Heb 2 x mojito besteld en niks binnen gekregen
Donderdag 12/5 besteld…Op vrijdag is mijn bestelling niet verstuurd dus op zaterdag, decenige dag dat ik thuis ben niets ontvangen… Het is nu maandagochtend 06:15 en geen idee wanneer mijn 200 bestelde ijsjes komem want heb nog steeds geen verzend melding gekregen of tracking numner buiten me order bevestiging dus snap niet helemaal waarom ik nu een mail krijg om een review te schrijven.. Heb vorig jaar ook ern redelijke order gedaan dus op basis van toen kannik se aanbevelen want ze zde ijsjes zijn wel lekker en leuk op tuinfeestjes zials ik sfgelopen zaterdag had, alleen waren ze er niet :(
Prima afhandeling en goede verpakking
Hi Dennis, dankjewel voor je beoordeling! Goed om te horen dat je enthousiast bent. Cheers, Team 24 ICE
Originele beoordeling
Geen ervaring namelijk nog niet ontvangen
Snelle levering, Goede klantenservice, ze doen alles eraan om je te helpen bij vragen .
Hi Inge, dankjewel voor je beoordeling! Goed om te horen dat je enthousiast bent over onze service. Cheers, Team 24 ICE
Ingezet bij feestje en zeer goed ontvangen
Super snel geleverd! En de “Mojito” en de “Malibu Watermelon Mojito” zijn mijn engeltjes :-) Zo lekker !!
Hi Arjan, dankjewel voor je beoordeling! Goed om te horen dat je enthousiast bent over onze smaken. Cheers, Team 24 ICE
Heerlijk voor de zomer
Aanrader voor een feestje!
Heerlijk ijs en goede smaken! Min punt - sommige smaken zijn gewoon niet apart te bestellen online welke ik juist wil? Met name de Pina colada deze is er ineens niet meer? Je kan wel een mix doos kopen, maar niet alle smaken zijn gescheiden te koop in grotere verpakking?! Erg jammer
Beste B Hoogvliet, Dank voor jouw review. Al onze smaken zijn per 5-pack én in 50-pack verkrijgbaar. Zoals bijv. Strawberry Daiquiri: https://24ice.com/product/strawberry-daiquiri-5-pack/ Daarnaast bieden we inderdaad ook een mix package aan. Helaas is de Pina Colada al enige tijd uit ons assortiment. Mocht je er niet uitkomen bij het bestellen helpen we je graag verder via [email protected] Groet Team 24 ICE
Net Iets te veel besteld maar een top service geleverd.
Hi, dankjewel voor je beoordeling! Goed om te horen dat je enthousiast bent. Cheers, Team 24 ICE
Ijs pas laat besteld, maar de volgende dag aal geleverd! Ondertussen nog geen tijd gehad om deze te proeven...
Hi Kim, dankjewel voor je beoordeling! Goed om te horen dat je enthousiast bent over onze levering, hopelijk ben je net zo enthousiast over de ijsjes. Cheers, Team 24 ICE
De Mojito is mijn favoriet. En zelfs de 0.0 versie is net zo lekker.
Hi Arjan, dankjewel voor je beoordeling! Goed om te horen dat je enthousiast bent. Cheers, Team 24 ICE
Until now i dont have my order and i can‘t track it. je n‘ai pas reçu mon colis et je ne sais pas suivre la livraison. Je n‘ai donc aucune idée si le colis est perdu où pas. J‘ai juste reçu un e-mail que ma commande a bien été enregistrée et puis plus rien. Pas de date de livraison, pas de possibilité de suivre le colis… Ich habe meine Bestellung bis heute nicht erhalten. Kommunikation ist nicht vorhanden. Ich habe eine einzige E-mail erhalten das meine Bestellung eingegangen ist. Keine andere E-mail mit lieferdatum und tracking Möglichkeiten nichts.
Snel besteld, volgend dag in huis en goed verpakt
Hi Martin, dankjewel voor je beoordeling! Goed om te horen dat je enthousiast bent. Cheers, Team 24 ICE
lekkere ijsjes en goede verzend service
Hi Wendie, dankjewel voor je beoordeling! Goed om te horen dat je enthousiast bent over onze ijsjes en service. Cheers, Team 24 ICE
Netjes op tijd me bestelling gehad was erg blij
Hi Evi, dankjewel voor je beoordeling! Goed om te horen dat je enthousiast bent. Cheers, Team 24 ICE
Prima ijsjes, makkelijk te bestellen en proost!
Hi Jelle, dankjewel voor je beoordeling! Fijn om te horen dat je vrolijk wordt van onze ijsjes. Cheers, Team 24 ICE
Had drie dozen besteld en waren de volgende dag al op. lekker ijs goeie smaken!
Hi Davy, dankjewel voor je beoordeling! Goed om te horen dat onze ijsjes in de smaak vallen. Cheers, Team 24 ICE
Duidelijk en overzichtelijke website + supersnelle reactie/levering
Hi Margreet, dankjewel voor je beoordeling! Goed om te horen dat je enthousiast bent. Cheers, Team 24 ICE
Ik heb de ijsjes nu al een aantal maanden in de vriezer en ze zijn nog steeds niet helemaal bevroren.
Hi Eline, De sticks bevriezen ná 24 uur in een vriezer, mits deze ingesteld staat op -18 graden. TIP: haal de sticks uit de verpakking en leg ze (rechtop) los in je vriezer, dat kunnen ze beter bevriezen. Probeer het even, gegarandeerd dat jij morgen bevroren ijsjes hebt ;). Cheers, 24 ICE
Je krijgt ze als limonade sticks en je moet ze zelf invriezen. Niks mis mee als je ze ook echt bevroren krijgt. Ik heb mn vriezer op -21 staan en nog willen ze niet helemaal bevriezen. Waarom krijg ik een mail van jullie of ik mijn review aan wil passen???
Goedemiddag, Dank voor jouw reactie! De sticks bevriezen ná 24 uur in een vriezer, mits deze ingesteld staat op -18 graden. Het kan zijn dat jouw vriezer of niet goed is ingesteld of ijsvorming bevat. TIP: haal de sticks uit de verpakking en leg ze (rechtop) los in je vriezer, dan kunnen ze beter bevriezen. Probeer het even en laat ons even weten hoe het is afgelopen. We zullen je ook nog een mailtje sturen. Cheers, 24 ICE
Originele beoordeling
Je krijgt ze als likonade sticks en je moet ze zelf invriezen. Niks mis mee als je ze ook echt bevroren krijgt. Ik heb mn vriezer op -21 staan en nog willen ze niet helemaal bevriezen.
Produit parfait :)
Hi Thilanka, thanks for your review! We appreciate it. Cheers, Team 24 ICE
Eenvoudig in gebruik. Herkenbare en lekkere smaken Verfrissend Verrassend consistent na invriezen op -18C
Hi Christine, dankjewel voor je beoordeling! Goed om te horen dat je enthousiast bent. Cheers, Team 24 ICE
Niet van toepassing.
Hi Nirmale, dankjewel voor je beoordeling! Cheers, Team 24 ICE
Ik zou er wel genoeg nemen want ze zijn echt heerlijk Stoppen met ijsjes eten is lastig
Hi Bjorn, dankjewel voor je beoordeling! Goed om te horen dat onze ijsjes in de smaak vallen. Cheers, Team 24 ICE