Top bedrijf goeie service

Erg blij met onze nieuwe dakramen. Heel prettig bedrijf en ramen vakkundig geplaatst. Ook fijn dat ze de zolder netjes hebben achtergelaten.

Aanrader

De jongens moesten even een uurtje wachten wegens de regen, maar Bas en de jongens hebben het daarna keurig in orde gemaakt. Het oude VELUX GGL3 dakraam werd netjes afgevoerd en de ruimte werd helemaal schoon opgeleverd. Zelfs de stofzuiger ging er overheen :) Top gedaan jongens, ik verspreid jullie naam verder in de buurt hier!

Komt alle afspraken na en werkt heel netjes

Je hoort een hoop verhalen over klussen die moeten worden uitgevoerd. Maar ze leveren een goede service, komen afspraken na en werken netjes. Ik beveel ze zeker aan!

goed werk jongens

Mijn oude VELUX GGL-8 dakraam top vervangen!! Goed werk jongens

Fijne service, top vakmanschap

Vakkundig, snel en vriendelijk! De service van Dakraam Vervangservice is echt top! Binnen 1 dag hebben zij onze ramen geplaatst, zonder teveel rommel achter te laten. Door mij worden zij zeker aanbevolen

Super service, fijne monteurs

Mijn 2 oude GGL-3 dakramen zijn vervangen door Dakraam Vervangservice. Wat ik fijn vond was dat de monteurs zeer kundig waren en netjes te werk gingen. Ook een pluspunt vind ik de duidelijke all-in prijzen op de website. Een aanrader!

Obool 8

2353TG Leiderdorp