Vakkundig en snel gemonteerd

Wij hebben meerdere dakramen laten vervangen door kunststof. Zeer tevreden. Vakkundig en snel gemonteerd. Een aanrader. Niet goedkoop wel kwaliteit. Aardige monteurs. Nemen alle rommel netjes mee.

Gewoon goed

Levertijd was wel lang 4 maanden maar vonden wij begrijpelijk en geen bezwaar

Van begin tot eind alles perfekt

Keurige offerte, uitstekende communicatie met Maaike, flexibel in organisatie. Uitvoering boven verwachting snel, effectief, vriendelijk en schoon. Jammer dat de ramen zo lang meegaan, nu moeten we lang wachten tot we deze service weer kunnen genieten ;)

Snelle en goede service

De overeenkomst en afspraak kwam snel tot stand en de monteurs waren mooi op tijd aanwezig. Ze vertelde vooraf precies wat ze gingen doen en werkte heel snel en netjes. Ik ben heel tevreden

Communicatie vanaf de opdracht tot na de uitvoering goed verzorgd. Vriendelijke en vakkundige installateurs. Na plaatsing ruimte keurig netjes achtergelaten. Goede prijsstelling.

Super positive

Young team, good spirit, good work and clean

Top geregeld en geplaatst

Vriendelijke monteurs en werken netjes. Geven duidelijk antwoord op je vragen en goede uitleg over de bediening van de ramen. Voor vertrek alles keurig opgeruimd. Aanrader.

Snelle nette service

Zowel het voortraject als de uitvoering zijn goed verlopen. Mannen waren op tijd en hebben netjes gewerkt. In net iets meer dan 1,5u tijd 2 dakramen vervangen.

Mijn 2 dakramen zijn binnen 2 uurtjes vervangen. Keurig netjes zonder rommel te maken. En dat alles met een big smile van 2 jongemannen die er duidelijk zin in hadden. Alles opgeruimd en verpakkingsmaterialen mee teruggenomen. Ik kan u deze firma voor de volle 100 % aanbevelen.

Duidelijk, beleefd, vriendelijk, kundig en snel

De mannen van Dakraam Vervangservice waren er om rond 11 uur zoals afgesproken. Tijdens en na de klus hebben ze alles netjes opgeruimd. Zo hebben ze ook de trap gestofzuigd. Toen ze klaar waren hebben we met elkaar alles gecheckt aan zowel de binnenkant als de buitenkant van de 2 dakramen. Nog even een paar dakpannen net iets beter gelegd en het lood nog iets beter aangedrukt. Helemaal blij mee en dit is zeker niet vanzelfsprekend vandaag de dag.

Een top team.

Het hele team werkt zo goed samen waardoor ze met veel enthousiasme de klus klaren, efficient, nauwkeurig, schoon en proffessioneel. Daarnaast een vrolijk, opgewekt en gezellige dag gehad met hun aanwezigheid.

Netjes, snel en prettig

Vanwege lekkage aan ons dakraam moest deze vervangen worden. Vanaf het eerste contact verliep alles lekker vlot en helder. De dag begon met enige vertraging, waar we keurig over gebeld werden. Eenmaal begonnen was alles in een poep-en-een-scheet voor elkaar. Gezellige groep mannen die duidelijk lol hadden in wat ze deden. Vloer werd keurig afgedekt, afval werd keurig verpakt meegenomen en er werd normale taal gebruikt (geen schuttingtaal). Bijzonder prettige samenwerking, zeker een aanrader!!

Top service

Uitstekende ervaring gehad met Dakraam Vervangservice. Ik ontving al snel een duidelijke offerte die nog kon worden aangepast omdat we ook raambekleding wilden toevoegen. Drie vriendelijke mannen kwamen het dakraam plaatsen. Ze hebben alles erg netjes achter gelaten en de werking van het dakraam en zonnewering duidelijk uitgelegd. Zeker een aanrader.

Snel en deskundig

Snel een deskundig en netjes alles opgeruimd en meegenomen

Snelle service en normale prijzen

Wij hebben 2 velux rolluiken laten plaatsen door Dakraam Vervangservice. De communicatie vooraf verliep enorm snel en vriendelijk. Tevens was het mogelik de rolluiken binnen afzienbare tijd te kunnen plaatsen tegen een normale prijs. Ook het plaatsen van de rolluiken verliep naar wens.

Wat een service

Complimenten hoor, snel, vakkundig geholpen, we waren heel tevreden!

Prima service, van begin tot eind

Goede ervaring met Dakraam Vervangservice; prima service gedurende hele traject; van opvragen offerte tot einde klus. Vriendelijke, zeer behulpzame mensen.

Weer een tevreden klant

Offerte opvragen en afspraak maken ging super makkelijk. Service was top geregeld. Snelle plaatsing. Tarief ligt, niet geheel onbelangrijk onder die van zijn concurrenten. Monteurs zijn vriendelijk en vakbekwaam. Zelfs de rommel werd door hen keurig opgeruimd.

Goede service, vriendelijk personeel.

Net personeel, hebben de dakramen snel vervangen en schoon achter gelaten.

Zoals je hoopt dat je wordt behandeld.

Keurig de afspraken nagekomen. Netjes een telefoontje als ze onderweg zijn. Er wordt vakkundig en netjes gewerkt. Erg tevreden.

Uitstekend!

Keurig op tijd. Rustige, vriendelijke mannen! Het dakraam was in 1 uur geplaatst. Alles netjes opgeruimd. Dik tevreden!

Prima installatie van Velux Dakraam. Snel, netjes, professioneel.

Door privé omstandigheden kon ik er niet bij zijn bij de montage maar alles is keurig en supersnel gedaan. Zelfs met het opbouwen van 2 steigers die hiervoor nodig waren. Toen ik terugkwam nadat ik weg moest, was de klus al klaar. Mijn dochter heeft alle instructies aangenomen en aan mij weer doorgegeven. Ook mijn ervaring met de afspraken, offerte en communicatie met Maaike op kantoor heb ik als zeer prettig ervaren.

Heel fijn

Administratie is perfect en snel. Installeren was netjes en snel. Product perfect.

Zeer positief

Maakt de beloftes waar: - heldere offerte - levering/installatie volgens afspraak - netjes, snel, schoon, geen gezeur - heldere uitleg - foutloze installatie en afhandeling Zeer aanbevelenswaardig!

Men arriveerde in afgesproken tijdvak, stelde zich netjes voor en meldde waar men voor kwam. Hebben keurig werk geleverd en ruimte weer schoon achtergelaten na nog uitleg te hebben gekregen over de werking van het vervangen dakraam

Obool 8

2353TG Leiderdorp