Prettige en vakbekwame medewerkers.

Prima service.

Fantastisch

Goede, nette afwerking van onze nieuwe ramen. In 1 woord fantastisch. Wij raden dit adres zeker aan!

2 dakramen besteld en gemonteerd. Nette monteurs en goed werk afgeleverd.

Zo zou het altijd moeten gaan

Vervanging van dakraam bleek fluitje van een cent voor deze mannen. Uurtje in en uit. Alles schoon, goede uitleg, deskundig en duidelijk advies. Helaas hebben we maar 1 dakraam. Tot over 15 jaar.

Aardige, vakkundige mensen. Goede prijs kwaliteit verhouding!

Super bedrijf, alles klopt,correct, snel, aardig en volgens afspraak, een tien.

Fijn bedrijf, reagereren snel en deskundig, ook de monteurs, snel ,aardig en keurig prima team, Niet twijfelen hier zaken doen!

Toppers: Snel en netjes

Twee Velux dakramen in de uitbouw laten vervangen. We wisten dat het tussen 8 en 12 weken zou duren. Op de dag zelf stonden ze op de afgesproken tijd voor de deur. Drie man sterk en ondanks de lichte regen zaten de ramen er binnen twee uur in. Na afloop was alles weer netjes opgeruimd en met de stofzuiger schoongemaakt. Echte toppers!

snelle levering en plaatsing

Toppers!

Waren vroeger dan verwacht, werkte snel en netjes en ruimde alles keurig op inclusief stofzuigen en dweilen. Echt toppers! De levertijd van de Velux ramen was langer dan gedacht maar dat is op dit moment met alles wat je bestelt daar kunnen zij niets aan doen. Ook de afwerking kon blijven zitten, hoeven niet eens opnieuw te schilderen, alsof het altijd zo gezeten heeft. Echt een aanrader!

Excellent service

Very pleased with the service provided by this company. The ordering process easy and straight forward and the prices are very competitive for the service provided. The team replaced the window in 30 min, leaving the place nice and clean. Highly recommended!

Zeer deskundige en betrouwbare monteurs

De klus betreffende het vervangen van mijn dakramen is op een keurige en deskundige wijze door de Vervangservice uitgevoerd. Uitgaande van deze twee monteurs, raad ik dit bedrijf van harte aan.

Dakraam netjes vervangen

Mijn dakraam vervangen door een nieuw kunststof dakraam. De twee medewerkers werken netjes alles af en ruimen alles op.

Aardige en kundige monteurs

De monteurs waren op tijd en hebben onze 3 dakramen kundig vervangen. Ook uitgelegd hoe alles werkt. Mocht ik weer een dakraam moeten vervangen/plaatsen dan kom ik weer terug. Uitstekende service!

Ik heb geen klachten.ze heben zijn werkt goed gedaan.

Goed werk geleverd

Aardige monteurs, snel en goed gemonteerd en alles netjes opgeruimd en afgevoerd.

Super tevreden! Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Adequaat advies vooraf, prettige communicatie, vriendelijk en kundig administratief en montagepersoneel. Alles geheel volgens afspraak verlopen, op tijd en naar volle tevredenheid uitgevoerd.

super

De heren monteurs waren keurig op tijd en gingen zeer zorgvuldig en netjes te werk. zeer blij met de kwaiteit en afwerking.

Geweldig bedrijf met kundige monteurs

Alles was positief. Snelle offerte en duidelijke afspraken. De aardige en vriendelijke monteurs op tijd aanwezig en in korte tijd het dakraam geplaatst. Laten alles schoon achter en stofzuigen zelfs de vloer.

Heel professioneel

Heldere communicatie, snelle reactie op vragen, komt afspraken na, prima en vakbekwame ploeg medewerkers in de vervanging van dakramen.

Uitstekend werk

Klantgericht Vakwerk waar niets op valt aan te merken. Contact met het bedrijf voorbeeldig en het plaatsen van de kantelramen verliep uitstekend en onverwacht probleempje uitstekend opgelost. KLASSE!

Gouwe gozers

Helder en duidelijk, zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Team van harde werkers die meedenken en behulpzaam zijn. Zeer blij met het resultaat.

Netjes en vriendelijk.

2 veluxramen laten vervangen. 3 monteurs waren in 2,5 uur klaar, inclusief steiger opbouwen en afbreken. Snel, alles vriendelijk en netjes geregeld.

Topservice!

Fijne communicatie vooraf. Snelle imstallatie. Een door een misverstand verkeerd onderdeel wordt zonder discussie vervangen. Topservice dus.

Goede communicatie en goede service

De communicatie vooraf was prima. De plaatsing ook heel goed en netjes en erg snel. Wij zijn zeer tevreden en raden dit bedrijf zeker aan!

Fijn en professioneel bedrijf

Fijne communicatie, prettige en kundige monteurs

Obool 8

2353TG Leiderdorp