Professioneel, vakkundig, vriendelijk en netjes!

Bij mij zijn 5 Velux dakramen vervangen. Was met 4 monteurs binnen 4 uur klaar. Monteurs zijn vakkundig en zeer vriendelijk. Ze leggen alles goed uit laten je huis weer schoon achter! Niets dan lof. Ook de fase van aanvraag tot opdracht is heel soepel verlopen, altijd vriendelijk te woord gestaan. Over 30 jaar, als deze dakramen weer aan vervanging toe zijn, weet ik Dakraam Vervangservice weer te vinden. Zeker een aanrader en ook nog eens concurrerend.

Ziet er top uit !!

Zeer prettige vriendelijke mensen, werken netjes en laten geen rommel achter We zijn zeer tevreden met het resultaat

Netjes,snel en goede e-mail verkeer

Reageerde snel op e-mails. Nette en aardige jongens. Werkte snel. Ziet er weer netjes uit.

Top bediening met heldere communicatie

Erg vriendelijk en vakkundig personeel wat ons goed geholpen heeft in het maken de beste keuze dakraam.

Prima zaken mee te doen

Op elk moment , offerte aanvraag, communicatie, meedenken het gevoel gehad dat ik met het juiste bedrijf in zee was gegaan. De dag van uitvoering werd dit bevestigd, ik werd netjes gebeld dat het iets later zou worden. Het was een plezier om te zien hoe dit geoliede team in no time de vervanging uitvoerde en de ruimte weer net zo schoon achterlieten als toen ze begonnen. Jan

Alles top: communicatie, montage en eindresultaat

Uitstekende ondersteuning voor de productkeuze, nette en kundige monteurs, mooi resultaat

Snel, vakkundig en sociaal

Ik ben heel blij met mijn nieuwe dakramen. Ze zijn vakkundig geplaatst en snel. Ook de communicatie met de klantenservice is goed. Gisteren regende het hevig en nu geen geluid helemaal top. Zou dit bedrijf zeker aanraden.

Super service, alles netjes opgeruimd en fijne monteurs

Simpelweg kwaliteit. Qua product, service en mensen die het komen plaatsen. Ik ben zeer tevreden.

Kan niet anders zeggen dan geweldig, snel, netjes en zeer goed

top! Goede communicatie Netjes gewerkt, alles opgeruimd Vriendelijke medewerkster op kantoor was erg klantvriendelijk. Vanaf de bestelling tot en met het plaatsen van 2 dakramen, klasse.

Goede service en vlotte installatie!

Mooi dakraam. Makkelijk en Snel contact. Snelle en goede installatie.

Snelle en correcte montage

De monteurs waren op tijd en hebben het raam snel en netjes aangebracht. Zij hebben ook de vloer nog gestofzuigd.

Vakkundig personeel en snel te werk en netjes Wist niet wat ik zag twee dakramen binnen een uur

Vriendelijke gasten en nette en vlotte montage

2 Velux houten dakramen vervangen voor 2 Velux dakramen van kunststof met rolgordijnen en zonnewering. Goede prijs,snelle en nette montage en duidelijke uitleg. Alles zoals afgesproken netjes afgevoerd.

Prima vervanging van ons dakraam

Goede uitleg, oude dakraam werd meegenomen. Binnen 1 uur klaar en weg.

Snel, schoon en goede communicatie

Prima mensen, prima service

De communicatie via Maaike verloopt heel er prettig. Afspraken worden nagekomen. En meer dan dat. De mannen die de ramen plaatsen zijn vriendelijk, hardwerkend en zeer klantgericht. Compliment!

Zeer tevreden! Goede communicatie, prijs, en kwaliteit met een lach

Goede en snelle communicatie over de opgevraagde offerte. Hier en daar wat aanpassingen maar dit was nooit teveel gevraagd. Duidelijke afspraken en het montage team was perfect op tijd. Binnen een half uur zat het eerste dakraam er al in. Gezellige mannen die snel, netjes en hard werken! Helemaal prima en blij met mijn keuze voor Dakraam Vervangservice! Geen hoofdzorgen en ik zit de komende 20 jaar weer goed.

Het dakraam is netjes en vlug vervangen.

Het dakraam is vlot vervangen en alles is weer netjes achter gelaten.

Top, snel goed en netjes

Snel netjes en professioneel

1 woord top! Ik kan niet anders zeggen, prettige dame op de back office, super aardige monteurs en de prijs aantrekkelijk!

Goede communicatie Netjes gewerkt Vriendelijke medewerkers

Klantvriendelijk goed

Waren erg klantvriendelijk en het kantelbare raam was zo vervangen toppie zo doorgaan

Het hele traject verliep correct en professioneel

Het contact met “kantoor” verliep uitstekend, van offerte tot planning en factuur. De uitvoering was precies zoals afgesproken; bekwame monteurs, correct en behulpzaam in de omgang. En ook de prijs was concurrerend.

Uitstekende communicatie

Enthousiaste vakmannen die hun vak verstaan

Topservice!

Nette mensen en een topservice. Zeer aan te raden.

Obool 8

2353TG Leiderdorp