderen. Niet voor niets zijn we aangesloten bij Bouwend Nederland en mogen we dat keurmerk voeren. Maar uiteindelijk draait het om de ervaring van jou als klant en wat we opleveren. Onze meer dan 650+ succesvol afgeronde projecten laten zien dat we daar in slagen. Geen borstklopperij, maar het maakt ons wel trots.