Laden reviews...
119 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen de snelle levering en smakelijke producten. De variatie aan smaken en cocktails werd positief ontvangen. Het bestelproces verliep doorgaans vlekkeloos en de verpakking was over het algemeen degelijk. Over het geheel gezien is de ervaring positief met ruimte voor logistieke optimalisatie.
Nou met die hittegolven is een ijs smoothy wel verkoelend en genoeg alcohol erin. Jammer niet mn gratis kadootje gehad.
7 August 2026
Ingrid
Rotterdam
Het gratis product die ik zou krijgen was niet geleverd. Ik kreeg ter compensatie een gratis doos frozen cocktails naar keuze en evengoed nog het gratis product bij een volgende bestelling. Dit is helemaal gebeurd zoals afgesproken
7 August 2026
Floor
HOORN NH
Snelle service en mooie zomer aanbieding!
6 August 2026
Edwin
Haarlem
Heel snel in huis en gruwelijk lekker
5 August 2026
Anja
Lunteren
Het ijs zat al een week in de vriezer en echt maar een klein aantal was bevroren. De rest bevroor totaal niet en hebben we niet kunnen gebruiken
Beveelt niet aan
5 August 2026
Jamie
Aalsmeer
De cocktails slush waren lekker
2 August 2026
Nita
Amersfoort
Een lekker koud drankje voor de warme zomerdag.
31 July 2026
Gj
Sgravenzande
Heerlijke cocktails met natuurlijke snaken
28 July 2026
Angerlo
Lekker en natuurlijk verfrissend
Wesley
Putte Nederland
Een hele snelle levering. En de 24 ICE is heerlijk. Ga ze zeker nog een keer bestellen
Rozenburg
Heerlijke ijsjes alleen jammer dat ze in sommige winkels niet meer te krijgen zijn en niet in belgie leveren
Brigitte
Maas
Het bestellen op de site is erg eenvoudig en de levering is vlot. Wel vind ik de gratis artikelen een beetje overbodig. De ijsjes zijn heerlijk, ik mis wel de flugel ijsjes want die waren ook erg lekker.
24 July 2026
Andre
Krimpen aan den IJssel
Gekocht als cadeautje. Maar ook iets voor mezelf besteld. Lekkere ijsjes.
22 July 2026
Daniella
Breukelen
Op zich prima ijsjes, wel megazoet! Alleen om in juli geleverd te krijgen met tht augustus is wat aan de krappe kant.
22 July 2026
Arjan
Zeeland
De zending was niet goed. Het verkeerde was opgestuurd. Gelijk gebeld en dit werd keurig netjes opgelost en de volgende dag had ik de juiste bestelling. Leuke bijkomstigheid was dat ik de andere order ook mocht houden ☺️
21 July 2026
Maryska
Etten-Leur
Snel geleverd en mijn vrouw vond Enorm lekker dus jullie kunnen een vervolg bestelling ontvangen zodra ze op zijn
18 July 2026
William
Rozenburg zuid Holland
Netjes afgeleverd en ook snel ontvangen.
18 July 2026
Enschede
Vlot geleverd, goed verpakt
16 July 2026
Oscar
Appingedam
Had drie verschillende smaken en alle drie super lekker
15 July 2026
Mlj
Goirle
Na bestellen gaat alles goed. Snelle levering en lekkere ijsjes. Dus wat wil je nog meer.
15 July 2026
Gerard
De Ronde Venen
De verpakking vond ik niet oke, aangezien de zijkant aan 1 kant super scherp is en je je lip/wang er aan openhaalt. Daar zie ik wel een verbeterpunt. En kwa prijs en kwaliteit ook iets te hoog.
Beveelt niet aan
Sasja
Noord-Holland
De cocktailijsjes zijn heerlijk verfrissend en de smaken komen écht overeen met de smaak van gewone cocktails. Verrassend lekker!
Zuidbroek, Groningen.
Makkelijk besteld en de scropino is heerlijk
Sandra
Den Hoorn