Initiele communicatie voor de offerte was goed. Het tussentijds afstemmen was snel maar niet altijd even duidelijk wat in de prijs zat, dus ging niet altijd even soepel. De verhuizers op de verhuisdag zelf waren geweldig dus zij maken dit 5 sterren waard.
Verhuizen is heel stressvol, maar Firma de Wit heeft mij heel goed door de verhuizing heen geloosd. De voorbereiding was heel prettig en nauwgezet. De verhuizers zijn heel professioneel en goed opgeleid. Ze gingen heel zorgvuldig om met mijn spullen en ik kon zien dat ze heel precies waren met mijn kunst en design (opgeleid als arthandlers) Ze waren flexibel en geduldig. En boven alles hebben we veel gelachen. Ik zeg niet dat ik het morgen weer doe, maar zonder hen was het niet zo goed gegaan. Een buiging voor firma De Wit.
Stipt op tijd, prettige uitstraling, maar wel soms wat slordig in neerzetten dozen op de goede plek en wat fouten in de montages van kasten.1 meubelstuk vergeten.
Onder niet standaard omstandigheden (verhuizen met een ponton) erg goed gepresteerd door het team zonder gedoe.
Geweldig professioneel team wat je volledig ontzorgt bij een verhuizing!
Het is heel fijn om op jullie deskundige manier en met prettig personeel ontzorgt te worden bij zo'n grote klus.
Van begin tot einde liep alles soepel. Werken zeer goed en professioneel samen die 4 jongens. Ze verstaan hun vak zeer goed. Breekbare spullen pakken ze goed in. En plaatsen precies de spullen waar je het wilt hebben. Ik beveel ze iedereen aan.
De verhuizers van de Wit hebben ons goed geholpen en waren razendsnel. Ze hebben ons goed geholpen.
Goede prijs, leuk team met humor, harde werkers, razendsnel.
Inmiddels 5 of 6 keer met de Wit verhuisd… altijd probleemloos
Heel prettig team van verhuizers. Positief, met humor, en harde werkers. Ik was heel tevreden.
Ik ontmoette vriendelijke, hardwerkende mannen. Zorgvuldige behandeling van mijn spullen. Goede adviezen. Dank voor jullie hulp
Hou niet van deze dingen invullen, heb persoonlijk al verteld, dat het prima gegaan was.
De verhuizers waren vriendelijk, behulpzaam en zeer deskundig. Ze kwamen zelf ook met ideeën en oplossingen voor zaken waar ik niet zo goed over had nagedacht. Betrouwbare club mensen, die hun afspraken nakomen en net iets extra's bieden. Top!
Prima werk.
zie hier boven
Heren waren ruim op tijd, gingen extreem zorgvuldig met onze spullen om en waren erg hulpvaardig. Verder was het contact voor de verhuizing ook erg fijn.
Wij zijn zeer positief over de tomeloze inzet en energie van de verhuizers. Precies volgens de afspraken en veel meer. Prettige mensen die voortdurend vooruit- en mee denken. De verhuizers vormen een goed en plezierig samenwerkend team. En ze gaan pas weg als de verhuizing echt helemaal klaar is. Wij zullen De Wit Top Movers voor elke verhuizing van harte aanraden.
Vriendelijk, zorgvuldig omgaan met de meubels, Snel. Kortom een TOP bedrijf
Na lange verhuisdag (8 tot 8) en zorgvuldig takelen van de vleugel uit het raam stonden alle ruim 200 dozen in de goede kamers en waren de kasten goed gemonteerd. Ook de dag ervoor gebeurde het inpakken erg zorgvuldig.
Onze verhuizing met De Wit Top Movers was in één woord geweldig. Vijf hardwerkende, vriendelijke mannen en zeer servicegericht.
MIJN SPULLEN ZIJN MET ZORG IN DE VERHUISWAGEN GEZET DOOR EERST MET DE LIFT VAN DE TWEEDE ETAGE VANDAAN GEHAALD. MIJN COMPLIMENTEN AAN DE TWEE VERHUIZERS.
De titel zegt alles
De verhuizing is zeer professioneel en heel vriendelijk uitgevoerd. Alles was heel goed georganiseerd.
Wateringweg 64
2031EJ Haarlem