Reactie van het bedrijf
Hoi Abdel,
Allereerst hartelijk dank voor het delen van je ervaring en de moeite die je hebt genomen.
We hebben telefonisch contact gehad voor het inplannen van jouw proefles. In het gesprek hebben we vooraf aangegeven dat onze collega voor de proefles met een Volkswagen Polo 1.2 TDI zou gaan komen, wat niet hetzelfde was met de auto's van jouw vorige rijscholen.
Onze volwaardige proefles duurt in totaal 60 minuten, waarvan de laatste kwartier bewaard wordt om jouw een feedback te geven en het papierwerk in orde te maken. Het is natuurlijk belangrijk dat je einde van de les weet wat jouw sterke en zwakke punten zijn, want op basis van jouw rijvaardigheid krijg je een advies mee op papier met hoeveel lessen je rijbewijs kunt behalen.. Tevens maken we voor jouw alles klaar, zodat je meteen kunt starten met je rijlessen en daardoor geen tijd hoeft te gaan verliezen :)
We respecteren je mening over onze 'Super traag' auto. Iedereen heeft zijn persoonlijke mening en zijn ervaring. In deze comfortabele lesauto zij onlangs afgelopen week 3 kandidaten geslaagd voor hun rijbewijs waar we supertrots op zijn.
Tot slot vonden we het natuurlijk jammer dat we niet aan jouw verwachting voldeden, maar mocht je alsnog interesse hebben, staan we altijd klaar om jou te helpen tot het behalen van jouw rijbewijs.
Met vriendelijke groet,
Sodrive Rijopleidingen