Goed bedrijf. Werken snel en erna keurig opgeruimd..

Geen klachten.

Goed.

Vriendelijk personeel. Zowel telefonisch als de monteurs.

Prima.

Fijne monteurs. Afspraken worden perfect nagekomen. Na werk alles keurig opgeruimd en afgevoerd.

netjes geplaatst!

Gaan heel goed te werk en houden de overlast minimaal

prima geregeld, komen afspraken na, gewoon uitstekend

korte lijntjes, reageren zoals t hoort, uitstekend geregeld

Veluxkantelraam besteld via hun site. Prima contact via de mail en omschrijving kosten. Dag van plaatsing perfect verlopen en tot op heden geen klachten. Snelle monteurs.

Netjes snel en top uitgevoerd.

Heel netjes uitgevoerd, ben zeer blij met de nieuwe ramen.

Duidelijke voorverkoop en snelle / professionele installatie.

Duidelijke informatie. Prettig en efficiënt contact rondom de afspraak. Snelle en professionele installatie. Zeer service gericht.

2 nieuwe Velux dakramen - keurig gemonteerd

Heren hebben keurig werk geleverd ivm vervangen van 2 van mijn dakramen, goeie service en communicatie!

Suoer goed gedaan

Super goed gedaan

Vakwerk en dakraam snel geplaatst

Alles is volgens afspraak afgehandeld. Communicatie was prima. Het dakraam is netjes, snel en vakkundig geplaatst. Wij zijn zeer tevreden en kunnen dit bedrijf aanbevelen.

Heel erg netjes

Vooraf al heel goed meegedacht. De hor kwam met de plaatsing mee en als het niet zou passen, zou hij ook niet berekend worden. De plaatsing ging heel vlot en na de plaatsing hebben de jongens het helemaal netjes opgeruimd. Zelfs even met de stofzuiger. Wij hebben dat wel anders meegemaakt met andere leveranciers. Zeker aan te bevelen!

goed snel en vakkundig geplaatst

Dit bedrijf heeft vakkundig en vriendelijk personeel. De betaling geschiedt achteraf, dat geeft toch een bepaalde zekerheid en de offerte was duidelijk.

Netjes volgens afspraak uitgevoerd

Het was een 1:1 vervanging van dakraam van hout naar kunststof versie. Ongeveer 1 uur werk. Er was geen breek of verbouw werk nodig. Kan niet beoordelen als dat anders zou zijn gegaan. Vriendelijke en nette jongens.

Goede service voor een aantrekkelijke prijs.

Op het afgesproken tijdstip werd door drie vakkundige medewerkers binnen het uur een vervangend Velux dakraam geplaatst. Er werd schoongemaakt en na afloop was er geen rommel meer te zien.

Aanbevelenswaardig!

Goede en snelle communicatie rondom offerte, afspraak en aanvullende vragen, daarbij een goede prijsstelling en een hele nette montage!

Prima, alles positief.

Netjes geplaatst volgens afspraak, duidelijke uitleg. Zou volgende keer weer vervanging laten uitvoeren.

Heel blij met Dakraam Vervangservice

Er moesten bij ons 2 dakramen vervangen worden. De mannen gingen tegelijk in 2 verschillende kamertjes aan de slag. Ze werkten allebei ontzettend snel en netjes. Alles werd ook keurig achtergelaten. Aardige jongens, heel beleefd. Wij zouden Dakraam Vervangservice zeker aan anderen aanbevelen.

Snel en vakkundig geplaatst.

Snel en vakkundig geplaatst

De mannen waren heel correct en werkten netjes

Leuke club mensen die goed werk af geleverd hebben.

Uitstekende communicatie en service

De medewerkers van Dakraam Vervangservice maken het bestelproces heel gemakkelijk voor de klant: Als er een vraag ontstaat over de gegevens die je levert, bellen ze direct op. Ook als je zelf een vraag hebt.is er onmiddellijk een passend antwoord.Desnoods komt er nog een monteur langs om een en ander na te kijken en je te informeren. Zeker voor herhaling vatbaar!

Helemaal top. Schitterende ramen en professioneel geplaatst

Geweldig bedrijf.

Prima service, goede kwaliteit en prijsverhouding, alles netjes opgeleverd. Super vriendelijk personeel en fijn contact via mail. Kan iedereen dit bedrijf aanraden!!

vakkundig

snelle afwerking net personeel

Een hele prettige ervaring. Van begin tot eind.

Fijne communicatie (Maaike). Hele aardige en kundige monteurs. Zeer tevreden.

Obool 8

2353TG Leiderdorp