Vriendelijk, snel en betrouwbaar.

Snel geholpen, vriendelijk. Heb het gevoel dat ik eerlijk geholpen wordt.

Altijd zeer tevreden

Snelle service Vakkundig Prijs/kwaliteit uitstekend Vriendelijk

Als altijd: uitstekend.

De service is uitstekend, altijd een fijn contact, overleg bij extra kosten en altijd bereid om uitleg te geven zelfs over niet echt belangrijke dingen.

Al jaren een topgarage...

Al jaren een topgarage met vriendelijk en behulpzaam personeel. Doen niet moeilijk als je even 'iets kleins' laat doen. Monteurs die meedenken. Receptie: uitstekend!

Uitstekende service

Als mijn auto bij Greijmans is weet ik dat het goed komt

Betrouwbaar Deskundig Vriendelijk Snelle service Goede prijs/kwaliteit Betere garage ken ik niet!

Als mijn auto bij Greijmans is weet ik dat het goed komt

zeer goed

klant vriendelijk werken snel bij acuut probleem ook leen auto snel geregeld bij acuut probleem

Mijn ervaring is heel goed

Joep en Ivonne zijn heel vriendelijk en behulpzaam. De uitgevoerde werkzaamheden zijn goed. De kosten voor de uitgevoerde werkzaamheden zijn heel juist

Alles volgens afspraak

Ivonne en Joep zijn vriendelijk De prijs voor uitgevoerde werkzaamheden zijn correct De kwaliteit van het werk is ook prima

Alles volgens afspraak

Zonder meer goed

Joep en Ivonne zijn behulpzaam en vriendelijk De uitgevoerde werkzaamheden zijn goed. De prijsstelling is ook correct

Zonder meer goed

De opdrachten worden goed uitgevoerd. Joep en Ivonne zijn vriendelijk en behulpzaam De prijs voor het uitgevoerde werk zijn correct

Zonder meer goed

De opdrachten worden goed uitgevoerd. Joep en Ivonne zijn vriendelijk en behulpzaam De prijs voor het uitgevoerde zijn correct

Heel goede ervaring

Eerlijk en oprecht Kwaliteit uitgevoerde werk is heel goed

Mijn ervaring is heel positief

Eerlijke en oprechte behandeling Kwaliteit van uitgevoerde werkzaamheden zijn goed

Mijn ervaring is heel positief

Ben heel tevreden

Heel eerlijke afhandeling tegen oprechte prijs Joep en Ivonne zijn vriendelijk en correct

Kevelaerstraat 3

6002BL Weert