Nieuwe dakramen nodig ? Bel dakraam vervangservice !

Dit bedrijf doet wat ze beloven op zeer vakkundige wijze, werkt zeer netjes en de medewerkers zijn bijzonder vriendelijk.

Keurig bedrijf en nette monteurs

Al eerder heeft Dakraam vervangservice werkzaamheden bij ons mogen uitvoeren. Ook deze keer was het weer keurig geregeld. Afgesproken datum en tijd kwamen ze werkzaamheden uitvoeren Monteurs goed op elkaar ingespeeld en ruimen keurig de rommel op. Velux raam is keurig vervangen en nemen de moeite om even verder te kijken, daar waar nodig te corrigeren.

Vakbekwaam

Wat een geweldig bedrijf

Ze zijn een van de goedkoopste maar dat merk je niet in de service of kwaliteit. Wat een vakmanschap en snelheid. in 1 uur steiger opgebouwd, raam verwijderd, geplaatst, opgeruimd en steiger afgebouwd. Het ziet er geweldig uit en ik kan iedereen dit bedrijf aanraden.

Grote klasse

Het begon al met Maaike die ded wat ze beloofde. "Ik bel u morgen terug " "ze komen zo laat" dit maak je niet veel mee. Dan de monteurs. Nette en vakbekwame mensen, die na afloop de rotzooi die ze gemaakt hadden, netjes opruimden en zelfs de stofzuiger vroeger om het achter te laten zoals ze het aantroffen. Dikke pluim

Zeer goede ervaring met de Dakraam Vervangservice!

Vanaf het eerste contact een zeer goede ervaring met de Dakraam Service. Een goede voorbereiding met telefonisch overleg en als extra een beoordeling ter plekke van de plaatsingsmogelijkheden zodat we zeker wisten dat er niets fout kon gaan. Professionele en vlotte plaatsing van twee dakramen op de 2e verdieping (m.b.v. een steiger). Na 2 uur hard doorwerken was de klus geklaard inclusief het afvoeren oude dakramen en afval. Zelfs werd de stofzuiger nog gebruikt om alles schoon achter te laten! Telefonisch al de complimenten gemaakt voor de service. Tenslotte vermeld het plezierige contact met de administratie.

Ging super snel

Goede, snelle en professionele levering

Aardige en vriendelijke monteurs. Vakbekwaam. Ook het voortraject (offerte e d.) was allemaal goed. Zeker een aanrader.

Snel en goed. Betrouwbaar.. toegankelijk!

Laagdrempelige offerte aanvraag, snelle reactie. Heldere afspraken en goede communicatie. Adequate uitvoering, keurige medewerkers, opgeruimd en netjes achter gelaten.

Heel tevreden over de geplaatste dakramen.

De 5 nieuwe Velux dakramen inclusief zonweringen en horren zijn netjes en goed geplaatst. Goede monteurs die netjes en snel de ramen geplaatst hebben. Alle oude dakramen en verpakkingsmaterialen zijn door hen meegenomen en afgevoerd. Zeer tevreden over het geleverde werk.

Ronduit fantastisch

Offerte kwam snel en duidelijk, afspraak verliep vlot en de monteurs kwamen keurig op tijd en deden hun werk prima, ruimden hun spullen netjes op en veegden zelfs de trap aan. Ik ben uiterst tevreden.

Supergoed!!!

Zeer klantvriendelijk, uitstekende service perfecte montage en na werkzaamheden alles netjes opgeruimd. Een hoop bedrijven zouden hier een voorbeeld aan kunnen nemen.

Helemaal top

Aardige jongens, werken netjes en het resultaat is top

helemaal top !!

Gisteren 2 dakramen vervangen. De monteurs waren (ruim) op tijd, werkten vlot en lieten alles ook weer netjes achter. In 2 uur tijd was alles gepiept. Vriendelijk ook en hun ervaring met het vervangen van dakramen was zeer goed te merken. Heel fijn ook dat ze voorzichtig omgingen met de bestaande betimmering van de dakramen en dat alles ook netjes en intact bleef zonder schade aan schilderwerk/hout. We zijn hierover zeer tevreden. Ook over de klantenservice zijn we heel tevreden. Heel behulpzaam en we kregen goede informatie. Ook heel fijn dat goed is meegedacht bij het inplannen van de datum van de werkzaamheden. Vanaf het allereerste contact t/m dag van het vervangen van de dakramen zat nog geen 5 weken. We zijn heel tevreden met onze keus voor dit bedrijf.

Top service

Goede service, snel geplaatst, perfect contact!

Een echte aanrader

Vakkundig bedrijf, fijne en snelle communicatie, mooi product afgeleverd, vriendelijke professionele monteurs, kortom een bedrijf om te onthouden!

Prima bedrijf

Mijn ervaring met dit bedrijf is uitstekend. Van eerste contact ( klantenservice /Maaike) tot uiteindelijke uitvoering helemaal prima. Klantgericht en denken met je mee. Monteurs waren op tijd en plezierig in contact. Binnen een uur was de klus geklaard en alles opgeruimd. Top!

Top bedrijf prima service

Vanaf eerste contact via de telefoon vriendelijk, meedenkend, gebeurt wat afgesproken is kon zelfs op korte termijn al geplaatst worden. Monteurs, vriendelijk en bekwaam. Werken super netjes wilde zelfs stofzuigen toen ze klaar waren. Nemen al het oude materiaal, verpakking enz mee. Dit bedrijf vind een groot compliment

Super vriendelijke, correcte, stipte service

5 rolluiken op zonne-energie laten plaatsen aan een correcte prijs. Goede communicatie, de jonge vriendelijke monteurs waren op het afgesproken tijdstip aanwezig, netjes geplaatst en alles netjes opgeruimd. Na installatie hebben ze nog de tijd genomen om uitleg te geven. Top service!!

Vriendelijk en vakbekwaam personeel

Men kwam op tijd en als een geoliede machine werd er zeil neergelegd twee man pannen van het dak en de derde bracht alvast delen van het raam naar boven. Tijdens het slopen werd het materiaal direct afgevoerd en het nieuwe raam naar boven gebracht. Een klein uur had men nodig om het raam te vervangen . Hulde voor dit snelle werk

Vriendelijk en vakbekwaam

De monteurs kwamen op tijd direct een zeil neergelegd. Snel en adequaat werken en opruimen binnen een goed uur raam eruit het nieuwe er in. Hulde voor het doorwerken. Misschien een heel klein minpuntje, ik moest de heren verzoeken hun koffie warm op te drinken

Vriendelijk en vakbekwaam

Komen afspraak na, servicegericht en prima werk afgeleverd.

De 2 mannen kwamen op de afgesproken tijd, werkten netjes, dachten mee vwb het regenweer, en leverden goed werk af waarbij tevens kitwerk werd verricht. Verder stonden ze open voor vragen. Prima werk afgeleverd!

Obool 8

2353TG Leiderdorp