Heel fijn dat het zo professioneel en snel ging.
Zeer deskundig en behulpzaam team, prima op elkaar ingespeeld.
Zeer goed geregeld, heel vriendelijke en behulpzame verhuizers!!
Alles was goed geregeld en tijdstip werd gehaald
Er kwam een sympathieke groep mensen, die op een vriendelijke en klantgerichte manier onze verhuisdag tot een blije dag maakten. We voelden ons het middelpunt van hun werkzaamheden en helemaal ontzorgd.
Uitstekend verzorgd. Echt een aanrader.
Het is volgens plan verlopen : super
Zeer tevreden met de service van soons, alles zeer netjes en volledig verhuisd, en een vriendelijk team.
Alles is heel goed verlopen Alleen heb ik een opmerking en dat is als er naar de wc wordt gegaan dat er dan niet naast geplast wordt. Was trouwens alleen bij de eerste verhuizing van Dhr Boesten Voor de rest alles perfect
Ik heb mij op een zeer korte termijn gemeld met de wens om een drietal 10 m3 boxen te huren en heb in de week daarna tweemaal op een nog kortere termijn een verzoek gedaan dat normaal gesproken een dag vantevoren zou moeten worden uitgesproken. Ik ben binnen de bestaande mogelijkheden steeds uitstekend geholpen.
mijn verhuizing is super goed gegaan! Fijne mensen die zeer correct en professioneel alles gedaan hebben! Niets dan lof! Veel dank Met vriendelijke groeten, Elisabeth Jansen
Mannen werkten zonder stress ook al waren er uitdagingen. Zeer vakkundig. Wij hebben wel goed meegeholpen, wat ook erg gewaardeerd werd.
Verhuizers leggen alles duidelijk uit vooraf wat ze gaan doen, houden hun woord en afspraak, beginnen op tijd en vragen alleen koffie en een helpend handje waar mogelijk.
Een zeer tevreden verhuisde!!
Fijne ervaring
In een woord: prima!
Snel, correct en deskundig geholpen
Xx
Soons heeft onze verhuizing top geregeld. Alle afspraken zijn nagekomen en de verhuizers waren super vriendelijk, behulpzaam en snel.
Op een vriendelijke, deskundige, voorzichtige manier werden onze spullen verhuisd. Alles gebeurde in goed overleg zonder onnodige haast. De nodige humor maakte dat alles gladjes verliep. Complimenten!
Heel goed, Prijs kwaliteit in orde. Deskundig personeel!
De ervaring was goed
Voorbereiding en verhuizing is hartstikke fijn verlopen! Vriendelijke en goedgeluimde medewerkers. Kortom AANRADER!!
Alles prima verlopen, deskundige mensen en ook nog gezorgd voor gezelligheid. Ook dat is nodig op zo’n dag.
Goede ervaring, wij hopen op hetzelfde team bij de uiteindelijke verhuizing als de spullen uit de opslag komen.