Lekker

De scropinno is erg lekker maar het is vervelend en koud om 30 sec het zakje te moeten kneden

Prima!

Fijne bezorging. Netjes en snel.

Heerlijke verfrissing op een warme zomerdag

Zowel de ijsjes als de slush cocktails zijn een grote aanrader!

Super!

Hele snelle levering. De producten die ik besteld had zien er goed/aantrekkelijk uit en zijn echt heel lekker!

Niet bevroren

De sticks bevriezen niet. Dat vind ik erg jammer!!

Snel geleverde, heerlijke cocktail ijsjes!

Ik heb een mixpak van 50 ijsjes besteld. Ze waren 2 werkdagen later bij het postnlpunt bezorgd. Helemaal top! De ijsjes vielen goed in de smaak en ik ga zeker nog een keer bestellen. Ik kreeg zelfs een leuke tas erbij als cadeautje.

Tijdige levering

Lekkere verfrissing met een bite. Beachbalsetje was van mindere kwaliteit, maar gekregen dus …

Ik kende ze al en was benieuwd naar de nieuwe smaken, vooral de pickletini was verrassend lekker, hoop dat er ook een slush van komt want die zijn ook lekker!

Gewoon heerlijk deze ijsjes

Nu lekker weer voor een heerlijk ijsje ben er zeer blij mee zeer aan te raden voor iedereen

Heerlijk

De cocktails zijn erg lekker, en de levering was erg snel.

Super lekker

Super lekker en snelle levering.

Heel Goed

Heel lekker

Slecht

Smaakt niet naar augurk. Heb de fles leeg gegooide was zonder van mijn geld.

Heerlijke producten !

Snelle levering en heerlijke producten. Gewoon bestellen en zeker in de zomer !

IJsjes lekker. Geen cadeau ontvangen en geen reactie klantenservice.

IJsjes zijn echt lekker en smaken ook naar de benoemde cocktails. Snelle verzending. Moest even wachten op contact met klantenservice maar daarna snel en naar wens opgelost.

Snelle verzending en heerlijke cocktails

Bestellen gaat lekker vlot, snelle levering en goed verpakt. De sgroppino en strawberry daiquiri zijn zo ontzettend lekker

Super!

Snelle levering, lekkere smaken, leuk cadeautje erbij! Al met al een zeer fijne koopervaring. Maakt voor een zacht prijsje toch een hele leuke toevoeging aan de avond!!!

Niet voor herhaling vatbaar

Smaak is oké, structuur niet mijn ding

Snel geleverd

Lekkere ijsjes op een warme zomer dag

Lekker

Kant en klaar drankje

Heel goed

Ze zijn erg lekker

Dit is de eerste keer dat ik heb besteld.

Ik wist niet wat ik kon verwachten, maar het bevalt mij prima. Zal zeker nog een keer bestellen.

Was echt super lekker

Dit ga ik zeker vaker bestellen

Schlechter Service

Auf der Webseite ist eine Lieferzeit von 1-4 Werktagen nach DE angegeben. Nach vier Werktagen war meine Bestellung noch nicht einmal bearbeitet. Daraufhin schreib ich den Kundendienst dann der aber auch nicht antwortet. Bis jetzt immer noch nicht erhalten. Ingesamt sehr schlecht Erfahrung

Succesvol

Snelle service en bezorging