Snel en goed!

Binnen 40 minuten was ons dakraam vervangen. Het ziet er keurig uit en kan weer jaren mee. Het oude dakraam werd alsnog netjes afgevoerd. Ik zou dit eerst zelf doen, maar het bleek veel meer oude rommel dan ik verwachtte.

Heel goed

Netjes afgeleverd en goed werk verricht

Kwaliteit

Had al eerder 2 dakramen laten vervangen dus de keus was voor mij niet moeilijk om weer voor dit uitstekende bedrijf met goed en vriendelijk personeel te kiezen , en wederom alles weer perfect verlopen. Dus zoek je een bedrijf waar je alles kan van verwachten twijfel niet.

Prima ervaring

Positieve ervaring. Snelle levering. Netjes geplaatst.

Dit bedrijf levert een prima service. Het contact per mail vooraf is zeer prettig. De vakmannen werken goed samen en snel en erg vakkundig. Ook zijn ze erg vriendelijk en laten ze alles netjes achter.

Snel en zeer vriendelijk

De beide dakramen zijn snel, en zeer professioneel geplaatst. Erg vriendelijke monteurs! Heldere uitleg en alles is netjes in orde gemaakt.

Alles tot in de puntjes geregeld

3 dakramen laten vervangen en van begin tot het eind een goede communicatie, zeer vriendelijk en professioneel personeel, alles helemaal tot in de puntjes geregeld echt een aanrader!

Gewoon goed!!!

Zeer positief, werken snel en netjes alles perfect geregeld!

Goede service.

Vandaag 3 dakramen vervangen, monteurs werkten snel en netjes. Communicatie via de mail is prettig en er wordt snel gereageerd.

Aardig, snel en netjes!

Gewoon prima geregeld

Prettig

afspraak correct nagekomen even afwachten of de dakpannen ook nog worden hersteld, daarna zal ik het bedrijf zeker aanraden

top!

mooie dakramen, snelle levering, perfecte montage

Aanrader

Goede service en vriendelijk personeel.

super!!

Het raam bestellen was al eenvoudig, keurige offerte. Snelle antwoorden op vragen en vandaag is het raam vervangen binnen een goed uur. Keurig stuk werk, keurig personeel. Dank.

Alles top!

Zeer snelle en duidelijke offerte. Plaatsing door ervaren en correcte werknemers. In één woord top!

Uitstekende en professionele service

Het Velux dakraam is netjes, snel en professioneel vervangen.

Prettige en snelle service

Er moesten 2 dakramen vervangen worden. Het hele traject is erg prettig en snel verlopen. De offerte kwam binnen een dag, de daarop volgende correspondentie ging ook erg vlot en de installatie is al binnen 2 weken na opdracht uitgevoerd. Ook bij installatie ging alles netjes conform afspraak. De monteurs kwamen op tijd en werkte netjes. Al met al is dit bedrijf dus een aanrader voor het vervangen van je dakramen.

Super service door vakmensen.

Vakwerk. Leuke vaklui. Netjes en bekwaam.

Toppie

de monteurs hebben hun werk naar tevredenheid uitgevoerd. blij met onze nieuwe dakramen.

Top service!

De mannen waren erg kundig en heel netjes te werk. Goede en snelle communicatie via mail! Duidelijke en eerlijke prijzen. Waren erg netjes in hun werk en lieten alles schoon achter! Bedankt voor de service

Een tevreden klant!!!

Goede keuze gemaakt voor het vervangen van een (groot) Velux dakraam op de 2e verdieping. Communicatie is goed, werken erg netjes en voor een kleine vergoeding nemen ze het oude dakraam met toebehoren en karton mee. In één woord.. GEWELDIG!!

Mijn tevredenheid

Ik ben zeer tevreden van het vervangen van mijn zolder dakraam. De medewerkers zijn zeer netjes te werk gegaan. En geen troep achter gelaten alles netjes opgeruimd.

Een prima ervaring een goeie club jongens 4 man sterk werken lekker allemaal positief geen negatief woord. Na de klus alles schoongemaakt met stoffer en blik (waar maak je dat nog mee) Zonder meer een AANRADER

Geweldige service

Snelle reactie van de offerte, prima prijs. Ze kennen hun vak en zeer vriendelijk. Wij zijn erg tevreden met ons Velux dakraam.

Het dakraam is heel netjes vervangen. Geen problemen gekregen na plaatsing en mensen die heel netjes werken. Zeker aan te raden dit bedrijf.

Obool 8

2353TG Leiderdorp