Reactie van het bedrijf
Hoi Julian,
Allereerst hartelijk dank voor het delen van je review en je ervaring.
Onze oprechte excuses. We vinden het vervelend dat de communicatie tussen jou en de 1e rijinstructeur, anders is verlopen dan wat wij samen hadden gewenst.
Volgens de rijinstructeur had jij meer tijd nodig om bepaalde lesonderdelen aangeleerd te krijgen. Je hebt meermaals huiswerk opdrachten gekregen, meermaals geoefend, maar dit ging niet altijd even goed, omdat je niet voorbereid naar de rijlessen kwam. Niet ieder cursist leert even snel. Hierdoor probeert de rijinstructeur per cursist een andere aanpak te gebruiken, zodat jij elke lesonderdeel goed onder de knie krijgt.
De wachttijden voor de praktijkexamens kan je in principe volgen via het website van het CBR. Je CBR praktijkexamen kon je in principe al eerder afleggen. Dit hebben wij al vaker met elkaar gesproken. Wij hebben bij jou vaker aangegeven dat je je lessen moest voortzetten om examenklaar te zijn, zodat jij ook eerder kon afrijden. Echter omdat jij je gemaakte afspraken niet nakwam, hebben wij jou ook niet eerder kunnen laten afrijden.
Wij zijn blij dat wij jou mogen spreken over het situatie wat je hebt meegemaakt. Jouw feedback nemen wij uiteraard mee om onze dienstverlening en het proces te verbeteren. We zijn blij dat deze afhandeling naar tevredenheid is verlopen en dat jij óók nog eens je rijbewijs in 1x hebt behaald. Veel veilige kilometers toegewenst..
Met vriendelijke groet,
Team Sodrive Rijopleidingen