keurig netjes gedaan en schoon achter gelaten

zeer tevreden direct 2e raam besteld.

TOP BEDRIJF!!

Wij hebben onlangs door Dakraam Vervangservice 3 veluxdakramen laten vervangen. Wat een hardwerkend, professioneel en accuraat team. Werken snel en keurig. Kregen ook nog een aanbieding aangeboden, voor het plaatsen van sunscreens tegen een hele mooie prijs!! Zo blij mee. Een bedrijf die zeker het aanbevelen meer dan waard is!!!

Snel contact

Snel contact inclusief offerte, en netjes gewerkt.

Super snel en netjes gewerkt als team.

Alle 3 de tuimelramen snel vervangen. Alleen jammer dat 1 rolgordijn beschadigd uit de verpakking kwam en niet kon worden gemonteerd, Maar daar was een oplossing voor en werd er kosteloos een buiten zonwering geplaatst. Het beschadigde rolgordijn word opgestuurd en kan ik zelf monteren. Top bedrijf.

Fijn vsr

Prettig bedrijf

Fijne mensen, zeer goede uitleg en heel blij met resultaat.

Hele fijne vriendelijke mensen. Gaven uitleg op alles wat ik vroeg maar ook naderhand over alles wat gedaan was. Mooi product waar we erg blij mee zijn. Alles heel netjes afgewerkt én opgeruimd. Toppers!

Fijn contact en zeer professioneel geplaatst

Tijdens de offerte en voorbereidingen prettig mailcontact gehad. Het plaatsen ging zeer snel en professioneel.

Snel, goed en goede prijs.

Het velux dakraam is binnen 2u verwisseld.

Prima werk geleverd

Ondanks een hoosbui ( natte monteurs) en tegenvallende maatvoering van de dakopeningen prima werk geleverd, en alles keurig afgewerkt.

Mijn ervaring met de 2 monteurs is alleen maar lof. Met dat hete weer hebben ze goed werk geleverd.

Snelle en nette afwerking.

Gewoon goed zoals het hoort.

Gewoon goed.

Levertijd was fors , maar we zijn elke keer goed op de hoogte gehouden. Monateg team was perfect , alles op geruimd,duidelijke uitleg.

Supersnel en vakkundig personeel

De mannen werken snel en vakkundig, ze waren binnen de genoemde tijd klaar.

Ontzettend goed geholpen!

Fijn persoonlijk contact. Enorm korte lijntjes, afspraken worden nagekomen en uiterst vriendelijke mensen die ons hebben geholpen.

Vakmanschap

Bob en Alex, goed team dat keurig werk afleverd en alles netjes opruimt. 1 klein puntje van kritiek, het doekje dat wordt gebruikt bij het afkitten boven de wasbak uitwringen. Nu zijn er een aantal tegelsvervuilt met een niet te verwijderen goedje.

Aardige vakkundige jongens.

Bijna alles netjes verlopen, ze waren wat grof met de traphekjes en hebben niet alles schoongemaakt toen ze klaar waren. Verder alles heel netjes verlopen.

100 % tevreden

Monteurs waren stipt op tijd. Keurig gewerkt. Rommel netjes opgeruimd en schoongemaakt, gestofzuigd. Werkten vlot door en ware ondanks de warmte zeer vriendelijk.

Snel en goed

Zeer snel en behulpzaam bij het aanvragen en ontvangen van een offerte. Na bevestiging werd er vlot een datum voorgesteld en is hier keurig aan gehouden. Twee vrolijke en ervaren mannen kwamen de twee dakramen vervangen en hebben dit zeer zorgvuldig gedaan.

prima werk geleverd

Hebben prima werk geleverd en netjes achtergelaten.

De meest gunstige prijs

De meest gunstige prijs en prettige en duidelijk communicatie met de telefoniste Snel geplaatst en prettige monteurs

Perfect uitgevoerd, het vervangen van 2 stuks Dakraam en bijplaatsen van 1 Dakraam.

Na het aanleveren van de benodigde info was er al snel een complete en overzichtelijke offerte. Na goedkeur gelijk een montagedatum vastgesteld. Tijdens de montage word er netjes gewerkt, na de montage een duidelijke instructie over het gebruik van de ramen inclusief verduistering etc. en de werkplek werd opgeruimd achter gelaten. Wij zijn erg tevreden over de geleverde kwaliteit.

duidelijk en netjes

installatie ging snel, toelichting op het gebruik was helder. Enige jammere was dat er meerdere pogingen nodig waren om met de kraan aan de andere zijde van het dak te komen. Hierdoor duurde de totale operatie wat langer dan gepland. Maar dik tevreden over het eindresultaat.

Netjes en snel geplaatst

Snel en netjes 3 dakramen vervangen op de afgesproken dag en tijd. Beleefde mannen, geen klachten.

prima ervaring van start tot finish!!

zie boven.

Geweldig bedrijf

Goede service en betrokkenheid vanaf het bestellen tot en met het plaatsen

Obool 8

2353TG Leiderdorp