Fantastisch

Onwijs goed geholpen! Heel erg blij mee en zeker een aanrader!

Uitstekend gedaan door vakkundige monteurs

Zeer professioneel het lekkende dakraam vervangen. Kunststof i.p.v. hout en toch prima. Uitleg gekregen over gebruik. Een grote zorg minder.

Super snelle actie

Binnen het uur is het raam geplaatst en het ziet er super netjes uit! Kijk dat is fijn in corona-tijd. Super bedankt.

Snel, degelijk en prettige vaklui

Alles volgens afspraak. Netjes gewerkt en schoon achtergelaten. Prettige mensen.

binnen een uur het dakraam geplaatst, prima service

uitstekende service, dakraam vakkundig geplaatst, alles netjes opgeruimd

Heel goed geholpen

Vriendelijk, ramen netjes geplaatst en rommel opgeruimd

Vriendelijke mensen , werken netjes en laat alles schoon achter , toppie

Prima bedrijf

Snel en vakkundig en zeer netjes. Zeker aan te bevelen.

Correct en volgens afspraak

Netjes en snel gewerkt.

Prettig en vertrouwd

Alles prima tot in puntjes gepland. Vriendelijke flexibele meedenkende medewerkers die uiterst professioneel en netjes te werk gaan. Vakundige montage tegen een zeer concurerende prijs. Ben erg blij met de keuze voor dakraam vervangservice.

Van offerte tot uitvoeren: transparant, snel, er wordt zeer netjes gewerkt.

Ons oude Velux dakraam werd vervangen door een nieuwe. Een team van drie mensen hebben deze klus naar grote tevredenheid uitgevoerd. Veilig werken met steiger, vakkundig verwijderen van het oude dakraam en het plaatsen van de nieuwe is in ca. een uur uitgevoerd. De rommel werd netjes opgeruimd.

Blij met mijn nieuwe dakraam

Komen afspraken na, duidelijk in communicatie, leveren heel goed werk en redelijk geprijsd.

Goeie service en snelle plaatsing

Monteurs waren professioneel en vriendelijk. Mijn dakraam is netjes vervangen in slechts 30 minuten. Zeer tevreden mee.

Zeer goede ervaring.

Onze twee dakramen zijn vervangen door een zeer kundig team van vriendelijke, hardwerkende jonge mannen. De dakramen en de afwerking zien er supermooi uit. Er werd voorzichtig gewerkt en alles is weer netjes en schoon achter gelaten. Een hele goede ervaring met dit bedrijf.

Vakkundige, vriendelijk en snelle montage

Vakkundig geplaatst en vriendelijk personeel

De monteurs waren prima op tijd. Vriendelijke lui. Na inspectie is het dakraam vervangen, keurig gedaan. Het oude dakraam is netjes mee afgevoerd. Tevens werd de vloer netjes geveegd. Top service!

Netjes

Netjes gewerkt ook de werking van de dakramen uitgelegd. Als er vragen waren konden we altijd bellen. Erg vriendelijke monteurd

De monteurs kwamen op tijd, de werkzaamheden werden snel en vakkundig uitgevoerd, en de werkplek werdt netjes schoon achter gelaten.

Supperr

Wij hebben twee dakramen laten plaatsen En zijn zeker heel erg tevreden. Mooi en netjes geplaatst. Zeker de moeite waard . Lieve aardige jongens , die hard en erg netjes werken. Zeker de moeite waard om hiervoor te kiezen. Ik ben zeker kieskeurig, dus als ik het mooi vind en netjes gedaan zit het prima om ervoor te kiezen zonder twijfels

Alles SUPER verlopen

Vanaf begin duidelijke en vriendelijke communicatie. Goede prijs-/kwaliteit verhouding. Ook het plaatsen is keurig uitgevoerd door leuk montageteam.

vlot accuraat vertrouwd

Scherpe offerte, goede prijs. Uitvoering ging zeer goed, prima resultaat. Perfect geregeld met deze Vervangservice. Zijn er blij mee.

Top!

Goede ervaring, zowel online als in persoon. Vriendelijk, hard werkend, netjes personeel. Erg blij met service en product

Prima levering en plaatsing dakraam

Keurig offerteproces, goede afspraken en geheel volgens afspraak gemonteerd, vriendelijke monteurs, gebruik- en onderhouds-instructie ontvangen na montage, alles netjes achtergelaten.

Een goed geoliede machine !

Een goed geoliede machine … binnen no time vakkundig 3 dakramen vervangen door echte vakmensen. Contact vanaf offerte, opdrachtbevestiging en uiteindelijke uitvoering verliep prettig. Kan een ieder dit bedrijf aanbevelen !

Uitstekende service

Bij dit bedrijf 2 dakramen besteld. Na goed overleg en snelle service kunnen we genieten van de mooie dakramen! Alles volgens afspraak nagekomen. Ik raad dit bedrijf aan!

Obool 8

2353TG Leiderdorp