Super!

Zowel de begeleiding bij de aankoop als de montage zijn super verlopen. Afspraken goed nagekomen, resultaat zeer netjes en op tijd.

Zeer klantvriendelijk en netjes afgewerkt en ook uitleg gekregen.

professioneel en servicegericht bedrijf

Twee Velux dakramen vervangen door professionele vakmensen. Netjes gewerkt, alle rommel opgeruimd en afval meegenomen. Van eerste contact tot aan de plaatsing erg prettige en klantvriendelijke benadering. Aanrader!

Snel, goed en netjes

Ons dakraam werd door Dakraam Vervangservice snel en efficient vervangen. Ze waren binnen no-time klaar en alles werd netjes achtergelaten. Zeer tevreden

Heel goed, een aanrader

Aardige nette monteurs, werken netjes vakkundig en snel. Ook de medewerkster die de opdracht regelt heel vriendelijk en klantgericht.

Vriendelijke mensen en zeer kwalitatief.

Top geregeld

Ons dakluik zou terug geplaatst, Dit kon niet gedaan worden, paste niet, na enkele tefefoontjes, en in overleg met ons werd er een nieuw rolllui K , geplaatst,werd persoonlijk door iemand anders gebracht en deze werd gemonteerd. Top service een dikke 10

Ik ben erg blij en tevreden met mijn nieuwe dakramen. Ze waren snel geïnstalleerd door 3 vriendelijke monteurs. Alles is conform de offerte uitgevoerd inclusief afvoer puin en bezemschoon opleveren. Geen verrassingen achteraf. Nogmaals bedankt! Zeker betrouwbaar en een aanrader!

Ze hebben snel en netjes gewerkt

Prima service voor aantrekkelijke prijs!

Vanaf het eerste contact tot en met de plaatsing snel en correct werk. Tevreden met het resultaat.

Twee dakramen netjes vervangen

Heldere offerte en afspraken en goede vaklieden die zeer netjes werken

Prima service!

Vlotte en deskundige plaatsing.

Dakraam was snel en goed geplaatst.

Wat tegenvalt is dat de pannen nog schots en scheef liggen en dat ik het zelf weer moest aftimmeren.

Klasse

Ik stond versteld van het vakmanschap en de snelheid waarmee de ramen gemonteerd werden!

vakkundige en nette plaatsing na goede en vriendelijke afspraak hiervoor

Toevoeging: voor plaatsing dakraam was gebruik van een kraan noodzakelijk, ook hiervoor geldt vakkundige en vriendelijke inzet.

Top bedrijf

Via mijn buren aan jullie bedrijf gekomen, prijs/kwaliteit top! De mannen die het dakraam geplaatst hebben, hebben keurig werk geleverd en ook nog eens super snel. Kortom een aanrader.

Snel,netjes en betrouwbaar top

Mijn kantelramen zijn netjes er ingezet aardige werklui en betrouwbaar.klus was gauw geklaard.we zijn er zeer tevreden over.

Zeer deskundige en behulpzame professionals

Vanaf het moment dat we contact hebben gehad is de opdracht snel geregeld. Vriendelijke en kundige monteurs en alles snel en volgens wens gemonteerd. Zelfs de dakgoot is even uitgeveegd :). Van harte aanbevolen!

Vakkundig en snel. Jammer dat ik niet meer dakramen heb.

Keurige offerte. Direct na ondertekenen gebeld voor datum. Op datum zelf stonden ze om 09:00 op de stoep. Zeer vakkundige demontage en montage zonder overige betimmering te beschadigen. Vloerbedekking stofzuigen en binnen één uur vertrokken. Nieuw raam zit erin alsof het er altijd gezeten heeft. Complimenten!!

Snel klaar

Binnen een half uur was het geregeld. Tip, meer de tijd nemen en netter werken dan een 9

naar tevredenheid uitgevoerd

Nadat bestelling geplaatst was is er een datum afgesproken. Op de afgesproken tijd waren de mannen aanwezig en hebben ik korte tijd 2 Velux dakramen vervangen. Daarna werden de oude ramen keurig meegnomen zodat ik er geen werk van had

Opgeleverd zoals vast gelegd was in offerte.

Op afgesproken dag en tijd aanwezig. Deskundig vriendelijk personeel. Werkplekken zijn opgeruimd na afloop en al het afval vastgelegd in de offerte is meegenomen. Snelle levering van de ramen en toebehoren. Oude ramen waren binnen de tijdsopgave vangen.

Goede service, snelle montage.

De vervanging verliep vlekkeloos en het contact voorafgaand en na afloop met het bedrijf was prima.

Prima communicatie zeer netjes geholpen

Hele duidelijke en heldere afspraken kunnen maken met de dakraam vervangservice, wij hadden geluk dat er een gaatje in de planning was ontstaan waardoor ons raam al binnen 1 week na aanvraag al vervangen kon worden. 2 keurig nette monteurs die keurig netjes hebben gewerkt en alles weer netjes schoon achtergelaten hebben. Ik ben zeer te spreken over de service!

Correcte plaatsing door vriendelijke monteurs.

Erg tevreden met het resultaat van het vervangen van mijn bestaande Velux-ramen door kunststofvarianten. Dat geldt ook voor de klantvriendelijke oplossing voor de plaatsing van het insectenhorren en de aanvullende suggestie voor de zonnewering.

Obool 8

2353TG Leiderdorp